5 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Ontdek de Savoie - 3*
Ontdek de Savoie - 3* - 2
Ontdek de Savoie - 3* - 3
Ontdek de Savoie - 3* - 4
Ontdek de Savoie - 3* - 5
-28%
Ontdek de Savoie - 3* (Ref. 302915)
Savoie - Chambéry, Noordelijke Alpen, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-28%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 45 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 63
Bekijk
Verblijf in het hartje van de middeleeuwse stad Chambéry - 4* - 1
Verblijf in het hartje van de middeleeuwse stad Chambéry - 4* - 2
Verblijf in het hartje van de middeleeuwse stad Chambéry - 4* - 3
Verblijf in het hartje van de middeleeuwse stad Chambéry - 4* - 4
Verblijf in het hartje van de middeleeuwse stad Chambéry - 4* - 5
-28%
Verblijf in het hartje van de middeleeuwse stad Chambéry - 4* (Ref. 301478)
Savoie - Chambéry, Noordelijke Alpen, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Met stadszicht + Ontbijt Ontdek de "hertogenstad' en kuier door de aangename verkeersvrije straten van de oude stad. Ontdek de schitterende streek van de Savoie met zijn vele culinaire specialiteiten. Laat u verrassen door het groen-blauwe water van de Lac d'Aigeubelette, op 9 km van de stad.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-28%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 55 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 77
Bekijk
Weekend met diner in Chambéry - 4* - 1
Weekend met diner in Chambéry - 4* - 2
Weekend met diner in Chambéry - 4* - 3
Weekend met diner in Chambéry - 4* - 4
Weekend met diner in Chambéry - 4* - 5
Weekend met diner in Chambéry - 4* (Ref. 303619)
Savoie - Chambéry, Noordelijke Alpen, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte Neem eens helemaal de tijd voor uzelf, tijdens een weekend in de Savoie vlak bij de Zwitserse en de Italiaanse grens, in een prachtige bergomgeving. Hôtel Le Cinq ligt in het centrum van Chambéry, en heeft een moderne en comfortabele setting, die u terug zult vinden in de ruime en lichte kamers, die zowel qua interieur als qua voorzieningen een discrete luxe bieden. Tussen de natuurparken van het massief les Bauges en het Chartreuse gebergte ligt Chambéry, de historische hoofdstad van de Savoie met tal van bezienswaardigheden. Op slechts een half uur rijden van het grootste skigebied en op slechts een kwartier van het grootste natuurlijke meer van Frankrijk, het lac du Bourget, vormt Chambéry een perfecte bestemming voor zowel sport- als natuurliefhebbers. U kunt tijdens uw verblijf dan ook prachtige wandelingen maken in een schitterende bergomgeving, of kies voor één van de vele vrije tijds- of (water)sportactiviteiten. U kunt in Chambéry ook heerlijk winkelen; u vindt er talloze winkels, maar ook musea. Na een actieve dag in de buitenlucht is het heerlijk bijkomen in het verwarmde binnenbad van het hotel van 28°C, dat het hele jaar door geopend is. Tegen een toeslag kunt u bovendien persoonlijke behandelingen reserveren, die worden verzorgd door professionals. Geniet van een drankje in de moderne bar van het hotel, voordat u zich culinair laat verwennen met de lekkerste specialiteiten uit de regio. In de buurt van het hotel vindt u verschillende restaurants, vraag het personeel dus gerust naar de beste adresjes.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 75 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Romantisch verblijf in Chambéry - 4* - 1
Romantisch verblijf in Chambéry - 4* - 2
Romantisch verblijf in Chambéry - 4* - 3
Romantisch verblijf in Chambéry - 4* - 4
Romantisch verblijf in Chambéry - 4* - 5
Romantisch verblijf in Chambéry - 4* (Ref. 301548)
Savoie - Chambéry, Noordelijke Alpen, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Met stadszicht + Ontbijt + Klein flesje champagne + Toegang tot de ontspanningsruimte Neem eens helemaal de tijd voor uzelf, tijdens een weekend in de Savoie vlak bij de Zwitserse en de Italiaanse grens, in een prachtige bergomgeving. Hôtel Le Cinq ligt in het centrum van Chambéry, en heeft een moderne en comfortabele setting, die u terug zult vinden in de ruime en lichte kamers, die zowel qua interieur als qua voorzieningen een discrete luxe bieden. Tussen de natuurparken van het massief les Bauges en het Chartreuse gebergte ligt Chambéry, de historische hoofdstad van de Savoie met tal van bezienswaardigheden. Op slechts een half uur rijden van het grootste skigebied en op slechts een kwartier van het grootste natuurlijke meer van Frankrijk, het lac du Bourget, vormt Chambéry een perfecte bestemming voor zowel sport- als natuurliefhebbers. U kunt tijdens uw verblijf dan ook prachtige wandelingen maken in een schitterende bergomgeving, of kies voor één van de vele vrije tijds- of (water)sportactiviteiten. U kunt in Chambéry ook heerlijk winkelen; u vindt er talloze winkels, maar ook musea. Na een actieve dag in de buitenlucht is het heerlijk bijkomen in het verwarmde binnenbad van het hotel van 28°C, dat het hele jaar door geopend is. Tegen een toeslag kunt u bovendien persoonlijke behandelingen reserveren, die worden verzorgd door professionals. Geniet van een drankje in de moderne bar van het hotel, voordat u zich culinair laat verwennen met de lekkerste specialiteiten uit de regio. In de buurt van het hotel vindt u verschillende restaurants, vraag het personeel dus gerust naar de beste adresjes.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 93 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk