4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Domaine de Bréhadour, 4*
Camping Domaine de Bréhadour, 4* - 2
Camping Domaine de Bréhadour, 4* - 3
Camping Domaine de Bréhadour, 4* - 4
Camping Domaine de Bréhadour, 4* - 5
Camping Domaine de Bréhadour, 4* (Ref. 281329)
We weten dat het u gaat bevallen :
Het Domaine de Bréhadour ligt aan de poorten van Guérande in een rustige, rustgevende en groene omgeving. U stort zich onmiddellijk in de rust van dit natuurpark dat op slechts 8 km van de zee ligt. U zult genieten van een verwarmd binnenzwembad met waterglijbanen. In juli en augustus wordt er gezinsanimatie aangeboden en een kinderclub voor de 5-12 jarigen. Om uw vrije tijd te verbeteren, vindt u ter plaatse een groot aantal vrijetijds- en sportfaciliteiten (afhankelijk van het seizoen en soms tegen betaling): mini-boerderij, outdoorfitness, jeu de boules, tafeltennis, ... De camping biedt u snacks en afhaalmaaltijden aan. U kunt ook lunchen of dineren in het restaurant van de camping.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Fitnesszaal
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 127 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping L'Etang du Pays Blanc, 3* - 1
Camping L'Etang du Pays Blanc, 3* - 2
Camping L'Etang du Pays Blanc, 3* - 3
Camping L'Etang du Pays Blanc, 3* - 4
Camping L'Etang du Pays Blanc, 3* - 5
Camping L'Etang du Pays Blanc, 3* (Ref. 271670)
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping de l'Etang du Pays Blanc is een familiecamping gelegen aan de oever van het meer van Sandun in Guérande in het hart van het Regionale Natuurpark van Brière. Geniet van het overdekte en verwarmde zwembad en de wellnessruimte. Tijdens schoolvakanties en lange weekenden worden er gezinsanimaties georganiseerd. U zult de privévijver waarderen om te vissen, of te profiteren van de pony's, geiten, ganzen, kippen, ezels, koeien, varkens enz. Aan de kant van de service vindt u een snackbar met afhaalmaaltijden, een kruidenierswinkel en een brooddepot.
Wifi Zwembad Binnenzwembad Kindvriendelijk
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 135 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Domaine de Léveno, 4* - 1
Camping Domaine de Léveno, 4* - 2
Camping Domaine de Léveno, 4* - 3
Camping Domaine de Léveno, 4* - 4
Camping Domaine de Léveno, 4* - 5
Camping Domaine de Léveno, 4* (Ref. 518779)
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Domaine de Léveno ligt in het hart van het prachtige Parc Régional de Brière, op een bevoorrechte locatie dicht bij de prachtige stranden van La Baule. Het biedt een ideale uitvalsbasis om een van de meest populaire regio's van Frankrijk te ontdekken. Een van de belangrijkste attracties van de camping is het onlangs gerenoveerde zwemparadijs. Er zijn verschillende buitenzwembaden, waaronder een peuterbad, en een overdekt zwembad. Sensatiezoekers vinden hier ook grote glijbanen om hun verblijf nog aangenamer te maken. Tijdens het seizoen worden er animatie en activiteiten voor het hele gezin aangeboden, evenals kinder- en tienerclubs, allemaal onder toezicht van het animatieteam van de camping. Verschillende diensten zoals een restaurant en minimarkt zijn beschikbaar tijdens je verblijf.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Airconditioning Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 139 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping La Fontaine, 3* - 1
Camping La Fontaine, 3* - 2
Camping La Fontaine, 3* - 3
Camping La Fontaine, 3* - 4
Camping La Fontaine, 3* - 5
Camping La Fontaine, 3* (Ref. 276122)
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping La Fontaine ligt in Guérande, een middeleeuwse stad die beroemd is om zijn kwelders. U zult de nabijheid van de stranden van La Baule en Pornichet waarderen. Geniet van een verwarmd buitenzwembad met kikkerbad voor kinderen. Een groot aantal faciliteiten zal uw vrije tijd verbeteren: een kinderspeelplaats, een voetbalveld, tafelvoetbal, tafeltennis, een petanqueveld en fitnessapparatuur. Om uw verblijf te vergemakkelijken, is er een brooddepotdienst beschikbaar. Een snackbar staat ook tot uw beschikking op de camping.
Wifi Zwembad Buitenzwembad TV Parking Dieren toegelaten
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 149 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk