Culinair weekendje Roeselare - 4*

Ingelmunster, België Productnummer invullen : 307855
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 1
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 2
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 3
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 4
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 5
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 6
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 7
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 8
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 9
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 10
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 11
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 12
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 13
Culinair weekendje Roeselare - 4* - 14
Bekijk diavoorstelling
Culinair weekendje Roeselare - 4* REF : 307855
vanaf 102 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 28 jun 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
  • Dineren
  • Verblijf
vanaf
102 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Diensten en faciliteiten

  • Wifi
  • Restaurant
  • TV
  • Airconditioning
  • Parking
  • Toegang voor mindervaliden

Samenvatting

Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Welkomstdrankje Geniet van een veelzijdig weekend weg in Roeselare en verblijf in het comfortabele Mercure Roeselare. Je overnacht in een comfortabele kamer met een trendy interieur en moderne faciliteiten. In de badkamer stap je onder de riante regendouche om daarna ontspannen gratis via WiFi op internet te surfen. Vanuit Mercure Roeselare maak je uitstapjes en beleef je van alles. Bezoek het Wielermuseum en ga naar de brouwerij Rodenbach om vervolgens een bezoek te brengen aan het historische stadhuis. Maak vanuit Roeselare een leuke boottocht of blijf aan wal en huur een fiets om de streek te verkennen. Winkelen doe je in het grootste openlucht winkelcentrum van West-Vlaanderen en tot slot bezoek je ook een van de musea, zoals Muze'um L Licht en Landschap. Ontbijten doe je uitgebreid in het restaurant van Hotel Mercure Roeselare en ook voor de lunch en diner keer je weer terug om van dagverse streekproducten te proeven of à la carte te dineren. In de bar neem je ontspannen een drankje om de dag nog even door te spreken. Restaurant gesloten op 24, 25, 31 december en 1 januari en op zaterdagmiddag- en zondagen. Restaurant gesloten voor lunch tussen 26 december t/m 1 januari.

Jouw arrangement is inclusief

Diner (2 gangen) (Het restaurant is op zondag gesloten)
Welkomstdrankje
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, superior
Oppervakte: 22 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, zithoek, minibar, niet-roken kamer, kluis, aparte WC, douche, televisie, douche of bad, bureau
ééNpersoonsbedden


Het hotel

Mercure Roeselare (4*)
Geniet van een veelzijdig weekend weg in Roeselare en verblijf in het comfortabele Mercure Roeselare. Je overnacht in een comfortabele kamer met een trendy interieur en moderne faciliteiten. In de badkamer stap je onder de riante regendouche om daarna ontspannen gratis via WiFi op internet te surfen. Vanuit Mercure Roeselare maak je uitstapjes en beleef je van alles. Bezoek het Wielermuseum en ga naar de brouwerij Rodenbach om vervolgens een bezoek te brengen aan het historische stadhuis. Maak vanuit Roeselare een leuke boottocht of blijf aan wal en huur een fiets om de streek te verkennen. Winkelen doe je in het grootste openlucht winkelcentrum van West-Vlaanderen en tot slot bezoek je ook een van de musea, zoals Muze’um L Licht en Landschap. Ontbijten doe je uitgebreid in het restaurant van Hotel Mercure Roeselare en ook voor de lunch en diner keer je weer terug om van dagverse streekproducten te proeven of à la carte te dineren. In de bar neem je ontspannen een drankje om de dag nog even door te spreken. Restaurant gesloten op 24, 25, 31 december en 1 januari en op zaterdagmiddag- en zondagen. Restaurant gesloten voor lunch tussen 26 december t/m 1 januari.


Adres

Kwadestraat, 149B, 8800, Roeselare, Vlaanderen, België, West-Vlaanderen


Hotelfaciliteiten

Openbare parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, privé parkeerplaats, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), bagageopslag, bar / Lounge


Goed om te weten

Roomservice
Privé parking tegen betaling
Aankomst vanaf 14:00
Vertrek tot 00:00 Voor 12:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, superior, diner (2 gangen), welkomstdrankje, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting