Paasvakantie

Waarheen tijdens de voorjaarsvakantie?

De lente is weer in het land en de paasvakantie staat voor de deur. Dit is het ideale moment om van de mooie lentedagen te genieten. Wil je met het hele gezin op reis tijdens de paasvakantie, maar weet je niet waarheen? We helpen je graag de best passende vakantie te kiezen: citytrip in Europa, mobilhome huren aan zee of een vliegvakantie naar de zon. Bekijk snel onze promoties voor de paasvakantie.


De paasvakantie vindt in België plaats van 1 tot en met 14 april 2024.

Reistips voor de paasvakantie

Voordelig reizen tijdens de paasvakantie

Om te kunnen genieten van onze voordelige reizen tijdens de paasvakantie, reserveer je het best vooraf. We stellen je onze aanbiedingen voor een vliegreis of autoreis voor tijdens de paasvakantie voor. Twee weken paasvakantie is perfect: je kan een romantische citytrip in Europa boeken of jezelf belonen met een verre reis van 1 of 2 weken. Al besloten wat wil je doen tijdens de paasvakantie?

Citytrips in Europa voor de paasvakantie

Europese steden zijn een uitgelezen bestemming in april. Aan de Middellandse Zee heerst een aangenaam klimaat, de zon schijnt volop en de prijzen voor een citytrip zijn in deze periode goed betaalbaar. Kies voor je paasvakantie een bestemming in Spanje, Portugal, Zuid-Frankrijk of Italië. Shoppen, steden bezoeken, lokale lekkernijen proeven, ... Een paar daagjes vakantie zijn ideaal om even te relaxen. Kijk ook eens naar onze tips voor een citytrip naar Londen en een bezoek aan de Harry Potter Studios. Neem het vliegtuig of de trein naar de andere kant van het Kanaal en geniet van tea time na een bezoek aan Big Ben, Buckingham, London Eye en zoveel andere bezienswaardigheden van de stad.

Verre reizen tijdens de paasvakantie

Voor de paasvakantie kan je kiezen voor een reis naar het extravagante Dubai, een citytrip naar New York, waar je vlakbij Times Square geniet van het bruisende leven van de Big Apple, of een echte strandvakantie. De Antillen, Dominicaanse Republiek, Thailand of Sri Lanka lenen zich perfect voor een strandvakantie in april. Geniet met je partner of met het hele gezin van de idyllische stranden en tropische landschappen.