Ontspannend verblijf met diner in het hart van de Vogezen - 3*

Productnummer invullen : 302462
Ontspannend verblijf met diner in het hart van de Vogezen - 3* - 1
Ontspannend verblijf met diner in het hart van de Vogezen - 3* - 2
Ontspannend verblijf met diner in het hart van de Vogezen - 3* - 3
Ontspannend verblijf met diner in het hart van de Vogezen - 3* - 4
Ontspannend verblijf met diner in het hart van de Vogezen - 3* - 5
Bekijk diavoorstelling
Ontspannend verblijf met diner in het hart van de Vogezen - 3* REF : 302462
vanaf 112 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 31 mei 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
112 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Diner inbegrepen Het 3-sterrenhotel La Résidence vind je in het dorpje Val d'Ajol, in de Vogezen. Het hotel bestaat uit drie gebouwen. Het hoofdgebouw dateert uit de 19de eeuw en werd La Résidence gedoopt. De Relais Fleuri is ondergebracht in een bijgebouw dat opgetrokken werd in het begin van de 20ste eeuw. Vroeger was dit een stopplaats ‘relais' voor postkoetsen, vandaag vind je er 21 aangename kamers. Ten slotte is er de plaats waar jij zult overnachten: L'Orangerie. Oorspronkelijk was dit de verblijfplaats van de bewaker. Het gebouw werd in 1965 gerenoveerd en er werden 15 kamers in ondergebracht. In het hotel is het aangenaam genieten van de charme van een statig 19de-eeuws herenhuis gecombineerd met het comfort van modern ingerichte kamers. Naast een 40tal kamers vind je in er ook een restaurant waar je eenvoudige en gastronomische gerechten kunt bestellen. Het restaurant krijgt bovendien ook meldingen in heel wat culinaire gidsen. Ten slotte zijn er in het hotel en zijn omgeving een reeks aan ontspannende dingen te beleven. In het park van 2 hectare groot kun je gezellig wandelen. Of je kunt ook een frisse duik nemen in het verwarmd zwembad. Tenzij je liever tennist of een bezoekje brengt aan de sauna natuurlijk!

Jouw arrangement is inclusief

Diner (3 gangen)
Toegang tot de sportactiviteiten elke dag
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 15 m²
Hotelfaciliteiten: Toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, aparte WC, televisie, douche of bad


Het hotel

La Résidence (3*)
Het 3-sterrenhotel La Résidence vind je in het dorpje Val d’Ajol, in de Vogezen. Het hotel bestaat uit drie gebouwen. Het hoofdgebouw dateert uit de 19de eeuw en werd La Résidence gedoopt. De Relais Fleuri is ondergebracht in een bijgebouw dat opgetrokken werd in het begin van de 20ste eeuw. Vroeger was dit een stopplaats ‘relais’ voor postkoetsen, vandaag vind je er 21 aangename kamers. Ten slotte is er de plaats waar jij zult overnachten: L’Orangerie. Oorspronkelijk was dit de verblijfplaats van de bewaker. Het gebouw werd in 1965 gerenoveerd en er werden 15 kamers in ondergebracht. In het hotel is het aangenaam genieten van de charme van een statig 19de-eeuws herenhuis gecombineerd met het comfort van modern ingerichte kamers. Naast een 40tal kamers vind je in er ook een restaurant waar je eenvoudige en gastronomische gerechten kunt bestellen. Het restaurant krijgt bovendien ook meldingen in heel wat culinaire gidsen. Ten slotte zijn er in het hotel en zijn omgeving een reeks aan ontspannende dingen te beleven. In het park van 2 hectare groot kun je gezellig wandelen. Of je kunt ook een frisse duik nemen in het verwarmd zwembad. Tenzij je liever tennist of een bezoekje brengt aan de sauna natuurlijk!


Adres

Rue des Mousses, 5, 88340, Le Val d'Ajol, Lorraine, Frankrijk, Vosges


Goed om te weten

Talrijke mogelijkheden om te wandelen.
Op aanvraag bereidt de Chef een vegetarische maaltijd.
Aankomst vanaf 16:00 Voor 20:00
Vertrek tot 08:00 Voor 11:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, diner (3 gangen), toegang tot de sportactiviteiten, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting