Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3*

Villedieu les Poêles, Manche & Normandië, Frankrijk Productnummer invullen : 318840
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 1
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 2
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 3
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 4
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 5
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 6
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 7
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 8
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 9
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 10
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 11
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 12
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 13
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 14
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 15
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* - 16
Bekijk diavoorstelling
Weekend met toegang tot het wellnesscentrum, vlak bij Mont Saint Michel - 3* REF : 318840
-35%
vanaf 78 all-in / persoon in plaats van 121 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 11 nov 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
78 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Privilege tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de spa Villedieu-les-Poêles is de ideale bestemming voor een verblijf in la Manche of een weekend in Normandië. De charme van de bosrijke omgeving, de ligging in het gebied van de Baai van de Mont Saint-Michel, tussen Normandië en Bretagne, maken dit tot een zeer aantrekkelijke en plezierige stad. U verblijft hier in een standaard of luxe kamer of in een hemelse suite, geheel ingericht om u optimaal confort te bieden. Hoe kunt u uw dag nu beter beginnen dan met een uitgebreid en evenwichtig ontbijt? Le Fruitier biedt u een heerlijk ontbijtbuffet met verse en gevarieerde producten. Tegen een toeslag van euros 1 p.p. serveren wij uw ontbijt op uw kamer. Het traditionele restaurant Le Fruitier serveert een klassieke en hoogstaande keuken, waarbij u naar hartelust kunt proeven en uw smaakpapillen maar ook uw ogen kunt prikkelen. Het restaurant doet haar naam eer aan, en verleidt haar gasten met frisse en moderne kleuren, om deze alvast voor te bereiden op de smakelijke en verfijnde gerechten die volgen. U kunt een toegangskaart reserveren voor het wellnesscentrum in het Domaine des Chevaliers de Malte, dat op 400 m van het hotel ligt. Met deze kaart heeft u toegang tot het verwarmde binnenzwembad, de sauna, hamam (toegang vanaf 16 jaar) en de wellnessruimte, op aanvraag en op basis van beschikbaarheid. Van maandag 22 december t/m zondag 4 januari 2015 is de receptie van het hotel geopend van 7.30 tot 11.30 uur en van 16.30 tot 20.30 uur. Wanneer u buiten deze tijden verwacht te arriveren, graag contact opnemen met het hotel via het telefoonnummer dat op uw voucher staat vermeld.

Jouw arrangement is inclusief

Toegang tot de spa elke dag, 3.0 uren (Verwarmd binnenzwembad toegankelijk voor minderjarigen onder begeleiding. De overige voorzieningen zijn verboden voor kinderen onder de 16 jaar., het wellness gedeelte is gesloten voor onderhoud van 2 tot en met 9 januari 2022., de spa ligt in Domaine des Chevaliers de Malte, op 400m van Le Fruitier.)
Ontbijt Klassiek (buffet)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, privilege
Oppervakte: 23 m²
Hotelfaciliteiten: Koffie en thee ter beschikking, föhn, zithoek, kluis, douche, televisie, bureau
1 Tweepersoonsbed of 2 aparte bedden


Het hotel

Logis Hôtel Restaurant Le Fruitier (3*)
Villedieu-les-Poêles is de ideale bestemming voor een verblijf in la Manche of een weekend in Normandië. De charme van de bosrijke omgeving, de ligging in het gebied van de Baai van de Mont Saint-Michel, tussen Normandië en Bretagne, maken dit tot een zeer aantrekkelijke en plezierige stad. U verblijft hier in een standaard of luxe kamer of in een hemelse suite, geheel ingericht om u optimaal confort te bieden. Hoe kunt u uw dag nu beter beginnen dan met een uitgebreid en evenwichtig ontbijt? Le Fruitier biedt u een heerlijk ontbijtbuffet met verse en gevarieerde producten. Tegen een toeslag van € 1 p.p. serveren wij uw ontbijt op uw kamer. Het traditionele restaurant Le Fruitier serveert een klassieke en hoogstaande keuken, waarbij u naar hartelust kunt proeven en uw smaakpapillen maar ook uw ogen kunt prikkelen. Het restaurant doet haar naam eer aan, en verleidt haar gasten met frisse en moderne kleuren, om deze alvast voor te bereiden op de smakelijke en verfijnde gerechten die volgen. U kunt een toegangskaart reserveren voor het wellnesscentrum in het Domaine des Chevaliers de Malte, dat op 400 m van het hotel ligt. Met deze kaart heeft u toegang tot het verwarmde binnenzwembad, de sauna, hamam (toegang vanaf 16 jaar) en de wellnessruimte, op aanvraag en op basis van beschikbaarheid. Van maandag 22 december t/m zondag 4 januari 2015 is de receptie van het hotel geopend van 7.30 tot 11.30 uur en van 16.30 tot 20.30 uur. Wanneer u buiten deze tijden verwacht te arriveren, graag contact opnemen met het hotel via het telefoonnummer dat op uw voucher staat vermeld.


Adres

3 rue Jules Ferry, 50800, Villedieu-les-Poêles, Normandië, Frankrijk, Manche


Hotelfaciliteiten

Openbare parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), spa, bar / Lounge


Goed om te weten

De Mont Saint-Michel ligt op 47 km
In l'Atelier kunt u genieten van traditionele gerechten in een nieuw jasje
Restaurant gesloten van 22-12 t/m 04-01
Aankomst vanaf 16:00 Voor 19:00
Vertrek tot 07:30 Voor 12:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, privilege, toegang tot de spa, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting