Comfort en diner in Lorraine - 3*

Moselle - Creutzwald, Nord & Est, Frankrijk Productnummer invullen : 301581
Comfort en diner in Lorraine - 3* - 1
Comfort en diner in Lorraine - 3* - 2
Comfort en diner in Lorraine - 3* - 3
Comfort en diner in Lorraine - 3* - 4
Comfort en diner in Lorraine - 3* - 5
Comfort en diner in Lorraine - 3* - 6
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen Ga er dit weekend op uit naar Creutzwald, op slechts enkele kilometers van de Duitse grens, een kleine gemeente bij een groot bos en een meer dat geschikt is voor vele watersporten. In deze groene en kalme omgeving verwelkomt Hotel Asteru u in een van zijn kamers voorzien van een kwalitatief uitstekend bed en ingericht in hedendaagse en elegante stijl. Profiteer van de natuurlijke omgeving om tochten te maken en ontdek het gezondheidsparcours dat in de buurt ligt en langs het meer van Creutzwald loopt. Ga op zoek naar de resten van de Gallo-Romeinse necropolis en maak een tochtje naar de vroegere mijn van La Houve. Het hotel beschikt over een restaurant dat een traditionele keuken serveert en de maaltijden aanbiedt in de vorm van een buffet. Geniet 's avonds ook van een drankje in de bar van het etablissement.

Jouw arrangement is inclusief

Diner (3 gangen)
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, comfort


Het hotel

The Originals City, hôtel Aster, saint-Avold Nord (Inter-Hotel) (3*)
Ga er dit weekend op uit naar Creutzwald, op slechts enkele kilometers van de Duitse grens, een kleine gemeente bij een groot bos en een meer dat geschikt is voor vele watersporten. In deze groene en kalme omgeving verwelkomt Hotel Asteru u in een van zijn kamers voorzien van een kwalitatief uitstekend bed en ingericht in hedendaagse en elegante stijl. Profiteer van de natuurlijke omgeving om tochten te maken en ontdek het gezondheidsparcours dat in de buurt ligt en langs het meer van Creutzwald loopt. Ga op zoek naar de resten van de Gallo-Romeinse necropolis en maak een tochtje naar de vroegere mijn van La Houve. Het hotel beschikt over een restaurant dat een traditionele keuken serveert en de maaltijden aanbiedt in de vorm van een buffet. Geniet 's avonds ook van een drankje in de bar van het etablissement.


Adres

impasse Beau Rivage, 2, 57150, Creutzwald, Lorraine, Frankrijk, Moselle


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, fietshuur, terras, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), bagageopslag, bar / Lounge


Goed om te weten

Mogelijkheid tot een gesloten garage
Huisdieren toegestaan
Toegankelijk voor personen met verminderde mobiliteit
Aankomst vanaf 12:00 Voor 21:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00


Kinderen

Kinderstoel beschikbaar

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, comfort, diner (3 gangen), ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting