Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4*

Productnummer invullen : 307277
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 1
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 2
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 3
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 4
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 5
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 6
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 7
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 8
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 9
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 10
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 11
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 12
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 13
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 14
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 15
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 16
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 17
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 18
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 19
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 20
Weekendje weg vlakbij de Champs Elysées met een bezoek aan de Arc de Triomphe - 4* - 21
Bekijk diavoorstelling
Het spijt ons, maar dit aanbod is niet meer beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht vernieuwen of onderstaande aanbiedingen bekijken:
Groene minivakantie in de Ardennen
-34%
, Nord & Est, Frankrijk
Vertrek op 21/07/2024 Zonder vervoer
Groene minivakantie in de Ardennen 2 dagen / 1 nacht Volgens beschrijving
vanaf 27all-in
/pers.
in plaats van 41
Beschrijving Inbegrepen / niet inbegrepen
Beschrijving

Samenvatting

Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Bezoek aan historisch monument Bezoek de mooiste plekjes van Parijs en zet uw koffers neer in het hart van de beroemde wijk de Champs Elysées. Viersterrenhotel Le Belmont bevindt zich te 30 rue Bassano, in de Triangle d'or, een zeer luxe locatie in Parijs vlak bij de Champs-Elysées, de Arc de Triomphe, de Avenue George V en de Avenue Montaigne. Dit luxe juweeltje is in 2013 gerenoveerd en bevat 74 kamers en suites die zijn geïnspireerd op de romantiek. Le Belmont bevindt zich in het hart van de Franse hoofdstad en komt uit op een rustige geplaveide patio. Hotel Le Belmont is een haven van rust, met de Haussmann-achtige stijl met natuursteen en hout aan de binnenkant en een oriëntaalse touch. Het toont de poëtische ziel van de Lichtstad. Met dank aan ontwerper Alexandre Danan is Le Belmont een symbool van het Franse "Art de vivre". Over de 74 kamers en suites van Le Belmont is tot in de details nagedacht, waardoor u optimaal geniet van de luxe van een viersterrenhotel en de nodige technologische voorzieningen. Voorzien van Frans meubilair met een origineel ontwerp, brits Axminster tapijt, graniet in de badkamers, een artistieke interpretatie van het doek van de Opéra Garnier bij wijze van bedhoofd. In de bar van het hotel kunt u dankzij de barman en de uitgebreide kaart genieten van voortreffelijke drankjes. U kunt hier dag en nacht terecht voor cocktails op maat, beroemde Franse wijnen, bruine dranken, en het Champagne-assortiment. Vanaf 15 maart 2014 is de Spa du Belmont geopend, met een hamam, een scrubruimte, een fitnesszaal onder een raam met natuurlijk licht en de CARITA-spa van 200 m².

Jouw arrangement is inclusief

Bezoek aan de Arc de Triomph (Onze tips voor je bezoek: - Informatieboekjes beschikbaar in verschillende talen - Aantal traptreden: 284 stappen (lift aanwezig) - Een lift biedt toegang tot de zolderkamer, openingstijden: - van 2 januari tot 31 maart en van 1 oktober tot 31 december: dagelijks geopend van 10:00 tot 22:30. - Vanaf 1 april tot 30 september: dagelijks geopend van 10:00 tot 23:00. Laatste toegang 45 minuten voor sluitingstijd., de toegang is gratis voor kinderen onder de 18 jaar onder begeleiding van een volwassene in het bezit van het e-ticket. De entree is gratis voor volwassenen tussen de 18 en 25 jaar met geldige legitimatie. , opgelet: Laatste toegang 45 minuten voor sluiting. , belangrijk: er wordt binnen 48 uur vóór aankomst een e-ticket naar je verzonden en deze zal je direct toegang geven bij de ingang. Je dient je e-ticket te printen op een witte A4-pagina, in kleur of zwart-wit. )
Ontbijt


De accommodatie:

Tweepersoons kamer, klassiek
Oppervakte: 18 m²
Hotelfaciliteiten: Air-conditioning, bad, toiletartikelen, gratis en onbeperkte Wifi, föhn, minibar, kluis, douche, televisie
Tweepersoonsbed


Het hotel

Le Belmont Champs Elysées (4*)
Bezoek de mooiste plekjes van Parijs en zet uw koffers neer in het hart van de beroemde wijk de Champs Elysées. Viersterrenhotel Le Belmont bevindt zich te 30 rue Bassano, in de Triangle d’or, een zeer luxe locatie in Parijs vlak bij de Champs-Elysées, de Arc de Triomphe, de Avenue George V en de Avenue Montaigne. Dit luxe juweeltje is in 2013 gerenoveerd en bevat 74 kamers en suites die zijn geïnspireerd op de romantiek. Le Belmont bevindt zich in het hart van de Franse hoofdstad en komt uit op een rustige geplaveide patio. Hotel Le Belmont is een haven van rust, met de Haussmann-achtige stijl met natuursteen en hout aan de binnenkant en een oriëntaalse touch. Het toont de poëtische ziel van de Lichtstad. Met dank aan ontwerper Alexandre Danan is Le Belmont een symbool van het Franse "Art de vivre". Over de 74 kamers en suites van Le Belmont is tot in de details nagedacht, waardoor u optimaal geniet van de luxe van een viersterrenhotel en de nodige technologische voorzieningen. Voorzien van Frans meubilair met een origineel ontwerp, brits Axminster tapijt, graniet in de badkamers, een artistieke interpretatie van het doek van de Opéra Garnier bij wijze van bedhoofd. In de bar van het hotel kunt u dankzij de barman en de uitgebreide kaart genieten van voortreffelijke drankjes. U kunt hier dag en nacht terecht voor cocktails op maat, beroemde Franse wijnen, bruine dranken, en het Champagne-assortiment. Vanaf 15 maart 2014 is de Spa du Belmont geopend, met een hamam, een scrubruimte, een fitnesszaal onder een raam met natuurlijk licht en de CARITA-spa van 200 m².


Adres

Rue de Bassano, 30, 75116, Parijs, Parijs en Ile-de-France, Frankrijk, Paris


Hotelfaciliteiten

Terras, lift, wifi beschikbaar, fitness centrum, toegankelijk voor mindervaliden, hammam, spa, bagageopslag, bar / Lounge


Goed om te weten

Het hotel ligt op 500 meter van de Arc de Triomphe
De kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn volledig gerenoveerd
Het hotel is tot eind 2013 gedeeltelijk gerenoveerd
Aankomst vanaf 13:00 Voor 22:00
Vertrek tot 06:00 Voor 12:00
Receptie 24/7

Covid-19: aanpassing van diensten

De gezondheidsprotocollen die in het kader van de Covid-19-pandemie zijn ingevoerd, zullen waarschijnlijk gevolgen hebben voor de toegang tot bepaalde diensten en faciliteiten. Onze hotelpartners nemen de benodigde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om jouw verblijf zo veilig en onbezorgd mogelijk te maken. Deze laatste hebben voornamelijk de protocollen en maatregelen ingevoerd die zijn bepaald door de overheid en de gezondheidsautoriteiten.
Inbegrepen / niet inbegrepen

In deze prijs is inbegrepen

Tweepersoons kamer, klassiek, bezoek aan de Arc de Triomph , ontbijt

In deze prijs is niet inbegrepen

De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting