Herfstvakantie

Waarheen tijdens de herfstvakantie 2022?

Dit jaar is de herfstvakantie van maandag 31 oktober tot zondag 6 november. Waarom zou je er niet even lekker tussenuit knijpen met je gezin? Bekijk nu al onze tips voor citytrips, vliegvakanties en gezinsreizen voor begin november. Als je niet weet waar je heen wilt tijdens de herfstvakantie, kunnen onze suggesties je verder helpen.

Reizen voor de herfstvakantie

Reisideeën voor de herfstvakantie 2022

Je zoekt nog ideeën voor een reis tijdens de herfstvakantie? In november is het nog niet te koud in Europa. Je kan bijvoorbeeld enkele dagen met het gezin naar Frankrijk, Nederland of Duitsland gaan. Als je tijdens de herfstvakantie echt de zon wil opzoeken, kan je kiezen voor een vliegreis naar Zuid-Europa, zoals Spanje, Portugal, Malta of Italië.

Vliegreizen voor de herfstvakantie

Je hoeft niet ver te vliegen om je herfstvakantie in de zon door te brengen. Spanje is de uitgelezen bestemming voor een voordelige gezinsvakantie in de zon. In een zachte temperatuur kan je genieten van een strandvakantie of een uitstapje naar steden als Barcelona of Sevilla. Er is voor elk wat wils. Portugal heeft je ook heel wat moois te bieden: de charme van Lissabon, de authenticiteit van Porto, de prachtige stranden van de Algarve of de natuur van Madeira.

Autoreizen voor de herfstvakantie

Als je met het hele gezin op vakantie gaat, is de auto vaak de meest praktische oplossing. We hebben vakantieaccommodaties in Frankrijk voor de herfstvakantie. Aan zee, in de bergen of op het platteland: boek een van de voordelige accommodaties in Frankrijk.