Zomervakantie 2023

Zomervakantie 2023

Kijk jij ook al uit naar de zomervakantie?

Of je nu droomt van een vliegvakantie, autovakantie, citytrip, cruisevakantie, rondreis of camping.In Europa of liever een verre bestemming.

We helpen je graag bij het vinden van jouw ideale vakantie met familie, vrienden of partner.

Vertrek zorgeloos op reis met Carrefour Reizen.

Boek vroegtijdig uw zonvakantie

Maak hier uw keuze en vind je voordelige zomervakantie.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw favoriete vakantie?
Neem dan vrijblijvend contact op met onze reisexperts, bel gratis 0800 544 48 of mail ons contact center op [email protected]

Reistips voor de zomervakantie

Reistips voor de zomervakantie

Zoek je een voordelige reis voor juli of augustus? Met je gezin, familie, vrienden, partner of alleen?

In juli en augustus kan je kiezen voor een vakantie dichtbij huis of om het vliegtuig te nemen en uitgebreid te relaxen in verre oorden.

Kamperen in de grote vakantie 

Wie een beperkt budget heeft, kan een mobilhome huren tijdens de zomervakantie of gaan kamperen op een camping. Alle voorzieningen zijn aanwezig om een prachtige tijd te beleven met vrienden, familie of partner. En voor wie graag het zachte ruisen van de golven hoort, hebben we ook een ruim aanbod aan campings aan zee. Zo kan je in juli of augustus kiezen tussen een duik nemen in het zwembad van de camping of in de zee vlakbij. Ben je op stap met het gezin? Kies dan een camping met waterpark: waterpret verzekerd in de buitenzwembaden met glijbanen en er zijn ook speeltuinen voor de kleintjes. 

All inclusive zomervakantie

Een all inclusive vakantie is een effectieve manier om je budget onder controle te houden en toch te genieten van een zonovergoten vakantie. In deze formule zijn de vluchten, de transfers heen en terug tussen de luchthaven en het hotel en de maaltijden inbegrepen. Als je je vakantie reserveert, zit alles in de prijs. Je hoeft ter plekke niets meer te betalen behalve je persoonlijke uitgaven. Het voordeel van een all inclusive zomervakantie is dat er een groot aanbod is in juli en augustus: het Middellandse Zeegebied met Griekenland, Tunesië en Turkije of de Caraïben met de Dominicaanse Republiek of Mexico. Overtuigd? Wacht niet langer en reserveer nu je voordelige zomervakantie.