Een week vakantie in de Pyreneeën bij Lac de Génos - 3*

Productnummer invullen : 321366
Een week vakantie in de Pyreneeën bij Lac de Génos - 3* - 1
Een week vakantie in de Pyreneeën bij Lac de Génos - 3* - 2
Een week vakantie in de Pyreneeën bij Lac de Génos - 3* - 3
Een week vakantie in de Pyreneeën bij Lac de Génos - 3* - 4
Een week vakantie in de Pyreneeën bij Lac de Génos - 3* - 5
Een week vakantie in de Pyreneeën bij Lac de Génos - 3* - 6
Een week vakantie in de Pyreneeën bij Lac de Génos - 3* - 7
Een week vakantie in de Pyreneeën bij Lac de Génos - 3* - 8
Bekijk diavoorstelling
Een week vakantie in de Pyreneeën bij Lac de Génos - 3* REF : 321366
vanaf 263 all-in / persoon van Citytrip de 8 dagen / 7 nachten Zonder vervoer 12 okt 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Maaltijd Volgens beschrijving
vanaf
263 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard studio + Met bergzicht Ga dit weekend de hoogte in door naar het hart van de bergen van de Midi-Pyreneeën te gaan! Het Vancéole Les Jardins de Balnéa domein, gelegen vlak bij het centrum van het dorp Loudenvielle, het Balnea Center en het Génos meer, opent voor jou de deuren van een van zijn volledig uitgeruste appartementen met een keukentje zodat je zelfstanding kunt blijven tijdens je verblijf. Geniet van het prachtige uitzicht op de bergen of het dorp vanaf je privébalkon of terras. Er worden vele diensten aangeboden tegen een toeslag: bedlinnen (enken 12 euros en dubbel 16 euros), opgemaakte bedden bij aankomst (10 euros), handdoeken (9euros / set), comfort pakket (opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken en eindschoonmaak tussen de 95euros en 155euros afhankelijk van de accommodatie), eindschoonmaak (behalve keukenhoek, tussen de 50euros en 80euros afhankelijk van de accommodatie), vaatwassertabletten (0,50euros), kinderbedje (6euros / dag) en kinderstoel (2euros / dag) op reservering en afhankelijk van beschikbaarheid. Op een paar meter van de residentie kun je ontspannen in het balneotherapiecentrum. Geniet van de sauna, hammam en eventueel ook nog van een massage-achtige huidbehandeling! De resorts van Val Louron en Peyragudes bieden vele buitenactiviteiten aan, vooral tijdens de winterperiode. In de zomer kun je gaan paardrijden, wandelen, paragliden, watersporten, vissen en boomklimmen in de buurt. BELANGRIJK: Er wordt bij aankomst een aanbetaling van 300euros vereist voor alle accommodaties. Je krijgt dit bedrag terug aan het einde van het verblijf, nadat de inspectie heeft plaatsgevonden.

De accommodatie:

Studio, standaard, vista montagna
Oppervakte: 26 m²
Hotelfaciliteiten: Balkon, bad, keukenhoek, niet-roken kamer, aparte WC, televisie, vaatwasser, koelkast, magnetron, kookplaat, waterkoker
Slaapbank, stapelbed


Het hotel

Vacancéole - Les Jardins de Balnéa (3*)
Ga dit weekend de hoogte in door naar het hart van de bergen van de Midi-Pyreneeën te gaan! Het Vancéole Les Jardins de Balnéa domein, gelegen vlak bij het centrum van het dorp Loudenvielle, het Balnea Center en het Génos meer, opent voor jou de deuren van een van zijn volledig uitgeruste appartementen met een keukentje zodat je zelfstanding kunt blijven tijdens je verblijf. Geniet van het prachtige uitzicht op de bergen of het dorp vanaf je privébalkon of terras. Er worden vele diensten aangeboden tegen een toeslag: bedlinnen (enken 12 € en dubbel 16 €), opgemaakte bedden bij aankomst (10 €), handdoeken (9€ / set), comfort pakket (opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken en eindschoonmaak tussen de 95€ en 155€ afhankelijk van de accommodatie), eindschoonmaak (behalve keukenhoek, tussen de 50€ en 80€ afhankelijk van de accommodatie), vaatwassertabletten (0,50€), kinderbedje (6€ / dag) en kinderstoel (2€ / dag) op reservering en afhankelijk van beschikbaarheid. Op een paar meter van de residentie kun je ontspannen in het balneotherapiecentrum. Geniet van de sauna, hammam en eventueel ook nog van een massage-achtige huidbehandeling! De resorts van Val Louron en Peyragudes bieden vele buitenactiviteiten aan, vooral tijdens de winterperiode. In de zomer kun je gaan paardrijden, wandelen, paragliden, watersporten, vissen en boomklimmen in de buurt. BELANGRIJK: Er wordt bij aankomst een aanbetaling van 300€ vereist voor alle accommodaties. Je krijgt dit bedrag terug aan het einde van het verblijf, nadat de inspectie heeft plaatsgevonden.


Adres

Chemin de Rioutor, 3, 65510, Peyragudes-Loudenvielle, Midi-Pyrénées, Frankrijk, Hautes Pyrénées


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, wifi beschikbaar, spa, tuin(en)


Goed om te weten

Borg van 300 € te betalen bij aankomst
Beddengoed en handdoeken zijn niet inbegrepen bij de prijs
Skigebied van Val Louron (op 8 km, 15 minuten)
In de buurt van winkels
In de buurt van de skiliften
Aankomst vanaf 16:00 Voor 19:00


Kinderen

Kinderstoel beschikbaar

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Studio, standaard, vista montagna

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting