Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3*

Valkenburg, Nederland Productnummer invullen : 307104
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 1
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 2
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 3
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 4
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 5
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 6
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 7
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 8
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 9
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 10
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 11
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 12
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 13
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 14
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 15
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 16
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* - 17
Bekijk diavoorstelling
Geniet van het charmante Valkenburg en ontspan in Thermae 2000 - 3* REF : 307104
-13%
vanaf 114 all-in / persoon in plaats van 132 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 02 jun 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
114 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Parkeergarage + Toegang tot de Thermen Het gezelligste en vernieuwde hotel van Valkenburg heet u welkom! In het levendige en pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter van het centrum en dichtbij het oudste treinstation van Nederland, ligt het sfeervolle (en recent gemoderniseerde) Hotel Schaepkens van St. Fijt. Ons familiehotel heeft niet alleen een prachtige en praktische ligging, maar beschikt ook over een uitstekend restaurant waar wij alles serveren in buffetvorm. Nieuw in ons ‘Live Cooking' gedeelte is een karakteristieke Italiaanse pizzaoven. Buon Appetito ! De gezellige bar is gelegen aan een van de ruime terrassen met aansluitend een prachtige tuin waar u kunt genieten van de groene omgeving. Als onze gast mag u gratis gebruik maken van onze privé parkeerplaats voorzien van alle gemakken, zoals oplaadpunten voor de elektrische auto of fiets. Als u terug bent van een mooie fietstocht kunt u gratis gebruik maken van onze fietswasstraat. In het hotel hebben we drie liften en diverse faciliteiten voor mindervaliden en is daarom dus rolstoelvriendelijk. Het hotel beschikt over 4 verschillende kamertypes; van standaard tot superieur+, voor ieder wat wils! Niet altijd vanzelfsprekend, maar In ons gehele hotel is gratis (snel) WIFI beschikbaar. Gastvrijheid en entertainment staan bij ons hoog in het vaandel. Er worden in het hoogseizoen regelmatig avonden met live entertainment in de bar of buiten georganiseerd. U zou zo maar eens in een polonaise kunnen verzeilen samen met het personeel dat veel al jarenlang bij ons werkt. En wat dacht u van een gezellige barbecue op een mooie zomeravond? Of tweemaal daags Happy Hour? Daarom dat wij en onze gasten met recht zeggen; "Het gezelligste Hotel in Valkenburg". Samenvattend, wij doen onze uiterste best om aan alle wensen van onze gasten te voldoen en blijven dan ook steeds vernieuwen. Nieuw is het heerlijk verwarmde binnenzwembad met saunafaciliteiten & een karakteristieke Italiaanse pizzaoven in het ‘Live Cooking' gedeelte van het restaurant. En wat dacht u van de nieuwe serre? Wilt u genieten van een prachtig, in het groen gelegen hotel in Valkenburg aan de Geul, waar het gezellig centrum op een steenworp afstand ligt? Dan is hotel Schaepkens van St. Fijt de ideale uitvalbasis. Mogen wij u uitnodigen om te komen genieten van onze Limburgse gastvrijheid?! In onze openbare ruimtes op de begane grond beschikken wij over een nieuw ventilatiesysteem met filterklasse NW98 ES voor een excellente luchthuishouding. Deze upgrade zorgt voor een optimale ventilatie!

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot de Thermen (Tijdens regulieren dagen is het verplicht om uw badkleding achter te laten in de daarvoor bestemde kluisjes en hokjes in het saunalandschap, voor u de sauna’s gebruikt. U dient in badkleding gebruik te maken van de thermale baden., voor de gasten die zonder badkleding graag gebruik zouden maken van het saunalandschap en de thermale baden, kunnen op elke donderdag bij ons terecht., wij hanteren iedere dinsdag een badkledingdag en ieder eerste volle weekend van de maand badkledingweekend (vanaf vrijdagavond 17.00 uur)., het dragen van een badjas is verplicht bij Thermae 2000, met name in de horeca faciliteiten., toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar oud.)
Parkeerplaats (gratis) elke dag (Het hotel beschikt tevens over mindervalidenparkeerplaatsen en er is een oplaadpunt om elektrische fietsen en auto’s op te laden. Voor fietsen is deze service gratis en voor auto’s tegen betaling. )
Informatieboekje
Ontbijt Continental (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, comfort
Oppervakte: 16 m²
Hotelfaciliteiten: Gratis en onbeperkte Wifi, niet-roken kamer, kluis, douche, televisie


Het hotel

Hotel Schaepkens Van St Fijt (3*)
Het gezelligste en vernieuwde hotel van Valkenburg heet u welkom! In het levendige en pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter van het centrum en dichtbij het oudste treinstation van Nederland, ligt het sfeervolle (en recent gemoderniseerde) Hotel Schaepkens van St. Fijt. Ons familiehotel heeft niet alleen een prachtige en praktische ligging, maar beschikt ook over een uitstekend restaurant waar wij alles serveren in buffetvorm. Nieuw in ons ‘Live Cooking’ gedeelte is een karakteristieke Italiaanse pizzaoven. Buon Appetito ! De gezellige bar is gelegen aan een van de ruime terrassen met aansluitend een prachtige tuin waar u kunt genieten van de groene omgeving. Als onze gast mag u gratis gebruik maken van onze privé parkeerplaats voorzien van alle gemakken, zoals oplaadpunten voor de elektrische auto of fiets. Als u terug bent van een mooie fietstocht kunt u gratis gebruik maken van onze fietswasstraat. In het hotel hebben we drie liften en diverse faciliteiten voor mindervaliden en is daarom dus rolstoelvriendelijk. Het hotel beschikt over 4 verschillende kamertypes; van standaard tot superieur+, voor ieder wat wils! Niet altijd vanzelfsprekend, maar In ons gehele hotel is gratis (snel) WIFI beschikbaar. Gastvrijheid en entertainment staan bij ons hoog in het vaandel. Er worden in het hoogseizoen regelmatig avonden met live entertainment in de bar of buiten georganiseerd. U zou zo maar eens in een polonaise kunnen verzeilen samen met het personeel dat veel al jarenlang bij ons werkt. En wat dacht u van een gezellige barbecue op een mooie zomeravond? Of tweemaal daags Happy Hour? Daarom dat wij en onze gasten met recht zeggen; “Het gezelligste Hotel in Valkenburg“. Samenvattend, wij doen onze uiterste best om aan alle wensen van onze gasten te voldoen en blijven dan ook steeds vernieuwen. Nieuw is het heerlijk verwarmde binnenzwembad met saunafaciliteiten & een karakteristieke Italiaanse pizzaoven in het ‘Live Cooking’ gedeelte van het restaurant. En wat dacht u van de nieuwe serre? Wilt u genieten van een prachtig, in het groen gelegen hotel in Valkenburg aan de Geul, waar het gezellig centrum op een steenworp afstand ligt? Dan is hotel Schaepkens van St. Fijt de ideale uitvalbasis. Mogen wij u uitnodigen om te komen genieten van onze Limburgse gastvrijheid?! In onze openbare ruimtes op de begane grond beschikken wij over een nieuw ventilatiesysteem met filterklasse NW98 ES voor een excellente luchthuishouding. Deze upgrade zorgt voor een optimale ventilatie!


Adres

Nieuweweg , 40, 6301 EV, Valkenburg, Limburg (Nederland), Nederland


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), spa, bagageopslag, binnenzwembad, tuin(en), bar / Lounge


Goed om te weten

Aankomst vanaf 15:00
Receptie 24/7


Kinderen

Kinderstoel beschikbaar

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, comfort, toegang tot de Thermen, parkeerplaats (gratis), informatieboekje, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting