3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
meest verkocht
Camping Le Bois Soleil, 4*
Camping Le Bois Soleil, 4* - 2
Camping Le Bois Soleil, 4* - 3
Camping Le Bois Soleil, 4* - 4
Camping Le Bois Soleil, 4* - 5
Camping Le Bois Soleil, 4* (Ref. 270924)
Olonne sur Mer, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Gelegen in het hart van de Vendée ontvangt camping Le Bois Soleil u in een rustige en gezellige omgeving aan zee. Ter plaatse beschikt u over verwarmde binnen- en buitenzwembaden, met een glijbaan en peuterbad, zodat uw kinderen heerlijk kunnen zwemmen. Om uw verblijf te veraangenamen, staan er tal van activiteiten en animaties op het programma. Ter plaatse beschikt u over verschillende recreatiemogelijkheden: sportterrein en speeltuin. Voor het plezier van jongeren van 5 tot 12 jaar is er ook een kinderclub. Voor uw welzijn beschikt het etablissement over een jacuzzi en een solarium. Wifi is beschikbaar op het hele terrein. Bovendien beschikt camping Le Bois Soleil over een bar/snackbar met brooddepot en een wasserette.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Fitnesszaal
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 93 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Le Nid d'Eté, 4* - 1
Camping Le Nid d'Eté, 4* - 2
Camping Le Nid d'Eté, 4* - 3
Camping Le Nid d'Eté, 4* - 4
Camping Le Nid d'Eté, 4* - 5
Camping Le Nid d'Eté, 4* (Ref. 270761)
Olonne sur Mer, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Nid d'Eté ligt in de buurt van Les Sables d'Olonne en verwelkomt u voor een ontspannen gezinsvakantie. U zult de typische omgeving van de Vendéekust tussen de stranden en de moerassen op prijs stellen. Het hele gezin zal kunnen genieten van een aquatische ruimte bestaande uit een verwarmd binnenzwembad, een verwarmd buitenzwembad, glijbanen, twee kikkerbaden met waterspelletjes, wellnessruimte, jacuzzi, rivierbalneotherapie. Van april tot september worden overdag en 's avonds gezinsactiviteiten aangeboden en een kinderclub biedt begeleide activiteiten voor kinderen van 4-10 jaar. Deel goede tijden dankzij de aangeboden vrijetijdsvoorzieningen zoals: speelzaal, jeu de boulesbaan, multisportterrein en tafeltennistafels. Aan de servicekant vindt u een snackbar, een kruidenierswinkel met een brooddepot en de mogelijkheid om fietsen te huren om over de omliggende fietspaden te rijden.
Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Sportveld Wasserette Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 85 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Le Moulin de la Salle, 4* - 1
Camping Le Moulin de la Salle, 4* - 2
Camping Le Moulin de la Salle, 4* - 3
Camping Le Moulin de la Salle, 4* - 4
Camping Le Moulin de la Salle, 4* - 5
Camping Le Moulin de la Salle, 4* (Ref. 522840)
Olonne sur Mer, Vendee, Noord Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Uw vakantie aan zee in Les Sables d'Olonne, ja, maar dan op Le Moulin de la Salle! Als je op zoek bent naar een camping met alle winkels en diensten in de buurt, terwijl je geniet van de rust van een afgelegen hoekje van het platteland, dan ben je hier aan het juiste adres! Camping Moulin de la Salle ligt op slechts 7 minuten rijden van het stadscentrum, de stranden en de vissers- en zeilhavens. Ylium, het grootste winkelcentrum van de Vendée, ligt op slechts 3 minuten. En als je zin hebt in een rustige wandeling, zit je op een steenworp afstand van een geklasseerd nationaal bos. Je zult dol zijn op ons zwembad, waar je in alle veiligheid kunt glijden, luieren in de zon van de Vendée, ontspannen op een anatomische bank of sporten in het zwembad. Verwarmd binnenzwembad met kikkerbad. Buitenzwembad met glijbanen, kikkerbad en tegenstroomrivier. Ontdek onze familiecamping, ver weg van alle drukte, op menselijke maat, in een groene en ontspannen omgeving met comfortabele accommodatie en animatie tijdens het zomerseizoen. In juli en augustus (tijdens de zomervakantie): kinderclub, animatie overdag en 's avonds, snackbar, brood- en kruidenierswinkel, welzijnsmassages, pendeldienst naar het strand van Sauveterre, gratis WIFI-zone.
Wifi Zwembad Binnenzwembad Waterpark Parking
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 302 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk