Weekendje weg in Brasschaat - 3*

Productnummer invullen : 301245
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 1
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 2
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 3
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 4
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 5
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 6
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 7
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 8
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 9
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 10
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 11
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 12
Weekendje weg in Brasschaat - 3* - 13
Bekijk diavoorstelling
Weekendje weg in Brasschaat - 3* REF : 301245
vanaf 58 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 02 jun 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
58 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt Charme Hotel Klokkenhof ligt op een prachtige locatie nabij het gezellige centrum van Brasschaat en niet ver van de haven van Antwerpen. De zestien kamers van het hotel zijn ingericht in de Flament stijl en bieden alle gewenste comfort. In de omgeving van Charme Hotel Klokkenhof zijn prachtige natuurgebieden gelegen, zoals de Kampthoutse Heide en de Noorder Kempen. Hier zijn talloze routes beschikbaar voor wandelaars en fietsers. In het gezellige restaurant wordt een brasseriekaart geboden met gerechten die geïnspireerd zijn op de Frans-Belgische keuken met af een toe een Italiaans tintje. Voor de lunch is er een kleine kaart beschikbaar. Het tuinterras biedt bij mooi weer de gelegenheid om heerlijk in de buitenlucht te ontspannen. In de bar is het gezellig om de avond af te sluiten met een drankje. Er zijn speelgelegenheden voor de kinderen beschikbaar met onder meer een reuzetrampoline, minivoetbalveldje en speeltoestellen. Beleef met Weekendesk een fantastisch weekend in Brasschaat tijdens een verblijf in het leuke Charme Hotel Klokkenhof.

Jouw arrangement is inclusief

Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, standaard
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, zithoek, kluis, douche, televisie, douche of bad, bureau, toegankelijkheid voor mindervaliden


Het hotel

Charme Hotel Klokkenhof (3*)
Charme Hotel Klokkenhof ligt op een prachtige locatie nabij het gezellige centrum van Brasschaat en niet ver van de haven van Antwerpen. De zestien kamers van het hotel zijn ingericht in de Flament stijl en bieden alle gewenste comfort. In de omgeving van Charme Hotel Klokkenhof zijn prachtige natuurgebieden gelegen, zoals de Kampthoutse Heide en de Noorder Kempen. Hier zijn talloze routes beschikbaar voor wandelaars en fietsers. In het gezellige restaurant wordt een brasseriekaart geboden met gerechten die geïnspireerd zijn op de Frans-Belgische keuken met af een toe een Italiaans tintje. Voor de lunch is er een kleine kaart beschikbaar. Het tuinterras biedt bij mooi weer de gelegenheid om heerlijk in de buitenlucht te ontspannen. In de bar is het gezellig om de avond af te sluiten met een drankje. Er zijn speelgelegenheden voor de kinderen beschikbaar met onder meer een reuzetrampoline, minivoetbalveldje en speeltoestellen. Beleef met Weekendesk een fantastisch weekend in Brasschaat tijdens een verblijf in het leuke Charme Hotel Klokkenhof.


Adres

Bredabaan, 950, 2930, Brasschaat, Vlaanderen, België, Antwerpen


Hotelfaciliteiten

Fietshuur, openbare parkeerplaats, terras, wifi beschikbaar, fitness centrum, restaurant(s), tuin(en), bar / Lounge


Goed om te weten

Aankomst vanaf 14:00 Voor 23:00
Vertrek tot 08:00 Voor 11:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, standaard, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting