Citytrip in designhotel in Brussel - 4*

Productnummer invullen : 301231
Citytrip in designhotel in Brussel - 4* - 1
Citytrip in designhotel in Brussel - 4* - 2
Citytrip in designhotel in Brussel - 4* - 3
Citytrip in designhotel in Brussel - 4* - 4
Citytrip in designhotel in Brussel - 4* - 5
Citytrip in designhotel in Brussel - 4* - 6
Citytrip in designhotel in Brussel - 4* - 7
Citytrip in designhotel in Brussel - 4* - 8
Citytrip in designhotel in Brussel - 4* - 9
Citytrip in designhotel in Brussel - 4* - 10
Citytrip in designhotel in Brussel - 4* - 11
Bekijk diavoorstelling
Citytrip in designhotel in Brussel - 4* REF : 301231
vanaf 47 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 02 jun 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Maaltijd Volgens beschrijving
vanaf
47 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer Zoom Hotel is gelegen op een prachtige locatie in Brussel op korte afstand van het historische centrum en op vijftig meter van de beroemde Louizalaan. De 37 kamers van het hotel zijn op een unieke wijze ingericht met originele details en beschikken over een zithoek. De stijl van het hotel is industrieel met vintage voorwerpen, zoals oude reclameborden, prachtige foto's van Brussel en camera's. De gezellige ontbijtruimte vormt tevens het decor van Zoom Beer House, waar je kennis kunt maken met heerlijke Belgische bieren in combinatie met uitzonderlijke Belgische chocolade. De bar opent in de middag en sluit pas laat. Tijdens het verblijf in Zoom Hotel is het zeker aan te raden om het Broodhuis op de Grote markt te bezoeken en een uitstapje te maken naar het Jubelpark. Ook de bezienswaardigheid Manneken Pis kan worden bezocht en exclusief winkelen is mogelijk in de winkels die gevestigd zijn aan de bekende Louzialaan. Een verblijf in Zoom Hotel is verrassend anders en beleef je uiteraard met Weekendesk.

De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Bad, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, niet-roken kamer, kluis, douche, televisie, bureau


Het hotel

Hotel Zoom (4*)
Zoom Hotel is gelegen op een prachtige locatie in Brussel op korte afstand van het historische centrum en op vijftig meter van de beroemde Louizalaan. De 37 kamers van het hotel zijn op een unieke wijze ingericht met originele details en beschikken over een zithoek. De stijl van het hotel is industrieel met vintage voorwerpen, zoals oude reclameborden, prachtige foto’s van Brussel en camera’s. De gezellige ontbijtruimte vormt tevens het decor van Zoom Beer House, waar je kennis kunt maken met heerlijke Belgische bieren in combinatie met uitzonderlijke Belgische chocolade. De bar opent in de middag en sluit pas laat. Tijdens het verblijf in Zoom Hotel is het zeker aan te raden om het Broodhuis op de Grote markt te bezoeken en een uitstapje te maken naar het Jubelpark. Ook de bezienswaardigheid Manneken Pis kan worden bezocht en exclusief winkelen is mogelijk in de winkels die gevestigd zijn aan de bekende Louzialaan. Een verblijf in Zoom Hotel is verrassend anders en beleef je uiteraard met Weekendesk.


Adres

Rue De La Concorde, 59-61, 1000, Brussel, Brussels gewest, België


Hotelfaciliteiten

Openbare parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, bagageopslag, bar / Lounge


Goed om te weten

Parkeerplaats op aanvraag
Receptie 24/24 geopend
Toeslag voor extra bed in de XL kamers
Aankomst vanaf 15:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting