Romantiek en luxe in een suite met bad en cava - 3*

Stavelot, België Productnummer invullen : 387780
Romantiek en luxe in een suite met bad en cava - 3* - 1
Romantiek en luxe in een suite met bad en cava - 3* - 2
Romantiek en luxe in een suite met bad en cava - 3* - 3
Romantiek en luxe in een suite met bad en cava - 3* - 4
Romantiek en luxe in een suite met bad en cava - 3* - 5
Romantiek en luxe in een suite met bad en cava - 3* - 6
Romantiek en luxe in een suite met bad en cava - 3* - 7
Romantiek en luxe in een suite met bad en cava - 3* - 8
Bekijk diavoorstelling
Romantiek en luxe in een suite met bad en cava - 3* REF : 387780
vanaf 95 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 25 jun 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
95 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard suite + Ontbijt + Welkomstdrankje Le Petit Roannay heet je welkom in het historische centrum van Stavelot, een charmant stadje in de provincie Luik. Dit elegante 3-sterren etablissement is de perfecte gelegenheid om een regio te ontdekken met een rijk cultureel erfgoed, evenals een prachtige natuurlijke omgeving. Comfort en verandering van omgeving wachten op je voor een uniek verblijf! Subliem van begin tot eind, le Petit Roannay sluit zich aan bij de traditie van hotels die hun ouderwetse karakter hebben behouden zonder aan moderniteit in te boeten. Elke ruimte straalt een zekere smaak voor verfijning uit, met als hoogtepunt een bar van verbijsterende delicatesse. De kers op de taart is een intieme en volledig uitgeruste wellnessruimte, die een moment van totale ontspanning in petto heeft. Eenmaal in de kamers, gaat het spel van verleiding verder. Ze zijn ruim en volgens een elegant design ontworpen en vormen een oase van rust waarin je onbeperkt kunt relaxen. ‘s Ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijt, gepresenteerd in buffetvorm. Begin je bezoek aan de abdij van Stavelot, een voormalig benedictijnenklooster dat in 651 werd gesticht. Geklasseerd als uitzonderlijk erfgoed in Wallonië, is het een ideale educatieve plek voor het hele gezin. Voor een buitenactiviteit kan je naar de waterval van Coo en het bijbehorende meer. Geniet van een prachtige wandeling over een meer en een bos met bedwelmende fauna. Gun jezelf een zacht intermezzo in Wallonië, met de bewonderenswaardige Petit Roannay.

Jouw arrangement is inclusief

Drankje cava
Ontbijt


De accommodatie:

Suite, standaard
Hotelfaciliteiten: Badjas, bad, koffie en thee ter beschikking, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, zithoek, minibar, niet-roken kamer, kluis, televisie, douche of bad, slippers, bureau
Tweepersoonsbed, slaapbank


Het hotel

Le Petit Roannay (3*)
Le Petit Roannay heet je welkom in het historische centrum van Stavelot, een charmant stadje in de provincie Luik. Dit elegante 3-sterren etablissement is de perfecte gelegenheid om een regio te ontdekken met een rijk cultureel erfgoed, evenals een prachtige natuurlijke omgeving. Comfort en verandering van omgeving wachten op je voor een uniek verblijf! Subliem van begin tot eind, le Petit Roannay sluit zich aan bij de traditie van hotels die hun ouderwetse karakter hebben behouden zonder aan moderniteit in te boeten. Elke ruimte straalt een zekere smaak voor verfijning uit, met als hoogtepunt een bar van verbijsterende delicatesse. De kers op de taart is een intieme en volledig uitgeruste wellnessruimte, die een moment van totale ontspanning in petto heeft. Eenmaal in de kamers, gaat het spel van verleiding verder. Ze zijn ruim en volgens een elegant design ontworpen en vormen een oase van rust waarin je onbeperkt kunt relaxen. ‘s Ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijt, gepresenteerd in buffetvorm. Begin je bezoek aan de abdij van Stavelot, een voormalig benedictijnenklooster dat in 651 werd gesticht. Geklasseerd als uitzonderlijk erfgoed in Wallonië, is het een ideale educatieve plek voor het hele gezin. Voor een buitenactiviteit kan je naar de waterval van Coo en het bijbehorende meer. Geniet van een prachtige wandeling over een meer en een bos met bedwelmende fauna. Gun jezelf een zacht intermezzo in Wallonië, met de bewonderenswaardige Petit Roannay.


Belangrijk om te weten

-Huisdieren zijn niet toegelaten.


Adres

Place Saint-Remacle, 18, 4970, Stavelot, Wallonië, België, Luik


Hotelfaciliteiten

Openbare parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, spa, bagageopslag, bar / Lounge


Goed om te weten

Aankomst vanaf 16:00 Voor 21:00
Vertrek tot 06:30 Voor 11:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Suite, standaard, drankje cava, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting