Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4*

Productnummer invullen : 333962
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 1
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 2
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 3
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 4
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 5
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 6
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 7
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 8
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 9
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 10
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 11
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 12
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 13
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 14
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 15
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* - 16
Bekijk diavoorstelling
Gezellig met de familie uitwaaien aan de kust van Oostende - 4* REF : 333962
-41%
vanaf 105 all-in / persoon in plaats van 180 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 20 mei 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
105 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Familie vierpersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa + Welkomstdrankje In het centrum en bijna aan het strand van Oostende geniet je van een heerlijk verblijf in Hotel Bero. Dit viersterren hotel is de ideale uitvalsbasis voor strandbezoek en het ontdekken van de stad. Ontdek de haven of ga naar het Kunstmuseum aan Zee. In Hotel Bero ontspan je daarna in het binnenzwembad of relax je in de sauna of in het Turks stoombad. Het exclusieve wellnesscentrum beschikt verder over een bio sauna en een relaxruimte. Keuze genoeg dus om volledig te ontspannen. Het zwembad is geopend van 7u tot 22u en het Wellness Center van 17u tot 22u. In de On The Rock's bar geniet je op elk moment van de dag van een heerlijk drankje of cocktail. Of maak je een keuze uit een van de vele soorten whisky's. INFO TOEGANKELIJKHEID: Toegangspad, ingang en onthaal: het hellend vlak in het inkomsas vergt met een manuele rolstoel enige armkracht. Looproutes en niveauverschillen: de liftdeur is 81 cm breed, lift voldoende ruim. Smalste gang is 102 cm breed. Restaurant / ontbijtruimte: de tafels zijn onderrijdbaar en er is voldoende circulatieruimte. Leisure center: De ruimte is bereikbaar met de lift. Er is ook een aangepast toilet in de leisure ruimte. Gemeenschappelijk toilet: de opstelruimte naast en schuin voor het toilet is voldoende. Voor het toilet slechts 72 cm opstelruimte. De kamers hebben voldoende circulatieruimte en twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een inrijdbare douche met douchezit en een beugel, een aangepast toilet met beugels en een onderrijdbare wastafel. De toegankelijke kamers zijn: 204-303-402 Gelieve bij de reservatie te melden indien je een toegankelijke kamer wenst.

Jouw arrangement is inclusief

Welkomstdrankje
Toegang tot de spa (Van 07:00 tot 22:00 uur, kunt u dagelijks gebruik maken van het zwembad., zwemkleding is verplicht in het zwembad, maar in de spa is zwemkleding niet toegestaan., kinderen toegestaan onder begeleiding van een volwassenen.)
Ontbijt


De accommodatie:

Vierpersoons kamer, familie
Oppervakte: 29 m²
Hotelfaciliteiten: Toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, zithoek, niet-roken kamer, kluis, koelkast, douche of bad, bureau


Het hotel

Hotel Bero (4*)
In het centrum en bijna aan het strand van Oostende geniet je van een heerlijk verblijf in Hotel Bero. Dit viersterren hotel is de ideale uitvalsbasis voor strandbezoek en het ontdekken van de stad. Ontdek de haven of ga naar het Kunstmuseum aan Zee. In Hotel Bero ontspan je daarna in het binnenzwembad of relax je in de sauna of in het Turks stoombad. Het exclusieve wellnesscentrum beschikt verder over een bio sauna en een relaxruimte. Keuze genoeg dus om volledig te ontspannen. Het zwembad is geopend van 7u tot 22u en het Wellness Center van 17u tot 22u. In de On The Rock’s bar geniet je op elk moment van de dag van een heerlijk drankje of cocktail. Of maak je een keuze uit een van de vele soorten whisky’s. INFO TOEGANKELIJKHEID: Toegangspad, ingang en onthaal: het hellend vlak in het inkomsas vergt met een manuele rolstoel enige armkracht. Looproutes en niveauverschillen: de liftdeur is 81 cm breed, lift voldoende ruim. Smalste gang is 102 cm breed. Restaurant / ontbijtruimte: de tafels zijn onderrijdbaar en er is voldoende circulatieruimte. Leisure center: De ruimte is bereikbaar met de lift. Er is ook een aangepast toilet in de leisure ruimte. Gemeenschappelijk toilet: de opstelruimte naast en schuin voor het toilet is voldoende. Voor het toilet slechts 72 cm opstelruimte. De kamers hebben voldoende circulatieruimte en twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een inrijdbare douche met douchezit en een beugel, een aangepast toilet met beugels en een onderrijdbare wastafel. De toegankelijke kamers zijn: 204-303-402 Gelieve bij de reservatie te melden indien je een toegankelijke kamer wenst.


Adres

Hofstraat , 8400, Oostende, Vlaanderen, België, West-Vlaanderen


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, fitness centrum, toegankelijk voor mindervaliden, hammam, restaurant(s), spa, bagageopslag, binnenzwembad, bar / Lounge, sauna


Goed om te weten

Aankomst vanaf 15:00 Voor 18:00
Vertrek tot 07:00 Voor 11:00
Receptie 24/7


Kinderen

Kinderstoel beschikbaar, speeltuin

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Vierpersoons kamer, familie, welkomstdrankje, toegang tot de spa, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting