Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2*

, Centrum, Frankrijk Productnummer invullen : 517390
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 1
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 2
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 3
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 4
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 5
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 6
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 7
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 8
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 9
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 10
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 11
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 12
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 13
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 14
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 15
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 16
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 17
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 18
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 19
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 20
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 21
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 22
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* - 23
Bekijk diavoorstelling
Romantische pauze om het kasteel van Chambord te ontdekken - 2* REF : 517390
-34%
vanaf 75 all-in / persoon in plaats van 114 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 01 okt 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
75 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Comfort tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Bezoek aan kasteel + Sauna + Welkomstdrankje In het departement Loir-et-Cher kan je genieten van het echte landelijke Frankrijk. Het is er zalig fietsen en wandelen door de weidse landschappen. Je kunt ook de omgeving verkennen vanaf het water, want de rivier de Loire kronkelt dwars door dit gebied. Zoek je een ontspannende bestemming, dan is het leuke kleine dorpje La Ferté-Saint-Cyr een perfecte optie. Het plaatsje ligt praktisch in het centrum van Frankrijk en telt rond de 900 inwoners. Zij leven hier het goede leven in hun bosrijke omgeving en produceren er de heerlijkste streekproducten. Tijdens je wandel- en fietstochten zal je zeker een paar boeren, imkers en ambachtslui op je pad tegenkomen! Meneer en mevrouw Desbois heten je hartelijk welkom in het hotel dat zij enkele jaren geleden hebben overgenomen. Na een flinke opknapbeurt en richtten ze het hotel naar eigen smaak in. Dit deed het echtpaar met veel liefde en dat voel je. Hier ben je geen nummer, maar krijg je een persoonlijke behandeling en waar voor je geld. De kamers ademen, net als de rest van het hotel, een landelijke, maar geenszins oubollige sfeer en zijn voorzien van de standaardvoorzieningen als TV, minibar en telefoon en in de badkamer kun je genieten van een douche/badcombinatie. Voor een wat intensievere lichaamsbehandeling is er de hotelsauna. Het ontbijt bestaat enkel uit kraakverse lekkernijen uit de buurt. Yoghurt, jam en andere zoetigheden staan voor je uitgestald à volonté. Ook het diner is geen herhalingsoefening. Couverts dienen gereserveerd te worden en dat kan enkel door de hotelgasten. Laat je in het hotel verrassen door het dagelijks wisselend aanbod.

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot het kasteel van Chambord en de tuinen (sla de wachtrij over) (Alle dagen van het jaar geopend, behalve 1 januari, 29 november en 25 december., openingstijden: Van 1 november - 31 maart: van 9u tot 17u (laagseizoen) Van 1 april -31 oktober van 9u tot 18u (hoogseizoen) Het kasteel is het hele jaar, met uitzondering van 1 januari, de laatste maandag van januari en 25 december, geopend., belangrijk: een elektronisch ticket zal binnen 48 uur voor aankomst worden verzonden en zal je direct toegang geven. Gelieve je e-ticket op een lege witte A4-pagina te printen., laatste toegang ½ uur voor het sluiten van het kasteel. De Franse tuinen sluiten 30 minuten voor het sluiten van het kasteel. Het park is elke dag gratis geopend., gratis voor personen van jonger dan 25 jaar.)
Toegang tot de privé sauna
Welkomstdrankje
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, comfort, vista giardino
Oppervakte: 14 m²
Hotelfaciliteiten: Bad, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, niet-roken kamer, kluis, televisie, linnen, badlinnen, douche of bad, bureau, toegankelijkheid voor mindervaliden
1 Tweepersoonsbed of 2 aparte bedden


Het hotel

Hôtel Saint Cyr - La Ferté Saint-Cyr (2*)
In het departement Loir-et-Cher kan je genieten van het echte landelijke Frankrijk. Het is er zalig fietsen en wandelen door de weidse landschappen. Je kunt ook de omgeving verkennen vanaf het water, want de rivier de Loire kronkelt dwars door dit gebied. Zoek je een ontspannende bestemming, dan is het leuke kleine dorpje La Ferté-Saint-Cyr een perfecte optie. Het plaatsje ligt praktisch in het centrum van Frankrijk en telt rond de 900 inwoners. Zij leven hier het goede leven in hun bosrijke omgeving en produceren er de heerlijkste streekproducten. Tijdens je wandel- en fietstochten zal je zeker een paar boeren, imkers en ambachtslui op je pad tegenkomen! Meneer en mevrouw Desbois heten je hartelijk welkom in het hotel dat zij enkele jaren geleden hebben overgenomen. Na een flinke opknapbeurt en richtten ze het hotel naar eigen smaak in. Dit deed het echtpaar met veel liefde en dat voel je. Hier ben je geen nummer, maar krijg je een persoonlijke behandeling en waar voor je geld. De kamers ademen, net als de rest van het hotel, een landelijke, maar geenszins oubollige sfeer en zijn voorzien van de standaardvoorzieningen als TV, minibar en telefoon en in de badkamer kun je genieten van een douche/badcombinatie. Voor een wat intensievere lichaamsbehandeling is er de hotelsauna. Het ontbijt bestaat enkel uit kraakverse lekkernijen uit de buurt. Yoghurt, jam en andere zoetigheden staan voor je uitgestald à volonté. Ook het diner is geen herhalingsoefening. Couverts dienen gereserveerd te worden en dat kan enkel door de hotelgasten. Laat je in het hotel verrassen door het dagelijks wisselend aanbod.


Adres

15 faubourg de Bretagne, 41220, La Ferté Saint Cyr, Midden-Frankrijk, Frankrijk, Loir et Cher


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, fietshuur, terras, wifi beschikbaar, restaurant(s), tuin(en), bar / Lounge, sauna


Goed om te weten

Aankomst vanaf 17:00 Voor 20:00
Vertrek tot 00:00 Voor 10:30

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, comfort, vista giardino, toegang tot het kasteel van Chambord en de tuinen (sla de wachtrij over), toegang tot de privé sauna, welkomstdrankje, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting