4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Yelloh Village Château La Forêt, 4*
Yelloh Village Château La Forêt, 4* - 2
Yelloh Village Château La Forêt, 4* - 3
Yelloh Village Château La Forêt, 4* - 4
Yelloh Village Château La Forêt, 4* - 5
-59%
Yelloh Village Château La Forêt, 4* (Ref. 272587)
Vendée - Saint-Julien-des-Landes, Noord Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
Deze charmante familiecamping, gelegen in het park van een 19e eeuws kasteel, biedt een ideaal verblijf voor het hele gezin. U profiteert van een overdekt en verwarmd zwemparadijs met 2 waterglijbanen en een groot buitenzwembad. In het hoogseizoen worden overdag en 's avonds activiteiten en animaties aangeboden voor volwassenen en tieners: sporttoernooien, avonturenpark, ponyclub, paintball, midgetgolf... Daarnaast verwelkomt de Kids Club uw kinderen van 5 tot 7 jaar, terwijl uw oudere kinderen (8 - 12 jaar) hun dagen kunnen doorbrengen in de Junior Club. De liefhebbers van de visvangst kunnen gebruik maken van een vijver van 3 ha om te genieten van hun activiteit. Wat de diensten betreft, vindt u een bar, een snackbar, een restaurant en een kruidenierswinkel.
Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark kindvriendelijk Sportveld
-59%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 153 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 374
Bekijk
La Bretonnière - Camping Paradis, 4* - 1
La Bretonnière - Camping Paradis, 4* - 2
La Bretonnière - Camping Paradis, 4* - 3
La Bretonnière - Camping Paradis, 4* - 4
La Bretonnière - Camping Paradis, 4* - 5
La Bretonnière - Camping Paradis, 4* (Ref. 279583)
Vendée - Saint-Julien-des-Landes, Noord Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
La Bretonnière - Camping Paradis ligt in Saint-Julien-des-Landes in de Vendée, op ongeveer 12 km van de stranden van Brétignolles-sur-Mer. Deze beboste en bloemrijke camping zal u bekoren dankzij het prachtige waterlandschap: een verwarmd binnenzwembad dat het hele seizoen open is, een tweede buitenzwembad dat open is vanaf juni en een speels pierenbadje met meerdere waterstralen voor uw kleintjes. Het hele seizoen door kunt u genieten van talrijke activiteiten en avonden: voetbal- en beachvolleybalveld, trampoline, tafeltennis, tafelvoetbal, flipperkast, biljart, speeltuin, thema-avonden, sporttoernooien, massagesessie Wat de diensten betreft, kunt u ter plaatse genieten van: een snackbar, een brooddepot, een minimarkt en een WIFI-aansluiting in het hele etablissement.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad kindvriendelijk Sportveld
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 173 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Camping Village La Guyonniere, 5* - 1
Camping Village La Guyonniere, 5* - 2
Camping Village La Guyonniere, 5* - 3
Camping Village La Guyonniere, 5* - 4
Camping Village La Guyonniere, 5* - 5
Camping Village La Guyonniere, 5* (Ref. 274354)
Vendée - Saint-Julien-des-Landes, Noord Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
Deze prestigieuze camping ligt in een groene omgeving met veel vertier. U zult genieten van een groot verwarmd zwemparadijs bestaande uit een gloednieuw overdekt zwembad met glijbaan, rivier, balneo en pierenbad, en een buitenzwembad met een tegenstroomrivier, verschillende glijbanen, een pierenbad en een gloednieuwe speelzone voor kinderen... Zeer origineel, de camping integreert binnen zijn voorzieningen verschillende dierenparken voor het grootste plezier van de kinderen Talrijke vrijetijdsvoorzieningen staan tot uw beschikking, zoals tennisbanen, volleybal en jeu de boules, evenals verschillende speelplaatsen voor de kleintjes. Wat de voorzieningen betreft, kunt u ter plaatse gemakkelijk eten dankzij een restaurant en een snackbar met een gevarieerd menu, ter plaatse of om mee te nemen. Bovendien kunt u bij een kruidenier terecht voor het nodige om in uw accommodatie te koken.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam kindvriendelijk
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 226 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Château de la Forêt, 4* - 1
Camping Château de la Forêt, 4* - 2
Camping Château de la Forêt, 4* - 3
Camping Château de la Forêt, 4* - 4
Camping Château de la Forêt, 4* - 5
-33%
Camping Château de la Forêt, 4* (Ref. 348134)
Vendée - Saint-Julien-des-Landes, Noord Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Château de la Forêt ligt in de Vendée, op 12 km van de zee, in een groene omgeving van 50 hectare. Het is de ideale plek voor natuurliefhebbers en voor mensen die op zoek zijn naar rust. Ter plaatse kunt u genieten van een mooi zwemparadijs met een verwarmd binnenzwembad en een buitenzwembad (niet verwarmd). Wat de activiteiten betreft, zal een kinderclub de kleinsten plezieren. U kunt genieten van een boomklimparcours, een ponyclub of paintball. Een tennisbaan, volleybalveld en voetbalveld zijn ook beschikbaar op het terrein. Wat diensten betreft, kunt u een drankje nemen in de bar van de camping, in de voormalige stallen van het kasteel. s Morgens kunt u daar ontbijten. Er is ook een kruidenierswinkel waar u de eerste levensbehoeften kunt kopen.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark kindvriendelijk Sportveld
-33%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 263 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 394
Bekijk