Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3*

Vresse-sur-Semois, België Productnummer invullen : 305690
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 1
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 2
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 3
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 4
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 5
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 6
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 7
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 8
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 9
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 10
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 11
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 12
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 13
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 14
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 15
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 16
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 17
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 18
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 19
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* - 20
Bekijk diavoorstelling
Heerlijk dineren en Hiking in de Belgische Ardennen - 3* REF : 305690
-27%
vanaf 105 all-in / persoon in plaats van 145 van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 23 jun 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
  • Slaapkamer
vanaf
105 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Diensten en faciliteiten

  • Wifi
  • Restaurant
  • Fitnesszaal
  • Babysitter
  • TV
  • Parking
  • Dieren toegelaten

Samenvatting

Comfort tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Diner inbegrepen + Welkomstdrankje + Late check-out Algemeen ========= Carole Hulsebos en haar team heten u van harte welkom in de mooie en warme Auberge, waar wij u graag een heerlijk verblijf willen bezorgen, waar u helemaal tot rust komt. U wordt verwelkomt in één van onze rustig gelegen kamers, met comfortabele bedden, en uitzicht op de tuin of op de Semois. Voor de kunstliefhebber is de Auberge een waar genot, niet alleen in de gezellige Corneille bar treft u enkele werken van deze artiest aan, maar door het gehele hotel wordt geëxposeerd door diverse kunstenaren. Het restaurant, onder leiding van Chefkok Alain Ducrot, met een mooie open haard, serveert een à la carte menu, waar u als gast een eigen keuze uit mag maken. Wij werken uitsluitend met dagverse en veelal ook regionale producten. Op de aangename wijnkaart treft u veelal Europese wijnen en is gebaseerd om een mooi Wijn & Spijs combinatie samen te stellen. De Auberge heeft een heerlijke tuin, waar het in de zomer op één van de ligbedjes goed vertoeven is. Bij mooi weer is het terras geopend voor een drankje en wordt er buiten het diner geserveerd. In de schitterende omgeving zijn vele wandelingen, diverse culturele bezoeken en vele sportieve activiteiten mogelijk. Wandelkaarten en overige informatie kunnen wij u met plezier verstrekken. Voor de gasten van de Auberge is er gratis parkeergelegenheid en wifi beschikbaar. Kamers ====== Bij binnenkomst in uw kamer treft u direct de warme Ardennese sfeer aan, waar wij hopen, u zich direct in thuis zult voelen. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een eigen badkamer met douche en/of bad, toilet, toiletartikelen, fluffy handdoeken, haardroger en televisie. Flesjes water worden u aangeboden als verwelkoming. Honden verwelkomen wij ! Wij vragen hiervoor wel een vergoeding van euros 15 per nacht.

Jouw arrangement is inclusief

Late check-out tot 14u
Diner (3 gangen) elke dag (De kinderen ontvangen een keuze menu dat ter plaatse betaald dient te worden)
Welkomstdrankje (Als welkomstdrankje krijg je een glaasje cava. )
Wandelgids
Wandel- en fietsroutes
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, comfort, vista giardino
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Bad, toiletartikelen, föhn, niet-roken kamer, douche, bureau
1 Tweepersoonsbed of 2 aparte bedden


Het hotel

Auberge d'Alle (3*)
Algemeen ========= Carole Hulsebos en haar team heten u van harte welkom in de mooie en warme Auberge, waar wij u graag een heerlijk verblijf willen bezorgen, waar u helemaal tot rust komt. U wordt verwelkomt in één van onze rustig gelegen kamers, met comfortabele bedden, en uitzicht op de tuin of op de Semois. Voor de kunstliefhebber is de Auberge een waar genot, niet alleen in de gezellige Corneille bar treft u enkele werken van deze artiest aan, maar door het gehele hotel wordt geëxposeerd door diverse kunstenaren. Het restaurant, onder leiding van Chefkok Alain Ducrot, met een mooie open haard, serveert een à la carte menu, waar u als gast een eigen keuze uit mag maken. Wij werken uitsluitend met dagverse en veelal ook regionale producten. Op de aangename wijnkaart treft u veelal Europese wijnen en is gebaseerd om een mooi Wijn & Spijs combinatie samen te stellen. De Auberge heeft een heerlijke tuin, waar het in de zomer op één van de ligbedjes goed vertoeven is. Bij mooi weer is het terras geopend voor een drankje en wordt er buiten het diner geserveerd. In de schitterende omgeving zijn vele wandelingen, diverse culturele bezoeken en vele sportieve activiteiten mogelijk. Wandelkaarten en overige informatie kunnen wij u met plezier verstrekken. Voor de gasten van de Auberge is er gratis parkeergelegenheid en wifi beschikbaar. Kamers ====== Bij binnenkomst in uw kamer treft u direct de warme Ardennese sfeer aan, waar wij hopen, u zich direct in thuis zult voelen. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een eigen badkamer met douche en/of bad, toilet, toiletartikelen, fluffy handdoeken, haardroger en televisie. Flesjes water worden u aangeboden als verwelkoming. Honden verwelkomen wij ! Wij vragen hiervoor wel een vergoeding van € 15 per nacht.


Adres

Rue de Liboichant , 46, 5550, Alle-sur-Semois, Wallonië, België, Namen


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, fietshuur, terras, wifi beschikbaar, fitness centrum, restaurant(s), bagageopslag, tuin(en), bar / Lounge


Goed om te weten

Gratis parkeergelegenheid
Dieren toegestaan tegen 15€ per nacht
Aankomst vanaf 15:00 Voor 22:00
Vertrek tot 09:00 Voor 12:00


Kinderen

Kinderstoel beschikbaar

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, comfort, vista giardino, late check-out tot 14u, diner (3 gangen), welkomstdrankje, wandelgids, wandel- en fietsroutes, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting