Verblijf in een kasteel in Le Sallay - 4*

Nevers, Centrum, Frankrijk Productnummer invullen : 301609
Verblijf in een kasteel in Le Sallay - 4* - 1
Verblijf in een kasteel in Le Sallay - 4* - 2
Verblijf in een kasteel in Le Sallay - 4* - 3
Verblijf in een kasteel in Le Sallay - 4* - 4
Verblijf in een kasteel in Le Sallay - 4* - 5
Verblijf in een kasteel in Le Sallay - 4* - 6
Verblijf in een kasteel in Le Sallay - 4* - 7
Bekijk diavoorstelling
Verblijf in een kasteel in Le Sallay - 4* REF : 301609
vanaf 93 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 17 jun 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
93 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Klassieke tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt Kom een weekend relaxen in een prestigieus kasteel in het zuiden van de Bourgogne. Tien minuten van Nevers en vijf minuten van Magny-Cours, bevindt zich het Château Renaissance waar u verblijft op een geschiedkundig belangrijke plaats. Deze voormalige zomerresidentie van de hertog van Nevers werd gerenoveerd met respect voor de belangrijkste stijlen van de kunstnijverheid en biedt zo een origineel en bevoorrecht kader. In de gemeenschappelijke salons verhogen zowel de open haard als de kranten op iPad het comfort van de gasten. Bij de smaakvolle en inventieve inrichting van de kamers liet men zich inspireren door de voornaamste stijlen van de kunstnijverheid en de omliggende natuur. Kom tot rust in het grote bomenpark met, in de zomer, een vrij toegankelijk verwarmd zwembad. Mits toeslag en na afspraak kunt u genieten van een massage 'Esprit Polynésien' en een gelaatsverzorging 'rituel de pureté' in het kasteel. De steden Nevers, sancerre en de wijngaarden van Pouilly liggen vlakbij. Ga in Nevers, ville d'art et d'histoire van Bernadette Soubirous, naar de 'Butte' en bezichtig het Palais Ducal en het 19de-eeuwse Théâtre à l'Italienne in neo-renaissancestijl. In de middeleeuwse stad Sancerre is het heerlijk wandelen, en kunt u het belfort en de Tour des Fiefs bezoeken. Doorkruis ook de regio van de Sancerre en ontdek pittoreske landschappen zoals Le Cirque de Bué, de dorpen Chavignol en Amigny ... In zijn restaurant serveert het Château moderne en creatieve gerechten op basis van streekproducten.

Jouw arrangement is inclusief

Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, klassiek, vista giardino
Hotelfaciliteiten: Toiletartikelen, zithoek, badlinnen, douche of bad


Het hotel

Château le Sallay (4*)
Kom een weekend relaxen in een prestigieus kasteel in het zuiden van de Bourgogne. Tien minuten van Nevers en vijf minuten van Magny-Cours, bevindt zich het Château Renaissance waar u verblijft op een geschiedkundig belangrijke plaats. Deze voormalige zomerresidentie van de hertog van Nevers werd gerenoveerd met respect voor de belangrijkste stijlen van de kunstnijverheid en biedt zo een origineel en bevoorrecht kader. In de gemeenschappelijke salons verhogen zowel de open haard als de kranten op iPad het comfort van de gasten. Bij de smaakvolle en inventieve inrichting van de kamers liet men zich inspireren door de voornaamste stijlen van de kunstnijverheid en de omliggende natuur. Kom tot rust in het grote bomenpark met, in de zomer, een vrij toegankelijk verwarmd zwembad. Mits toeslag en na afspraak kunt u genieten van een massage 'Esprit Polynésien' en een gelaatsverzorging 'rituel de pureté' in het kasteel. De steden Nevers, sancerre en de wijngaarden van Pouilly liggen vlakbij. Ga in Nevers, ville d'art et d'histoire van Bernadette Soubirous, naar de 'Butte' en bezichtig het Palais Ducal en het 19de-eeuwse Théâtre à l'Italienne in neo-renaissancestijl. In de middeleeuwse stad Sancerre is het heerlijk wandelen, en kunt u het belfort en de Tour des Fiefs bezoeken. Doorkruis ook de regio van de Sancerre en ontdek pittoreske landschappen zoals Le Cirque de Bué, de dorpen Chavignol en Amigny ... In zijn restaurant serveert het Château moderne en creatieve gerechten op basis van streekproducten.


Adres

Lieu dit Sallay, 58470, Nevers, Bourgogne, Frankrijk, Nièvre


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, fietshuur, restaurant(s), tuin(en), buitenzwembad


Goed om te weten

Kooklessen
Het buitenzwembad is niet verwarmd
Restaurant gesloten voor de lunch en op zondag
Aankomst vanaf 16:00 Voor 21:00
Vertrek tot 08:00 Voor 11:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, klassiek, vista giardino, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting