PortAventura World

PortAventura World

Port Aventura Attractie

Een verblijf in PortAventura World: een unieke belevenis voor het hele gezin

In de lente is PortAventura World in Spanje de uitgelezen bestemming voor een weekendje weg met het gezin. Het park ligt aan de Costa Dorada, op 1 uur rijden van Barcelona. Dit pretpark garandeert een onvergetelijk gezinsweekend of -vakantie in Spanje. Een unieke bestemming met 3 themaparken, 6 verschillende werelden, vijf viersterrenhotels en een vijfsterrenhotel, een convention center, 3 schitterende golfterreinen en een Beach Club die rechtstreeks toegang geeft tot het strand.

Voor een perfect weekend in PortAventura World met het gezin, boek je je verblijf in een van de hotels van PortAventura World. De toegangstickets zijn inbegrepen!

Boek een verblijf in een van de zes hotels van het park

PortAventura is ideaal voor een weekendje weg met het gezin of als dagje uit tijdens een vakantie in Spanje. Je kan kiezen uit 5 viersterrenhotels en 1 vijfsterrenhotel.
Elk hotel is geïnspireerd door een van de thema's van PortAventura World en is voorzien van de typische decoratie en inrichting van het park.
Deze hotels liggen vlakbij de themaparken en attracties van PortAventura World. De paradijselijke stranden van de Spaanse Costa Dorada liggen in de buurt.

Waarom reserveer ik het best een hotel in PortAventura World?
Omdat je dan kan genieten van de talrijke voordelen die speciaal zijn voorbehouden aan gasten van deze hotels:
  • Onbeperkte toegang tot PortAventura Park tijdens je verblijf.
  • 1 dag toegang tot Ferrari Land per persoon en per verblijf.
  • Korting op het toegangsticket voor Caribe Aquatic Park.
  • Speciale tarieven voor de Express Pass: wacht minder lang voor de belangrijkste attracties van PortAventura Park en zit op de beste plekken tijdens de shows.
  • Gratis parkeren bij het hotel (beperkt aantal, afhankelijk van de beschikbaarheid).
  • Voorrang bij reserveringen in de restaurants bij de klantendienst van het hotel voor de restaurants met bediening aan tafel.
  • Pick-up service in de shops van PortAventura Park en Ferrari Land: wij brengen je aankopen naar je hotel.
  • Gratis wifi.
Hotel Caribe Port aventurafamilie in het restaurant Port Aventura

Ontdek de 3 parken van PortAventura World

PortAventura attracties, Spanje Ferrari land PortAventura, Spanje PortAventura attractie Caribe Park, Spanje

PortAventura Park: een bestemming, zes werelden

Ontdek 6 werelden vol attracties tijdens je verblijf in PortAventura World: Mediterrània, Polynesia, China, México, Far West en de meest recente wereld (sinds 2019), SesamoAventura die je kennis laat maken met de wereld van Sesamstraat en al zijn populaire bewoners, de gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met de unieke Sesame Street® dark ride in Europa: Street Mission.
De fans van adrenaline kunnen kiezen uit intense, duizelingwekkende en wervelende attracties als Dragon Khan, Furius Baco en Shambhala, die een snelheid van 130 km/u haalt.
Daarna kan je je verfrissen in een van de verrassende waterattracties zoals Angkor en Tutuki Splash. De kleintjes kunnen hun hartje ophalen met een reis naar het Chinese keizerrijk, een vliegtuigexpeditie met Coco Piloto of de Tomahawk in de Far West.

Vergeet ook de magische shows voor het hele gezin niet met vuurwerk, muziek en artiesten.
Je vindt er alles om van je verblijf in PortAventura een magisch gezinsweekend te maken.

Ferrari Land, ervaar de passie, voel de emotie

Het enige themapark in Europa gewijd aan Ferrari brengt hommage aan het Italiaanse kunsterfgoed en aan Enzo Ferrari, de oprichter van het mythische Italiaanse merk.
Ontdek Red Force de hoogste (112 m) en snelste verticale roller coaster van Europa (van 0 tot 180 km/u in 5 seconden), de innoverende Flying Dreams waarmee je boven de prachtigste plekken op aarde vliegt of de nieuwe speelzone voor de kinderen die in 2018 werd geopend.
Alles omringd door prachtige Italiaanse decors en gebouwen, zoals het Colosseum van Rome of de Campanile van de San Marco kathedraal in Venetië.

Caribe Aquatic Park, beleef een uniek wateravontuur

Een groot eiland met meer dan 50 000 m2 tropisch avontuur.

Met 16 attracties en zwembaden, het meeslepende reggae-ritme, een adembenemend decor met watervallen, immense zwembaden zoals Playa Paraíso en Sésamo Beach waar de figuren uit Sesame Street® de bemanning van een piratenschip zijn. De groene zones met palmbomen en tropische planten en de talrijke plaatsjes waar je iets heerlijks kan eten of drinken, maken van dit waterpark een unieke plaats om met je gezin een authentiek tropisch avontuur te beleven.

 

Informatie over PortAventura World

Op welke dagen is PortAventura World open?

Het nieuwe seizoen van PortAventura World begint in maart.

PortAventura Park en Ferrari Land zijn alle dagen open van maart tot november, tijdens de weekends in november en december en tijdens de kerstvakantie.
Het Caribe Aquatic Park is open van mei tot september.

 

Hoe bereik ik PortAventura World?

PortAventura World is heel makkelijk te bereiken en ligt op een uurtje rijden van Barcelona.

Auto: vanuit Frankrijk rijd je langs de A9 ten zuiden van Perpignan Spanje binnen. Je volgt de A-7 snelweg tot PortAventura / uitrit 35. Je kan hier je route berekenen.
GPS coördinaten: Breedtegraad: 41º05'15.46"N Lengtegraad: 01º09'26.02"O/Decimaal: 41.087628 ; 1.157228.

Vliegtuig : de luchthaven van Barcelona ligt op 1u rijden van het park en de luchthaven van Reus op slechts 15 min van het park.
Vanaf welke leeftijd mag je naar PortAventura World?

Er is geen minimum leeftijd, maar sommige attracties zijn toegankelijk vanaf een bepaalde lichaamslengte. Iedere wereld heeft minstens 1 attractie die ook geschikt is voor de allerkleinsten. In Ferrari Land en PortAventura Park (SésamoAvantura) is er een speciale zone voor kinderen. Op de kaarten van het park aan de ingang en bij elke attractie vind je de nodige informatie.

Kaart van Portaventura in Spanje