Weekendje weg in Saint-Brieuc - 3*

Productnummer invullen : 303861
Weekendje weg in Saint-Brieuc - 3* - 1
Weekendje weg in Saint-Brieuc - 3* - 2
Weekendje weg in Saint-Brieuc - 3* - 3
Weekendje weg in Saint-Brieuc - 3* - 4
Weekendje weg in Saint-Brieuc - 3* - 5
Weekendje weg in Saint-Brieuc - 3* - 6
Weekendje weg in Saint-Brieuc - 3* - 7
Weekendje weg in Saint-Brieuc - 3* - 8
Weekendje weg in Saint-Brieuc - 3* - 9
Bekijk diavoorstelling
Weekendje weg in Saint-Brieuc - 3* REF : 303861
vanaf 58 all-in / persoon van Citytrip de 2 dagen / 1 nacht Zonder vervoer 31 mei 2024
Ons aanbod
Details
Inbegrepen in deze reis
  • Ontbijt
vanaf
58 € all-in
Bekijk aanbiedingen
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt Geniet een weekend lang van zon, zee en strand in Bretagne met een groene, urban bestemming: Saint-Brieuc. Met zijn mooie stranden en wandelpaden, maar ook het gezellige centrum waar je prima kunt shoppen, cultuursnuiven of heerlijk relaxen, maken dit tot een echte trekpleister. Het Hôtel de Clisson heeft een mooie ligging in het centrum van Saint-Brieuc op een paar meter van het historische centrum, aan een eenrichtingsstraatje, dat garant staat voor een ontspannen verblijf. De ruime en lichte kamers van het hotel zijn smaakvol en met zorg ingericht. De ontvangst is net als de eigenaren zelf: warm en gastvrij. De directeur van het hotel en zijn team kennen de stad en de streek door en door, en weten u te adviseren in de beste bezienswaardigheden en adresjes voor het proeven van de lekkerste specialiteiten uit de streek. Begin uw bezoek aan de geplaveide straat in Bretonse stijl waar het hotel aan ligt, die u tot aan het centrum brengt, met zijn tal van voetgangersstraatjes met winkeltjes in alle soorten en maten.

Jouw arrangement is inclusief

Glaasje champagne
Ontbijt Continental


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, comfort
Oppervakte: 20 m²
Hotelfaciliteiten: Toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, niet-roken kamer, douche, televisie
Tweepersoonsbed


Het hotel

Hôtel de Clisson Saint Brieuc (3*)
Geniet een weekend lang van zon, zee en strand in Bretagne met een groene, urban bestemming: Saint-Brieuc. Met zijn mooie stranden en wandelpaden, maar ook het gezellige centrum waar je prima kunt shoppen, cultuursnuiven of heerlijk relaxen, maken dit tot een echte trekpleister. Het Hôtel de Clisson heeft een mooie ligging in het centrum van Saint-Brieuc op een paar meter van het historische centrum, aan een eenrichtingsstraatje, dat garant staat voor een ontspannen verblijf. De ruime en lichte kamers van het hotel zijn smaakvol en met zorg ingericht. De ontvangst is net als de eigenaren zelf: warm en gastvrij. De directeur van het hotel en zijn team kennen de stad en de streek door en door, en weten u te adviseren in de beste bezienswaardigheden en adresjes voor het proeven van de lekkerste specialiteiten uit de streek. Begin uw bezoek aan de geplaveide straat in Bretonse stijl waar het hotel aan ligt, die u tot aan het centrum brengt, met zijn tal van voetgangersstraatjes met winkeltjes in alle soorten en maten.


Adres

Rue de Gouet, 36-38, 22000, Saint Brieuc, Bretagne, Frankrijk, Côte d'Armor


Hotelfaciliteiten

Privé parkeerplaats, terras, lift, wifi beschikbaar, toegankelijk voor mindervaliden, tuin(en), bar / Lounge


Goed om te weten

Gratis parkeren
Gratis wifi op de kamers
De eerste stranden liggen op tien minuten van het hotel
Aankomst vanaf 14:00

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, comfort, glaasje champagne, ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting