Weekend in een superior kamer in Carcassonne - 3*

Productnummer invullen : 303908
Weekend in een superior kamer in Carcassonne - 3* - 1
Weekend in een superior kamer in Carcassonne - 3* - 2
Weekend in een superior kamer in Carcassonne - 3* - 3
Weekend in een superior kamer in Carcassonne - 3* - 4
Weekend in een superior kamer in Carcassonne - 3* - 5
Weekend in een superior kamer in Carcassonne - 3* - 6
Weekend in een superior kamer in Carcassonne - 3* - 7
Bekijk diavoorstelling
Weekend in een superior kamer in Carcassonne - 3* REF : 303908
vanaf 68 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 16 jun 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
68 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt Het met 3 sterren bekroonde Hôtel Montmorency is een gezellig hotel in een idyllische designstijl, dat aan de voet van de middeleeuwse stad Carcassonne ligt. Hôtel Montmorency is een nevenvestiging van het Hôtel du Château. Het bestaat uit ruime, karaktervolle en lichte kamers die zijn voorzien van een telefoon, een tv met LCD-scherm en een eigen badkamer met ligbad of douche. Ter ontspanning bent u van harte welkom in de spa (op slechts een paar meter van het hotel) van 130 m², die bestaat uit 3 luxe massagesalons van 15 m², elk met een eigen badkamer en een omkleedruimte. In de wellnessruimte bevindt zich een hamam en een zwembassin met een bains à remous, massagestralen en een tegenstroom. Het hotel heeft eveneens een verwarmd buitenzwembad dat geopend is van april tot oktober, en een bains à remous die het hele jaar door geopend is.

Jouw arrangement is inclusief

Ontbijt Continental (à la carte)


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, klassiek
Oppervakte: 12 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, bad, toiletartikelen, föhn, niet-roken kamer, douche, televisie


Het hotel

Hôtel Montmorency (3*)
Het met 3 sterren bekroonde Hôtel Montmorency is een gezellig hotel in een idyllische designstijl, dat aan de voet van de middeleeuwse stad Carcassonne ligt. Hôtel Montmorency is een nevenvestiging van het Hôtel du Château. Het bestaat uit ruime, karaktervolle en lichte kamers die zijn voorzien van een telefoon, een tv met LCD-scherm en een eigen badkamer met ligbad of douche. Ter ontspanning bent u van harte welkom in de spa (op slechts een paar meter van het hotel) van 130 m², die bestaat uit 3 luxe massagesalons van 15 m², elk met een eigen badkamer en een omkleedruimte. In de wellnessruimte bevindt zich een hamam en een zwembassin met een bains à remous, massagestralen en een tegenstroom. Het hotel heeft eveneens een verwarmd buitenzwembad dat geopend is van april tot oktober, en een bains à remous die het hele jaar door geopend is.


Adres

11 rue Camille Saint Saens, 11000, Carcassonne, Zuiden, Frankrijk, Aude


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, restaurant(s), tuin(en), buitenzwembad, bar / Lounge, oplaadpunt voor elektrische auto's


Goed om te weten

Aankomst vanaf 16:00 Voor 22:00
Vertrek tot 07:00 Voor 12:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, klassiek, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting