Voordelige campings in Normandië

Camping Les Fontaines, 3*
-28%
Ivry-la-Bataille, Manche & Normandië Camping Les Fontaines, 3*
8 dagen / 7 nachten Logies
Vertrek op 02/07/2022 Zonder vervoer
vanaf 245/verbl.

in plaats van 343
Camping Siblu Domaine de Litteau 4*
-33%
Calvados - Litteau, Manche & Normandië Camping Siblu Domaine de Litteau 4*
8 dagen / 7 nachten Logies
Vertrek op 05/06/2022 Zonder vervoer
vanaf 260/verbl.

in plaats van 392
Camping Bellevue, 4*
Villers sur Mer, Manche & Normandië Camping Bellevue, 4*
8 dagen / 7 nachten Logies
Vertrek op 17/09/2022 Zonder vervoer
vanaf 264/verbl.

Camping de la Plage, 3*
Fermanville, Manche & Normandië Camping de la Plage, 3*
8 dagen / 7 nachten Logies
Vertrek op 29/05/2022 Zonder vervoer
vanaf 269/verbl.

Camping Les 3 Rivières, 3*
Creully, Manche & Normandië Camping Les 3 Rivières, 3*
8 dagen / 7 nachten Logies
Vertrek op 17/09/2022 Zonder vervoer
vanaf 274/verbl.

Île de Porquerolles Champ de lavande

Waar kamperen in Normandië?

Er valt zo veel te ontdekken in deze streek met haar rijke geschiedenis en gevarieerde kustlijn. Maar wist je ook dat verschillende plaatsjes op de lijst staan van de mooiste dorpjes in Frankrijk? Beuvron-en-Auge, Bec-Hellion, Barfleur, Saint-Cénerie-le-Gérei en Lyons-la-Forêt. Een campingvakantie in Normandië is ideaal om je te ontspannen en een prachtig stukje Frankrijk te ontdekken.

Kamperen in Normandië, vlak aan zee

Wie de Normandische kust wil ontdekken, vindt zeker zijn gading bij onze voordelige campingvakanties in Normandië. Aan zee kan je in alle rust ontspannen en de batterijen opladen. Ontdek de talrijke voordelen van deze regio. De Mont-Saint-Michel, de bekendste Normandische site en op 1 na meest bezochte plaats van Frankrijk, is UNESCO Werelderfgoed. De rotsen van Etretat, een van de spectaculairste natuurfenomenen van Frankrijk, zal je zeker weten te bekoren. Badplaatsen en charmante steden: Deauville, Cabourg, Houlgate, Honfleur, Trouville, Granville… Normandië staat niet alleen bekend om de prachtige landschappen, maar ook voor de 5 landingsplaatsen: Sword Beach, Gold Beach, Utah Beach, Omaha Beach en Juno Beach. Deze regio heeft erg veel te bieden. Geniet met vrienden of met het gezin van een campingpromo in Normandië!

Camping in Normandië op het platteland

Een campingvakantie in Normandië is ideaal om het Normandische platteland te verkennen. Reserveer een voordelige camping in Normandië tijdens of buiten de schoolvakanties om volop te genieten van de natuur! Ontdek de 4 natuurparken: Boucles de la Seine normande, Marais du Cotentin et du Bessin, Normandie-Maine, Perche en ook de talrijke monumenten die getuigen van de rijke Franse geschiedenis: kathedralen (Bayeux, Rouen…), basilieken (Lisieux, Bonsecours…), kastelen (Carrouges, Bizy…), abdijen (Caen, Ben Hellouin…), forten (Arques-La-Bataille, Château-Gaillard…). Er is zo veel te ontdekken tijdens je voordelige campingvakantie in Normandië.