Ontspanningsweekend met toegang tot privé Spa Nuxe in Courban - 4*

Productnummer invullen : 304204
Ontspanningsweekend met toegang tot privé Spa Nuxe in Courban - 4* - 1
Ontspanningsweekend met toegang tot privé Spa Nuxe in Courban - 4* - 2
Ontspanningsweekend met toegang tot privé Spa Nuxe in Courban - 4* - 3
Ontspanningsweekend met toegang tot privé Spa Nuxe in Courban - 4* - 4
Ontspanningsweekend met toegang tot privé Spa Nuxe in Courban - 4* - 5
Ontspanningsweekend met toegang tot privé Spa Nuxe in Courban - 4* - 6
Ontspanningsweekend met toegang tot privé Spa Nuxe in Courban - 4* - 7
Bekijk diavoorstelling
Ontspanningsweekend met toegang tot privé Spa Nuxe in Courban - 4* REF : 304204
vanaf 184 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 27 mei 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
184 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Prestige tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Aan de poorten van Bourgondië ligt het vredige dorpje Courban. Op deze plek werd op de ruïnes van een oud kasteel een statig landhuis opgericht. Na 40 jaar leegstand besloot de Noord-Franse familie Vandendriessche hier een klein charmehotel onder te brengen. Vol enthousiasme richtten ze 16 kamers naar hun eigen smaak in. Ze gingen op zoek naar meubeltjes, verf en de juiste decoratie. De kamers hebben allemaal authentieke meubeltjes, een massiefhouten vloer, douche of bad en een apart toilet. In sommige kamers is het mogelijk om aan de open haard in te slapen. In de winter brandt in bijna elke andere ruimte van het kasteel een open haard. Het restaurant La Table du Colombier van kokkin Juliet werd in een bijgebouw ondergebracht. Juliet, die onder andere in restaurant Fouquet's op de Avenue des Champs Elysées in Parijs werkte, serveert een Bourgondisch getinte keuken. Na een heerlijk dineetje kan je in de tuin een wandelingetje maken rond de vijvers, waterpartijen, het zwembad of de groenten- en kruidentuin.

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot de spa, 60.0 minuten
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, prestige
Oppervakte: 50 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, badjas, bad, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, minibar, niet-roken kamer, kluis, aparte WC, douche, slippers, bureau


Het hotel

Château de Courban et Spa Nuxe (4*)
Aan de poorten van Bourgondië ligt het vredige dorpje Courban. Op deze plek werd op de ruïnes van een oud kasteel een statig landhuis opgericht. Na 40 jaar leegstand besloot de Noord-Franse familie Vandendriessche hier een klein charmehotel onder te brengen. Vol enthousiasme richtten ze 16 kamers naar hun eigen smaak in. Ze gingen op zoek naar meubeltjes, verf en de juiste decoratie. De kamers hebben allemaal authentieke meubeltjes, een massiefhouten vloer, douche of bad en een apart toilet. In sommige kamers is het mogelijk om aan de open haard in te slapen. In de winter brandt in bijna elke andere ruimte van het kasteel een open haard. Het restaurant La Table du Colombier van kokkin Juliet werd in een bijgebouw ondergebracht. Juliet, die onder andere in restaurant Fouquet’s op de Avenue des Champs Elysées in Parijs werkte, serveert een Bourgondisch getinte keuken. Na een heerlijk dineetje kan je in de tuin een wandelingetje maken rond de vijvers, waterpartijen, het zwembad of de groenten- en kruidentuin.


Adres

rue du lavoir, 7, 21520, Courban, Bourgogne, Frankrijk, Côte d'Or


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, fietshuur, bains à remous, terras, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, hammam, restaurant(s), spa, tuin(en), buitenzwembad, bar / Lounge, sauna


Goed om te weten

Aankomst vanaf 16:00 Voor 21:00
Vertrek tot 08:00 Voor 11:30

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, prestige, toegang tot de spa, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting