Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3*

Productnummer invullen : 305411
Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3* - 1
Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3* - 2
Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3* - 3
Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3* - 4
Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3* - 5
Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3* - 6
Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3* - 7
Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3* - 8
Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3* - 9
Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3* - 10
Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3* - 11
Bekijk diavoorstelling
Ontspanning en verwennerij in Belle-Ile-en-Mer - 3* REF : 305411
vanaf 148 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 30 mei 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
148 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de spa Charmant 3-sterrenhotel met een gastronomisch restaurant "La Désirade"; een plek waar comfort en authentieke gezelligheid centraal staan, ideaal om jezelf weer even helemaal op te laden en Belle-Ile te ontdekken. Je bent van harte welkom temidden van de rust en het comfort van de 5 rechte accommodaties, typisch voor Belle-Ile, verdeeld over een groot en bloemrijk landschapspark. Ontspan aan het verwarmde zwembad, of (afhankelijk van het gekozen arrangement) van de wellnessruimte met een sauna, hammam en bubbelbaden. La Désirade is het ideale vertrekpunt om het eiland te ontdekken. Je hebt gemakkelijk toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de stranden Donnant en Kérel op slechts 20 minuten wandelen. Vanuit hier zijn ook de 104 km kustweg bereikbaar, evenals de fietspaden en Port Coton op 1,5 km. Rust even heerlijk uit in de loungeruimte, de tuin of aan het zwembad. Het restaurant bevindt zich in een afzonderlijk gebouw temidden van een geurige bloementuin. Je kunt hier genieten van gastronomische maaltijden op basis van tongstrelende en verse producten uit de streek.

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot de spa elke dag
Diner
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, comfort
Oppervakte: 20 m²


Het hotel

Hôtel la Désirade - Belle-Ile-en-Mer (3*)
Charmant 3-sterrenhotel met een gastronomisch restaurant "La Désirade"; een plek waar comfort en authentieke gezelligheid centraal staan, ideaal om jezelf weer even helemaal op te laden en Belle-Ile te ontdekken. Je bent van harte welkom temidden van de rust en het comfort van de 5 rechte accommodaties, typisch voor Belle-Ile, verdeeld over een groot en bloemrijk landschapspark. Ontspan aan het verwarmde zwembad, of (afhankelijk van het gekozen arrangement) van de wellnessruimte met een sauna, hammam en bubbelbaden. La Désirade is het ideale vertrekpunt om het eiland te ontdekken. Je hebt gemakkelijk toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de stranden Donnant en Kérel op slechts 20 minuten wandelen. Vanuit hier zijn ook de 104 km kustweg bereikbaar, evenals de fietspaden en Port Coton op 1,5 km. Rust even heerlijk uit in de loungeruimte, de tuin of aan het zwembad. Het restaurant bevindt zich in een afzonderlijk gebouw temidden van een geurige bloementuin. Je kunt hier genieten van gastronomische maaltijden op basis van tongstrelende en verse producten uit de streek.


Adres

Le Petit Cosquet / Bangor, 56360, Belle Ile en Mer, Bretagne, Frankrijk, Morbihan


Hotelfaciliteiten

Restaurant(s), spa, buitenzwembad


Goed om te weten

Aankomst vanaf 16:00 Voor 22:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, comfort, toegang tot de spa, diner, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting