4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Domaine de Bréhadour, 4*
Camping Domaine de Bréhadour, 4* - 2
Camping Domaine de Bréhadour, 4* - 3
Camping Domaine de Bréhadour, 4* - 4
Camping Domaine de Bréhadour, 4* - 5
Camping Domaine de Bréhadour, 4* (Ref. 281329)
We weten dat het u gaat bevallen :
Het Domaine de Bréhadour ligt aan de poorten van Guérande in een rustige, rustgevende en groene omgeving. U stort zich onmiddellijk in de rust van dit natuurpark dat op slechts 8 km van de zee ligt. U zult genieten van een verwarmd binnenzwembad met waterglijbanen. In juli en augustus wordt er gezinsanimatie aangeboden en een kinderclub voor de 5-12 jarigen. Om uw vrije tijd te verbeteren, vindt u ter plaatse een groot aantal vrijetijds- en sportfaciliteiten (afhankelijk van het seizoen en soms tegen betaling): mini-boerderij, outdoorfitness, jeu de boules, tafeltennis, ... De camping biedt u snacks en afhaalmaaltijden aan. U kunt ook lunchen of dineren in het restaurant van de camping.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Fitnesszaal
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 106 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Domaine de Leveno, 4* - 1
Camping Domaine de Leveno, 4* - 2
Camping Domaine de Leveno, 4* - 3
Camping Domaine de Leveno, 4* - 4
Camping Domaine de Leveno, 4* - 5
Camping Domaine de Leveno, 4* (Ref. 271496)
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Domaine de Leveno is ideaal gelegen op 6 km van de stranden in een bosrijk park op het schiereiland Guérande. U zult genieten van het zwemparadijs van de camping met een verwarmd binnenzwembad, een buitenzwembad, een kikkerbad en waterglijbanen waaronder de Space Hole, de Kamikaze en de Looping Rocket. Tijdens de zomerschoolvakanties biedt de Kids club activiteiten aan voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Overdag worden er sporttoernooien georganiseerd voor tieners en volwassenen en om de dag in een goed humeur af te sluiten, zullen karaoke, lotto en shows u in staat stellen om goede avonden door te brengen met familie en vrienden. Wat de diensten betreft, hoeft u de camping niet te verlaten, u vindt alles wat u nodig heeft ter plaatse: een snackbar met afhaalmaaltijden, een restaurant en een kruidenierswinkel met brood en gebak.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 106 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping La Fontaine, 3* - 1
Camping La Fontaine, 3* - 2
Camping La Fontaine, 3* - 3
Camping La Fontaine, 3* - 4
Camping La Fontaine, 3* - 5
Camping La Fontaine, 3* (Ref. 276122)
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping La Fontaine ligt in Guérande, een middeleeuwse stad die beroemd is om zijn kwelders. U zult de nabijheid van de stranden van La Baule en Pornichet waarderen. Geniet van een verwarmd buitenzwembad met kikkerbad voor kinderen. Een groot aantal faciliteiten zal uw vrije tijd verbeteren: een kinderspeelplaats, een voetbalveld, tafelvoetbal, tafeltennis, een petanqueveld en fitnessapparatuur. Om uw verblijf te vergemakkelijken, is er een brooddepotdienst beschikbaar. Een snackbar staat ook tot uw beschikking op de camping.
Wifi Zwembad Buitenzwembad TV Parking Dieren toegelaten
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 140 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping L'Etang du Pays Blanc, 3* - 1
Camping L'Etang du Pays Blanc, 3* - 2
Camping L'Etang du Pays Blanc, 3* - 3
Camping L'Etang du Pays Blanc, 3* - 4
Camping L'Etang du Pays Blanc, 3* - 5
Camping L'Etang du Pays Blanc, 3* (Ref. 271670)
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping de l'Etang du Pays Blanc is een familiecamping gelegen aan de oever van het meer van Sandun in Guérande in het hart van het Regionale Natuurpark van Brière. Geniet van het overdekte en verwarmde zwembad en de wellnessruimte. Tijdens schoolvakanties en lange weekenden worden er gezinsanimaties georganiseerd. U zult de privévijver waarderen om te vissen, of te profiteren van de pony's, geiten, ganzen, kippen, ezels, koeien, varkens enz. Aan de kant van de service vindt u een snackbar met afhaalmaaltijden, een kruidenierswinkel en een brooddepot.
Wifi Zwembad Binnenzwembad Kindvriendelijk
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 148 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*