4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Les Beaupins, 3*
Camping Les Beaupins, 3* - 2
Camping Les Beaupins, 3* - 3
Camping Les Beaupins, 3* - 4
Camping Les Beaupins, 3* - 5
Camping Les Beaupins, 3* (Ref. 327708)
Saint Denis d'Oléron, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Les Beaupins, gelegen op het Ile d'Oléron, zal u toelaten om de schoonheid van het eiland, de stranden en de natuur, evenals de moerassen en de vuurtoren van Chassiron te ontdekken. Op de camping kunt u gebruik maken van het overdekte en verwarmde zwembad en peuterbad. Tijdens de zomervakantie wordt er een kinderclub aangeboden voor kinderen van 4 tot 17 jaar met sport- en handactiviteiten. Overdag en 's avonds is er animatie voor het hele gezin om u te vermaken. Op de camping vindt u een bar, een betalende wasserette, collectieve barbecues.
Wifi Zwembad Binnenzwembad Sauna - Hammam Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 129 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Les Hameaux des Marines, 2* - 1
Les Hameaux des Marines, 2* - 2
Les Hameaux des Marines, 2* - 3
Les Hameaux des Marines, 2* - 4
Les Hameaux des Marines, 2* - 5
Les Hameaux des Marines, 2* (Ref. 271711)
Saint Denis d'Oléron, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Dit residentiële recreatiepark is ideaal gelegen in een mooi park in Saint Denis d'Oléron, op slechts 300 meter van het strand en op 10 minuten fietsen van het dorp en de winkels. In het hart van het Ile d'Oléron, in een beschermde omgeving, biedt dit residentiële recreatiepark een overdekt en verwarmd zwembad. In juli en augustus worden gezinsactiviteiten aangeboden en een kinderclub verwelkomt kinderen van 5-12 jaar voor leuke activiteiten tijdens de zomerschoolvakanties. Faciliteiten ter plaatse zullen uw vrije tijd verbeteren. Wat de voorzieningen betreft, op slechts 2,5 km van de eerste winkels vindt u alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. Ter plaatse staan een tv-kamer en een wasserette tot uw beschikking.
Wifi Zwembad Binnenzwembad Kindvriendelijk Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 187 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Barataud, 3* - 1
Camping Barataud, 3* - 2
Camping Barataud, 3* - 3
Camping Barataud, 3* - 4
Camping Barataud, 3* - 5
Camping Barataud, 3* (Ref. 392540)
Saint Denis d'Oléron, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De Barataud camping is ideaal gelegen in Saint Denis d'Oléron in Charente Maritime met uitzicht op de oceaan " Plage des huttes" met een bewaakte zone in juli/augustus, zeil- en surfschool. U vindt ter plaatse 2 prachtige zwembaden, waarvan één overdekt en één open van juni tot oktober. Op de camping hebben de kleintjes veel manieren om zich te vermaken en vakantievrienden te maken. Naast het zwembad van het etablissement zullen de kinderen met plezier minigolf spelen of zich vermaken op de speelplaats, terwijl de oudere kinderen zich kunnen uitleven in het plezier van de jeu de boules. Geen vermaak op de camping, u kunt genieten van rustige momenten met uw gezin. U profiteert van de nabijgelegen diensten (2,5 km): Markt elke ochtend, Kleine supermarkt, Bakkerij, Slagerij, Apotheek, Tabakspers, Postkantoor, Kaartautomaat, Benzinestation. Marina, met restaurant animaties, tennisbaan, trampoline, vertrek van de cruises naar het eiland Aix, La Rochelle en Fort Boyard toren! Supermarkten in Saint Pierre d'Oléron op 12 km afstand.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 214 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Le Phare Ouest, 3* - 1
Camping Le Phare Ouest, 3* - 2
Camping Le Phare Ouest, 3* - 3
Camping Le Phare Ouest, 3* - 4
Camping Le Phare Ouest, 3* - 5
Camping Le Phare Ouest, 3* (Ref. 392541)
Saint Denis d'Oléron, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Le Phare Ouest ligt in het dorp Saint-Denis d'Oléron, dicht bij het centrum, dat u vele voorzieningen biedt, met zijn winkels, zijn dagelijkse markt... Ter plaatse kunt u genieten van een waterpartij met 3 glijbanen, een balneoruimte en een kikkerbad met waterspelletjes voor de kinderen. Op de camping kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuin of trainen op het multisportterrein met basketbalkorf, handbaldoelen en een afgebakend veld, terwijl de oudere kinderen kunnen genieten van het plezier van het spelen van de jeu de boules. Gelegen in de buurt van het centrum dat vele voorzieningen biedt, met zijn winkels (bakker, tabak, krant, bazaar, visgerei, kleine supermarkt, garage, benzinestation, postkantoor, apotheek, dokters- en verpleegsterspraktijk), zijn dagelijkse markt (in het seizoen) en zijn jachthaven die verschillende activiteiten aanbiedt.
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 214 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk