3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Marvilla Parks Château La Forêt, 4*
Marvilla Parks Château La Forêt, 4* - 2
Marvilla Parks Château La Forêt, 4* - 3
Marvilla Parks Château La Forêt, 4* - 4
Marvilla Parks Château La Forêt, 4* - 5
Marvilla Parks Château La Forêt, 4* (Ref. 272587)
Vendée - Saint-Julien-des-Landes, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deze charmante familiecamping, gelegen op het terrein van een 19e-eeuws kasteel, biedt de ideale vakantie voor het hele gezin. Er is een verwarmd binnenzwembad met 3 waterglijbanen en een groot buitenzwembad. In het hoogseizoen zijn er zowel overdag als 's avonds activiteiten en entertainment voor volwassenen en tieners: sporttoernooien, avonturenpark, ponyclub, paintball, minigolf, enz. Bovendien verwelkomt de Kids Club je kinderen van 5 tot 7 jaar, terwijl je oudere kinderen (8 tot 12) hun dagen kunnen doorbrengen in de Juniors Club. Voor visliefhebbers is er een vijver van 3 hectare. Wat de voorzieningen betreft, zijn er ter plaatse een bar, een snackbar, een restaurant en een kruidenierswinkel.
Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Sportveld
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 107 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Paradis la Bretonnière, 4* - 1
Camping Paradis la Bretonnière, 4* - 2
Camping Paradis la Bretonnière, 4* - 3
Camping Paradis la Bretonnière, 4* - 4
Camping Paradis la Bretonnière, 4* - 5
Camping Paradis la Bretonnière, 4* (Ref. 279583)
Vendée - Saint-Julien-des-Landes, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
La Bretonnière - Camping Paradis ligt in Saint-Julien-des-Landes in de Vendée, op ongeveer 12 km van de stranden van Brétignolles-sur-Mer. Deze beboste en bloemrijke camping zal u bekoren dankzij het prachtige waterlandschap: een verwarmd binnenzwembad dat het hele seizoen open is, een tweede buitenzwembad dat open is vanaf juni en een speels pierenbadje met meerdere waterstralen voor uw kleintjes. Het hele seizoen door kunt u genieten van talrijke activiteiten en avonden: voetbal- en beachvolleybalveld, trampoline, tafeltennis, tafelvoetbal, flipperkast, biljart, speeltuin, thema-avonden, sporttoernooien, massagesessie Wat de diensten betreft, kunt u ter plaatse genieten van: een snackbar, een brooddepot, een minimarkt en een WIFI-aansluiting in het hele etablissement.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Kindvriendelijk Sportveld
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 178 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Camping Village La Guyonniere, 5* - 1
Camping Village La Guyonniere, 5* - 2
Camping Village La Guyonniere, 5* - 3
Camping Village La Guyonniere, 5* - 4
Camping Village La Guyonniere, 5* - 5
Camping Village La Guyonniere, 5* (Ref. 274354)
Vendée - Saint-Julien-des-Landes, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deze prestigieuze camping ligt in een groene omgeving met veel vertier. U zult genieten van een groot verwarmd zwemparadijs bestaande uit een gloednieuw overdekt zwembad met glijbaan, rivier, balneo en pierenbad, en een buitenzwembad met een tegenstroomrivier, verschillende glijbanen, een pierenbad en een gloednieuwe speelzone voor kinderen... Zeer origineel, de camping integreert binnen zijn voorzieningen verschillende dierenparken voor het grootste plezier van de kinderen Talrijke vrijetijdsvoorzieningen staan tot uw beschikking, zoals tennisbanen, volleybal en jeu de boules, evenals verschillende speelplaatsen voor de kleintjes. Wat de voorzieningen betreft, kunt u ter plaatse gemakkelijk eten dankzij een restaurant en een snackbar met een gevarieerd menu, ter plaatse of om mee te nemen. Bovendien kunt u bij een kruidenier terecht voor het nodige om in uw accommodatie te koken.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam Kindvriendelijk
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 185 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk