In Europa In Afrika In Amerika In de Caraïben In Azië
Vrouw liggend aan zee

Goedkope vlucht + hotel

Maak uw verblijf op maat door uw vluchten en uw hotel te kiezen. U kiest de vluchttijden die u het beste uitkomen, de luchtvaartmaatschappij van uw voorkeur en u selecteert uw favoriete hotel om uw ideale vlucht+hotel samen te stellen. Ontdek onze beste vlucht+hotel aanbiedingen in Europa of aan de andere kant van de wereld.

Vlucht met hotel

Als u uw ideale reis niet kunt vinden kan u uiteraard kiezen voor een vlucht+hotel reis op maat. Zodra u uw bestemming gekozen hebt, kiest u het hotel dat het beste bij u past en vervolgens de vluchten die het beste bij u passen. Voor uw hotelkeuze kunt u de categorie van uw hotel kiezen (van 2* tot 5*), evenals het type kamer. Om uw vluchten te kiezen, kiest u de tijden die u schikken, de luchtvaartmaatschappij en het aantal tussenstops. Het pakket vlucht+hotel is ideaal om aan al uw wensen voor uw volgende vakantie te voldoen.
Als vluchten met hotel u aanspreken, biedt Carrefour Reizen u een groot aantal bestemmingen: een vlucht+hotel in Europa bijvoorbeeld, om te profiteren van lange weekends voor de bruggen, of een vlucht met hotel naar paradijselijke eilanden zoals de Dominicaanse Republiek, de Antillen of de Malediven. Dus, voor een weekend in Europa of een gezinsvakantie tijdens de schoolvakanties, kan de vlucht+hotel formule worden aangepast aan uw wensen.