3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Flower Camping les Côtes de Saintonge, 3*
Flower Camping les Côtes de Saintonge, 3* - 2
Flower Camping les Côtes de Saintonge, 3* - 3
Flower Camping les Côtes de Saintonge, 3* - 4
Flower Camping les Côtes de Saintonge, 3* - 5
Flower Camping les Côtes de Saintonge, 3* (Ref. 280877)
Saint-Augustin, Noord Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping "Les Côtes de Saintonge" heet u van harte welkom in de Charente-Maritime tussen Royan en La Palmyre. Deze 3 sterren camping ligt op 300 m van het centrum van Saint Augustin en op 5 km van de fijne zandstranden. De omliggende badplaatsen bieden een ruime keuze aan vrijetijdsactiviteiten. Kom ontspannen in het zwembad en ontdek het overdekte zwembad van de camping. Het verwarmde binnenzwembad vormt een aanvulling op het verwarmde buitenzwembad (van half juni tot half september) en het pierenbad. Ontspan en geniet van het bubbelbad... Wat de activiteit betreft, kunt u naast de ligstoelen bij het zwembad de beschikbare fitnesstoestellen uitproberen: fiets, roeimachine... De petanquebaan staat tot uw beschikking om te trainen voor de competitie die in de loop van de week wordt georganiseerd. De pingpongtafels staan altijd tot uw beschikking. In juli en augustus staat er, om uw vakantie te vergemakkelijken, een bar-snack tot uw beschikking, met pizza, steak-frites, hamburger, salades, ijsjes enz... en warme en koude dranken en cocktails. Brood en croissants worden ter plaatse gebakken voor uw ontbijt.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Fitnesszaal Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 132 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping la Ferme, 4* - 1
Camping la Ferme, 4* - 2
Camping la Ferme, 4* - 3
Camping la Ferme, 4* - 4
Camping la Ferme, 4* - 5
-37%
Camping la Ferme, 4* (Ref. 271899)
Saint-Augustin, Noord Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping La Ferme is ideaal gelegen in Charente-Maritime, vlakbij Royan en La Palmyre. Vanaf de camping bent u snel op het strand (5 min. met de auto). U kunt ook gebruik maken van het zwembad van de camping. In juli en augustus kunt u genieten van de door de camping voorgestelde animaties. Voor de allerkleinsten in de kinderclub, en voor de ouderen worden verschillende sport- of gezinsactiviteiten voorgesteld. Aan de servicekant vindt u ter plaatse een snackbar, een kruidenierswinkel of kunt u gratis gebruik maken van de wifi.
Restaurant Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark kindvriendelijk Sportveld TV
-37%
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 161 / verblijf , 4D / 3N in plaats van 259
Bekijk
Camping L' Ecureuil, 4* - 1
Camping L' Ecureuil, 4* - 2
Camping L' Ecureuil, 4* - 3
Camping L' Ecureuil, 4* - 4
Camping L' Ecureuil, 4* - 5
-48%
Camping L' Ecureuil, 4* (Ref. 274768)
Saint-Augustin, Noord Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
Deze 4* camping ligt in de gemeente Saint-Augustin en verwelkomt u tussen de oceaan en het bos. Ideaal gelegen op slechts 5 minuten rijden van de wilde kust, de stranden en de beroemde badplaatsen Royan en La Palmyre. Deze camping heeft een prachtig zwembad met kikkerbad, maar u heeft ook toegang tot het watergebied van de camping La Ferme op 300m afstand (zwembad, glijbaan...). Gedurende het hele zomerseizoen staat een animatieteam klaar om het hele gezin te vermaken. Voor ieders vrije tijd beschikt de camping over een speeltuin, een trampoline en een sportterrein. Aan de servicekant kunt u genieten van de snackbar die ter plaatse tot uw beschikking staat en aangesloten blijven dankzij de gratis wifi-toegang.
Wifi Zwembad Buitenzwembad kindvriendelijk Sportveld Parking
-48%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 352 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 689
Bekijk