Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3*

Productnummer invullen : 304133
Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3* - 1
Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3* - 2
Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3* - 3
Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3* - 4
Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3* - 5
Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3* - 6
Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3* - 7
Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3* - 8
Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3* - 9
Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3* - 10
Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3* - 11
Bekijk diavoorstelling
Romantisch weekend aan de Côte d'Opale - 3* REF : 304133
-11%
vanaf 60 all-in / persoon in plaats van 68 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 02 jun 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
60 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Welkomstdrankje Gelegen in de streek Nord-Pas-de-Calais, in de stad Wimereux, is het 3 sterrenhotel Saint Jean een charmehotelvoor u.  Het hotel beschikt over 24 kamers voorzien van telefoon, televisie met LCD-scherm,gratis internetverbinding, airconditioning, bureel, wc, douche en bad. Om te ontspannen bestaat er een bar, spa en sauna. INFORMATIE TOEGANKELIJKHEID Gelieve bij de reservatie te melden dat je een toegankelijke kamer wenst. "Er zijn 2 toegankelijke kamers. Er is een voorbehouden parkeerplaats voorzien van 5m op 3m. De doorgang van de parkeerplaats naar de ingang heeft een trapje maar aan de zijkant van het gebouw is er een speciale drempelloze ingang. De ingang heeft een deur van 95cm breed. De kamers liggen op de 1e en 2e verdieping. Er is een lift aanwezig, deze met een deur van 80cm breed en de binnenkant van de lift is 105cm op 140cm. De weg naar de kamer is zonder drempels. De kamerdeur zelf is 80cm breed. Rond het bed is er 105cm vrijgelaten. De deur van de badkamer is 80cm breed. In de badkamer is er een douche aanwezig met een instapbak. In de douches zijn er handgrepen en een zitje voorzien. Het toilet is 48cm hoog. Ook het toilet heeft handgrepen. De toegang tot het restaurant is zonder drempel of hindernissen. De deur is 250cm breed. "

Jouw arrangement is inclusief

Welkomstdrankje
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 14 m²


Het hotel

Hôtel Saint Jean (3*)
Gelegen in de streek Nord-Pas-de-Calais, in de stad Wimereux, is het 3 sterrenhotel Saint Jean een charmehotelvoor u.  Het hotel beschikt over 24 kamers voorzien van telefoon, televisie met LCD-scherm,gratis internetverbinding, airconditioning, bureel, wc, douche en bad. Om te ontspannen bestaat er een bar, spa en sauna. INFORMATIE TOEGANKELIJKHEID Gelieve bij de reservatie te melden dat je een toegankelijke kamer wenst. "Er zijn 2 toegankelijke kamers. Er is een voorbehouden parkeerplaats voorzien van 5m op 3m. De doorgang van de parkeerplaats naar de ingang heeft een trapje maar aan de zijkant van het gebouw is er een speciale drempelloze ingang. De ingang heeft een deur van 95cm breed. De kamers liggen op de 1e en 2e verdieping. Er is een lift aanwezig, deze met een deur van 80cm breed en de binnenkant van de lift is 105cm op 140cm. De weg naar de kamer is zonder drempels. De kamerdeur zelf is 80cm breed. Rond het bed is er 105cm vrijgelaten. De deur van de badkamer is 80cm breed. In de badkamer is er een douche aanwezig met een instapbak. In de douches zijn er handgrepen en een zitje voorzien. Het toilet is 48cm hoog. Ook het toilet heeft handgrepen. De toegang tot het restaurant is zonder drempel of hindernissen. De deur is 250cm breed. "


Adres

Rue Georges Romain, 1, 62930, Winereux, Noord-Frankrijk, Frankrijk, Pas de Calais


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, bains à remous, lift, toegankelijk voor mindervaliden, spa, bagageopslag, bar / Lounge, sauna


Goed om te weten

Op 20 minuten rijden liggen de toegangswegen naar Parijs of Calais
Vlakbij Nausicaa, maritiem centrum te Boulogne
Waardeer de bezichtigingen van de oorlogsgronden uit 2 oorlogen
Room service 24/7
Aankomst vanaf 15:30 Voor 00:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, welkomstdrankje, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting