Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4*

Saint Malo, Bretagne, Frankrijk Productnummer invullen : 302230
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 1
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 2
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 3
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 4
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 5
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 6
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 7
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 8
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 9
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 10
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 11
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 12
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 13
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 14
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* - 15
Bekijk diavoorstelling
Overnacht in een prachtig verblijf in Saint-Malo - 4* REF : 302230
-13%
vanaf 80 all-in / persoon in plaats van 93 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 19 apr 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
80 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Met stadszicht + Ontbijt + Bezoek aan historisch monument Het 3 sterren hotel La Villefromoy is een schitterend onderkomen uit het einde van het Twee Franse Keizerrijk dat zich verheugt in een buitengewone ligging met uitzicht op zee. De tijdloze sfeer in de villa zal u onmiddellijk onder haar bekoring brengen. De recentelijk gerenoveerde interieurs zijn licht en geraffineerd, en de salon annex bar nodigt op jazzy tonen uit tot ontspanning. De met acajou gemeubileerde kamers vormen havens van rust met een betoverend panorama. De sfeer doet warm en aangenaam aan. Voor het grootst mogelijke comfort beschikt elke kamer over eersteklas "king size" bedddegoed voor twee bedden. De lichte en functionele badkamers zorgen voor een heus ogenblik van ontspanning. De allerlaatste apparatuur wordt gecombineerd met een warm en attent welkom teneinde elk moment, volgens de ware traditie van het hotelwezen in de badplaats Saint Malo, onvergetelijk te maken. De salon bezit de warme ambiance en charme van de villa's van vroeger. In de rustige, warm aandoende salon kijkt u via grote ramen uit op zee. De bar is de hele dag geopend voor bediening in de salon of op het terras aan zee- of tuinzijde. Liefhebbers van strand, stevige wandelingen of meer stimulerende activiteiten vinden hier vermaak naar hun hart. Op korte afstand van het hotel ligt het strand van "Rochebonne" met een voetgangersdijk naar het centrum van de piratenstad. Voor het opdoen van nieuw energie, of om gewoon aan uzelf te werken, zijn er de "Thermes Marins" op 300 meter afstand van het hotel.

Jouw arrangement is inclusief

Bezoek aan de abdij van Mont Saint Michel (Het parkeertarief is 12 € voor 24 uur; de pendeldienst naar de berg vanaf de parkeerplaats is gratis., de toegang is gratis voor gehandicapten en hun begeleider, werkzoekenden op vertoon van een certificaat van minder dan 6 maanden oud en houders van de Carte Culture en ICOM kaart., de toegang is gratis voor kinderen onder de 18 jaar onder begeleiding van een volwassene in het bezit van het e-ticket. De toegang is gratis voor volwassenen tussen de 18 en 25 jaar met geldige legitimatie. , onze tips voor een voorspoedig bezoek: - De wandeling bevat veel trappen: wandelschoenen zijn aanbevolen. - Vrij bezoek met informatie beschikbaar in het Frans en het Engels het hele jaar door, spaans en Italiaans in de zomer., belangrijk: er word binnen de 48 uur voor je aankomst een e-ticket naar je verzonden en deze zal je direct toegang geven bij de ingang. Je dient je e-ticket uit te printen op een witte A4-pagina, in kleur of zwart-wit. , openingstijden: van 2 mei tot 31 augustus: dagelijks geopend van 09:00 tot 19:00, van 1 september tot 30 april: dagelijks geopend van 9:30 tot 18:00, op 24 en 31 december gesloten vanaf 16:00. Kassa's sluiten 1 uur eerder. , let op: - De laatste toegang is 1 uur voor sluitingstijd. - In tijden van hoog water zal de toegang tot de Mont-Saint-Michel en de abdij worden beïnvloed gedurende enkele periodes op de volgende dagen: 11/03, 08/05, 18/09, 18/10 en 15/11.)
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard, vista città
Hotelfaciliteiten: Badjas, bad, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, strijkijzer/strijkplank, minibar, kluis, douche
Tweepersoonsbed


Het hotel

Hôtel La Villefromoy (4*)
Het 3 sterren hotel La Villefromoy is een schitterend onderkomen uit het einde van het Twee Franse Keizerrijk dat zich verheugt in een buitengewone ligging met uitzicht op zee. De tijdloze sfeer in de villa zal u onmiddellijk onder haar bekoring brengen. De recentelijk gerenoveerde interieurs zijn licht en geraffineerd, en de salon annex bar nodigt op jazzy tonen uit tot ontspanning. De met acajou gemeubileerde kamers vormen havens van rust met een betoverend panorama. De sfeer doet warm en aangenaam aan. Voor het grootst mogelijke comfort beschikt elke kamer over eersteklas "king size" bedddegoed voor twee bedden. De lichte en functionele badkamers zorgen voor een heus ogenblik van ontspanning. De allerlaatste apparatuur wordt gecombineerd met een warm en attent welkom teneinde elk moment, volgens de ware traditie van het hotelwezen in de badplaats Saint Malo, onvergetelijk te maken. De salon bezit de warme ambiance en charme van de villa's van vroeger. In de rustige, warm aandoende salon kijkt u via grote ramen uit op zee. De bar is de hele dag geopend voor bediening in de salon of op het terras aan zee- of tuinzijde. Liefhebbers van strand, stevige wandelingen of meer stimulerende activiteiten vinden hier vermaak naar hun hart. Op korte afstand van het hotel ligt het strand van "Rochebonne" met een voetgangersdijk naar het centrum van de piratenstad. Voor het opdoen van nieuw energie, of om gewoon aan uzelf te werken, zijn er de "Thermes Marins" op 300 meter afstand van het hotel.


Adres

7, Boulevard Hébert, 35400, Saint Malo, Bretagne, Frankrijk, Ille et Vilaine


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, wifi beschikbaar, bagageopslag, tuin(en), bar / Lounge, reiniging zonder vervuilende producten, handdoek/laken hergebruiksysteem, recycling systemen beschikbaar, organisch textiel, 100% rookvrij hotel, eco-efficiënte verlichting, biologische zeepdispensers, fietsen of elektrische voertuigen, lokale producten (0 km producten), gebruik van niet-plastic serviesgoed, recyclingprogramma voor printpapier


Goed om te weten

Room service 24/7
Aankomst vanaf 16:00 Voor 22:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00
Receptie 24/7


Kinderen

Kinderstoel beschikbaar

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, vista città, bezoek aan de abdij van Mont Saint Michel, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting