Geniet van een verblijf in Geel - 3*

Productnummer invullen : 301787
Geniet van een verblijf in Geel - 3* - 1
Geniet van een verblijf in Geel - 3* - 2
Geniet van een verblijf in Geel - 3* - 3
Geniet van een verblijf in Geel - 3* - 4
Bekijk diavoorstelling
Geniet van een verblijf in Geel - 3* REF : 301787
-18%
vanaf 85 all-in / persoon in plaats van 104 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 31 mei 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
85 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Late check-out Een verblijf in Aparthotel Corbie in Geel is ideaal om van een comfortabel en veelzijdig weekendje weg te genieten. Er zijn vierendertig hotelkamers beschikbaar die zeer modern en praktisch zijn ingericht met lichte kleuren als basis. Elke kamer is ruim van opzet en biedt toegang tot een eigen balkon. Aparthotel Corbie is gelegen op een leuke locatie aan het gezellige en levendige marktplein van Geel. Zo kun je op je gemak de historische binnenstad ontdekken, maar ook in de directe omgeving uitgebreid gaan winkelen. Het hotel voorziet in een uitgebreid ontbijt en er wordt de gelegenheid geboden om tegen betaling een lunchpakket te laten samenstellen. Dat is bijvoorbeeld ideaal in combinatie met het huren van een fiets in het hotel om de verdere omgeving van Geel te ontdekken en onderweg ontspannen te picknicken. In het centrum zijn talloze restaurantjes gevestigd om in de avond van een uitgebreid diner te genieten.

Jouw arrangement is inclusief

Koffie of thee
Late check-out tot 13u
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 25 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, balkon, badjas, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, niet-roken kamer, douche, televisie, bureau


Het hotel

Appart Hotel Corbie Geel (3*)
Een verblijf in Aparthotel Corbie in Geel is ideaal om van een comfortabel en veelzijdig weekendje weg te genieten. Er zijn vierendertig hotelkamers beschikbaar die zeer modern en praktisch zijn ingericht met lichte kleuren als basis. Elke kamer is ruim van opzet en biedt toegang tot een eigen balkon. Aparthotel Corbie is gelegen op een leuke locatie aan het gezellige en levendige marktplein van Geel. Zo kun je op je gemak de historische binnenstad ontdekken, maar ook in de directe omgeving uitgebreid gaan winkelen. Het hotel voorziet in een uitgebreid ontbijt en er wordt de gelegenheid geboden om tegen betaling een lunchpakket te laten samenstellen. Dat is bijvoorbeeld ideaal in combinatie met het huren van een fiets in het hotel om de verdere omgeving van Geel te ontdekken en onderweg ontspannen te picknicken. In het centrum zijn talloze restaurantjes gevestigd om in de avond van een uitgebreid diner te genieten.


Adres

Markt, 54, 2440, Geel, Vlaanderen, België, Antwerpen


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, fietshuur, terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden


Goed om te weten

Eigen parking tegen betaling
Fietsverhuur
Geen huisdieren
Aankomst vanaf 16:00 Voor 23:00
Vertrek tot 07:00 Voor 11:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, koffie of thee, late check-out tot 13u, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting