Voordelige winterzon vakanties

Disneyland Paris: tickets en hotel

Geniet van een onvergetelijke ervaring, voor jong en oud, in Disneyland Paris.
Nu magischer dan ooit met de Betoverende Kerst in november 2024-januari 2025.
Reserveer vandaag nog je tickets en hotelkamer en kijk 12 maanden gratis Disney + .
Aarzel niet langer en geniet nu van de extra voordelige aanbiedingen inclusief flexibele voorwaarden (= Je kan je verblijf GRATIS wijzigen of annuleren tot 7 dagen voor aankomst). 

Voordelige tickets voor Disneyland Paris

Geniet van magische momenten met uw familie, vrienden of partner. Ontmoet de Disney figuren en ontdek de meer dan 50 attracties.
U kan kiezen uit: een dagticket op datum of een flexibel, losse dagkaarten of meerdaagse tickets, toegang tot 1 of 2 parken, ...
Wijzigen of annuleren is zonder kosten en u kan betalen in meerdere termijnen.

 

Verblijf (hotel incl. toegangstickets) voor Disneyland Paris

Een bezoek aan de Disney Parken zou niet compleet zijn zonder te overnachten in één van de 7 Disney Hotels, elk met zijn eigen thema. 
Nu extra magisch tijdens 'Betoverende Kerst', van 11 november tot 7 januari. Reserveer nu uw eindejaarsverblijf met flexibele betalingsmogelijkheden en de vrijheid om uw verblijf kosteloos te wijzigen of annuleren tot 7 dagen voor aankomst.

Waarom kiezen voor Disneyland Paris als vakantie in Frankrijk?

Een vakantie in Disneyland Paris, is iets wat je moet beleven voordat je weet hoe magisch het is! Met het gezin, met jonge kinderen of tieners, met vrienden of met z'n tweeën... doordat er meer dan 50 attracties zijn vindt iedereen zijn eigen magie en sensatie in de betoverende wereld van Disney. Wanneer je voor een Disney vakantie kiest geniet je van magische voordelen: maaltijden met de Disney Figuren, extra magische momenten met toegang tot de Disney Parken vóór de officiële openingstijd, toegang tot de zwembaden van het hotel, bezorging van je aankopen in de Disney Boetieks in het hotel en nog veel meer.
En na een dag doorgebracht te hebben in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park met Mickey, Donald, de Figuren van Star Wars en Marvel, is er niets beter dan 's avonds te vertoeven in één van de restaurants in Disney Village om na te genieten van een betoverende dag. Daarna val je als een roos in slaap in één van de Disney Hotels om te dromen over de volgende dag in Disneyland Paris.
Disneyland Paris bevindt zich op slechts 30 kilometer van Paris. Je kan je verblijf dus perfect combineren met een bezoek aan de lichtstad.

 

Tickets Disney

Reserveer uw tickets voor Disneyland Parijs

Koop vandaag nog uw voordelige tickets voor Disneyland Parijs en ontmoet uw favoriete Disney figuren, een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.  U kan kiezen uit: een dagticket op datum of een flexibel, losse dagkaarten of meerdaagse tickets, toegang tot 1 of 2 parken, ... 
Beleef nóg meer magie en breng een nacht of langer door in een van de hotels van het Park. Wanneer je een verblijf boekt in één van de Disneyland hotels, hoef je geen aparte tickets te kopen. Zo heb je bij een verblijf van 2 dagen en 1 nacht op beide dagen toegang tot het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.
Let op: Slapen in het hart van de magie, toegang tot de Parken vóór de officiële openingstijd en gratis parkeren kan maximaal voor een verblijf van 5 dagen en 4 nachten.
Boek nu je lente-, zomer- of herfstvakantie en profiteer van de beste prijzen en flexibele voorwaarden, waaronder gespreid betalen en kosteloos wijzigen of annuleren tot 7 dagen voor aankomst. 


Disneyland Hotel

De Disney Hotels

Een uitstap naar de Disney Parken zou niet compleet zijn zonder te overnachten in één van de 6 Disney Hotels. Elk hotel heeft zijn eigen thema.

Voor een hotel dichtbij de Parken kies je het best tussen: Het magische Disneyland Hotel (tijdelijk gesloten wegens renovatie). • De maritieme sfeer van Disney's Newport Bay Club. Een episch verblijf met de Marvel Superhelden in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Ervaar een overnachting in een Amerikaans nationaal park in Disney's Sequoia Lodge. Beleef het Wilde Westen in Disney's Hotel Cheyenne. Ga op avontuur met Lightning McQueen uit Cars in Disney's Hotel Santa Fe.

lets verder weg van de Disney Parken kan je genieten van een verblijf midden in de natuur: Villages Nature® Paris by Center Parcs en Disney's Davy Crockett Ranch.

> Ontdek uit welke Hotels je kunt kiezen in Disneyland Paris

 
 

Wat is inbegrepen bij een verblijf (hotel + toegangstickets) ?

Onbeperkte toegang tot de Disney Parken
Als je in een van de Disney Hotels verblijft, krijg je elke dag onbeperkte toegang tot beide parken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) als onderdeel van je verblijfsformule.(1)(1)

Overnachting in een Disney hotel
Na een dag vol avonturen en verwondering in de parken, kun je de magie voortzetten in een betoverende omgeving! En uiteraard kun je rekenen op dezelfde onberispelijk service.

Gratis parkeren
Het parkeren is voor jou gratis, zowel bij je Disney Hotel als bij de ingang van de parken. Dit betekent een besparing van 30 euro per voertuig per dag.

Extra, unieke voordelen bij onze verblijven
Profiteer van extra magic time, een exclusieve toegang tot de parken voor de officiële openingstijd, zodat je als een van de eersten kunt genieten van onze populaire attracties en foto's kunt maken met de geliefde personages!

Nabijheid tot de Parken
Volg onze met bomen omzoomde paden langs het Disney Lake, die je rechtstreeks van je Disney Hotel naar de ingang van de parken leiden. Een andere handige optie zijn onze gratis shuttles, die je direct voor de ingang afzetten.(2)

Selfie plaatsen in het hotel
Ontmoet Disney-, Pixar-, Marvel- of Star Wars-personages elke ochtend op weg naar het ontbijt en ontdek welke leuke Selfie je aan je verzameling kunt toevoegen!(3)

Flexibele wijzigen of annuleren zonder kosten(4)
Je kunt je verblijf wijzigen of annuleren (hotel + tickets arrangement) zonder kosten en met volledige terugbetaling tot 7 dagen voor aankomst, exclusief de verzekering (5).

Betaling in meerdere termijnen
Kies voor deze handige en kosteloze optie: bij het reserveren betaal je slechts 15%. Vervolgens kun je het resterende bedrag in 2 tot 6 termijnen betalen, uiterlijk 10 dagen voor aankomst. 

evenementen in de Disney parken

Seizoenen en evenementen in de Disney parken

Het hele jaar door biedt Disneyland Paris je evenementen en magie om de Disney Parken telkens op een andere manier te beleven. Naast de attracties, shows en parades zijn er verschillende seizoenen in de Parken: het meest magische seizoen is Disney's Betoverde Kerst van 12 november tem 8 januari, net na Disney’s Halloween Festival in oktober en november.  


Praktische informatie over Disneyland Paris

Bereikbaarheid

Disneyland Paris ligt in Marne-la-Vallée, op 32 km ten oosten van Paris. Dit maakt het zeer gemakkelijk om naar de Disney Parken of naar je hotel te gaan.
Met het openbaar vervoer: je kunt vanuit België met de Thalys of TGV rechtstreeks naar Disneyland Paris reizen in minder dan 2 uur. Het TGV- en RER-station Marne-la-Vallée/Chessy ligt op slechts enkele minuten wandelen van de Disney Hotels en Parken.
Met de auto: Vanaf Brussel (ongeveer 3u20m rijden) neem je de E19 in de richting van Bergen, daarna de A2 richting Cambrai tot de snelweg A1 richting Roissy CDG. Neem vervolgens ‘la Francilienne N104’ die je naar de magie van Disneyland Paris brengt!

Het adres van Disneyland Paris: Boulevard du Parc – 77700 Coupvray

Wat zijn de openingstijden van de Disney Parken?

De openingstijden kunnen variëren naargelang het seizoen of evenementen. De Disney Parken zijn over het algemeen geopend van 9u30 uur tot 21u30.
Disneyland Paris is elke dag van het jaar geopend.