3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Eden, 4*
Camping Eden, 4* - 2
Camping Eden, 4* - 3
Camping Eden, 4* - 4
Camping Eden, 4* - 5
Camping Eden, 4* (Ref. 317538)
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Eden ligt in het hart van een groen park van 5 hectare in La Baule, met directe toegang tot het strand aan de Atlantische kust. Het verwelkomt u in een kalme en natuurlijke omgeving. De camping beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad met hydromassagebanken, geopend van april tot november. Het heeft ook een buitenzwembad uitgerust met een glijbaan en ligstoelen beschikbaar van mei tot september en een peuterbad. Tijdens uw verblijf zijn er veel recreatiefaciliteiten beschikbaar. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte en een petanquebaan. Het hele gezin kan zich uitleven op het volleybalveld, een pingpongtafel en een reuzentrampoline. Voor de kleintjes is er een speeltuin met een klimnet en lentespellen. Kinderen van 4 tot 12 jaar zijn welkom in een Mini Club. Alle kampeerders komen samen voor feestelijke avonden met karaoke, toernooien en thema-avonden. De camping heeft een kruidenierswinkel waar u kunt genieten van zelfgemaakte pizza's, een Italiaans ijsje of warm gebak. De bar Le P'tit Tonneau verwelkomt u aan het eind van de dag voor een drankje tijdens een spelletje tafelvoetbal of darts. Een barbecue is beschikbaar voor vakantiegangers. Een Wifi netwerk dekt de hele camping. Ook andere nuttige diensten zijn beschikbaar.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark kindvriendelijk Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 108 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping La Roseraie, 4* - 1
Camping La Roseraie, 4* - 2
Camping La Roseraie, 4* - 3
Camping La Roseraie, 4* - 4
Camping La Roseraie, 4* - 5
Camping La Roseraie, 4* (Ref. 271018)
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping La Roseraie ontvangt kampeerders op een schaduwrijk terrein van 6 hectare in het hart van La Baule in de regio Loire Atlantique. Het zal u verleiden met zijn groene en rustige park in de buurt van het bos van La Baule en op 2 kilometer van het strand. Geniet ter plaatse van het verwarmde zwemparadijs met binnenzwembad, buitenzwembad, glijbanen en bubbelbaden. Het hele gezin kan genieten van de verschillende activiteiten en animaties die worden aangeboden in La Roseraie. Avonden, sportwedstrijden en een kinderclub zijn geprogrammeerd voor het plezier van alle leeftijden. Er zijn ook tal van recreatiemogelijkheden op de camping: fitnessruimte, speelzaal, trampoline, tennisbaan, opblaasbare structuur, enz. Voor een perfect verblijf op camping La Roseraie zijn alle essentiële voorzieningen ter plaatse aanwezig. U kunt er diverse benodigdheden huren, zoals een koelkast, babykit en handdoeken. Andere benodigdheden zijn aanwezig zoals boeken, gezelschapsspelen en een strijkijzer.
Wifi Buitenzwembad Waterpark kindvriendelijk TV Parking Dieren toegelaten
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 164 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Les Ajoncs d'Or, 3* - 1
Camping Les Ajoncs d'Or, 3* - 2
Camping Les Ajoncs d'Or, 3* - 3
Camping Les Ajoncs d'Or, 3* - 4
Camping Les Ajoncs d'Or, 3* - 5
-22%
Camping Les Ajoncs d'Or, 3* (Ref. 270705)
We weten dat het u gaat bevallen :
Op slechts 1500m van het hoofdstrand van La Baule Escoublac, verwelkomt de camping Les Ajoncs d'Or u in een natuurlijke en bosrijke omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en nietsdoen. U kunt genieten van een overdekt en verwarmd zwembad en een peuterbad, dat bij mooi weer ontdekt kan worden, en van 2 waterglijbanen die sensatiezoekers in vervoering zullen brengen! Tijdens de voorjaarsvakantie en in juli/augustus ontvangt de kinderclub kinderen van 4-10 jaar voor recreatieve en ludieke activiteiten. Het campingteam organiseert ook sporttoernooien overdag en regelmatig avondentertainment. U vindt er ook een petanqueterrein, een kinderspeelplaats, een trampoline, een springkasteel, een pingpongtafel... Wat de voorzieningen betreft, kunt u het hele seizoen door genieten van de snackbar en de meeneemmaaltijden, en van een minimarkt (juli-augustus) waar u alle eerste levensbehoeften vindt. Voor degenen die verbonden willen blijven, is wifi gratis beschikbaar op de hele camping.
Wifi Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark kindvriendelijk TV Parking
-22%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 253 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 328
Bekijk