8 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
meest verkocht
Camping Les 3 Chênes, 2*
Camping Les 3 Chênes, 2* - 2
Camping Les 3 Chênes, 2* - 3
Camping Les 3 Chênes, 2* - 4
Camping Les 3 Chênes, 2* - 5
-48%
Camping Les 3 Chênes, 2* (Ref. 272207)
We weten dat het u gaat bevallen :
Laat u dit jaar verleiden door de camping Les 3 Chênes, gelegen in het zuiden van Bretagne, op 4 km van de stranden van de stad Pornichet in Loire-Atlantique (Frankrijk). Tussen de moerassen en de oceaan ontvangt deze familiecamping u in een rustige en groene omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en nietsdoen. Het zal het ideale vertrekpunt zijn om de niet te missen plaatsen rondom u te ontdekken, zoals de zoutmoerassen van Guérande, het Regionale Natuurpark van Brière of de Baai van La Baule, die een van de mooiste stranden van Europa biedt! U zult genieten van een prachtig zwemparadijs met een buitenzwembad, een pierenbad voor de kleintjes en waterglijbanen voor de waaghalzen! Recreatiemogelijkheden zijn ook het hele seizoen beschikbaar. U kunt zich vermaken met jeu de boules of tafeltennis. De sportievelingen kunnen elkaar ontmoeten op het multisportterrein voor een partijtje basketbal of voetbal of op de twee tennisbanen (tegen betaling). De kinderen zullen genieten van de speeltuin voor een middag vol plezier met hun vriendjes! Ze kunnen zich ook vermaken met de gezelschapsspelletjes die gratis verkrijgbaar zijn bij de receptie. Wat de diensten betreft, vindt u alle voorzieningen in de buurt van de camping. Elke woensdag- en zaterdagochtend kunt u op de markt van Pornichet streek- en zeeproducten ontdekken. Een supermarkt ligt op 2,5 km afstand en alle winkels liggen op 4 km afstand.
Wifi Buitenzwembad Waterpark kindvriendelijk Sportveld Parking Dieren toegelaten
-48%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 163 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 314
Bekijk
meest verkocht
Camping Les Forges, 3* - 1
Camping Les Forges, 3* - 2
Camping Les Forges, 3* - 3
Camping Les Forges, 3* - 4
Camping Les Forges, 3* - 5
Camping Les Forges, 3* (Ref. 271019)
We weten dat het u gaat bevallen :
Niet ver van de stranden van Pornichet en La Baule, ligt Camping Les Forges dicht bij de winkels. Ontspanning en welzijn zijn de sleutelwoorden in de aquatische ruimte. Uw kinderen kunnen genieten van het pierenbadje voor een geslaagde vakantie met hun voeten in het water. Naast het overdekte en verwarmde zwembad, staat een ontspanningsruimte met spa tot uw beschikking. Jeu de boules, voetbal, tafeltennis, tafelvoetbal... Al deze activiteiten wachten op u tijdens uw verblijf op Camping Les Forges. Bovendien zijn er sporttoernooien gepland. Fitness sessies zullen ook uw dagen verlevendigen. De kleintjes kunnen zich uitleven op het drijvende eiland of van de glijbaan glijden. Vergeet niet om voor de verschillende diensten inkopen te doen in de kruidenierswinkel bij de receptie. Het etablissement biedt vers brood en gebak, maar alleen op bestelling. Als kleine bonus zijn houtskoolbarbecues toegestaan in Les Forges.
Wifi Binnenzwembad Parking Dieren toegelaten
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 749 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Minivakantie aan zee in Pornichet - 3* - 1
Minivakantie aan zee in Pornichet - 3* - 2
Minivakantie aan zee in Pornichet - 3* - 3
Minivakantie aan zee in Pornichet - 3* - 4
Minivakantie aan zee in Pornichet - 3* - 5
Minivakantie aan zee in Pornichet - 3* (Ref. 304388)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt Natuur, oceaan en Zuid-Bretoens erfgoed staan op het menu tijdens dit weekend in de charmante badplaats Pornichet. Escale Océania Pornichet La Baule, in het centrum van Pornichet, is ideaal gelegen om de stad te verkennen en de stranden te ontdekken. Het hotel, tegenover het marktplein en op enkele meters van het strand Les Libraires en de jachthaven, biedt ruime kamers met moderne uitgepuurde decoratie en nobele materialen. Het hotel stelt een fitnesszaal ter beschikking en een loungebar waar u ook iets kunt eten. Trekt u liever de stad in om streekgerechten op basis van vis en zeevruchten te ontdekken, aarzel dan niet om het personeel van het hotel te vragen naar de beste adresjes in de omgeving. Niet ver hier vandaan bevindt zich de stad Saint-Nazaire met de Escal'Atlantic, het Sous-Marin Espadon, een boeiend ecomuseum, scheepswerven en de fabriek van Airbus. Maak ook eens een ommetje naar Guérande, een middeleeuwse stad met label Ville d'Art et d'Histoire en bekend om zijn zoutpannen.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer Wifi
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 56 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Weekend in Pornichet - 3* - 1
Weekend in Pornichet - 3* - 2
Weekend in Pornichet - 3* - 3
Weekend in Pornichet - 3* - 4
Weekend in Pornichet - 3* - 5
-46%
Weekend in Pornichet - 3* (Ref. 303478)
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Sauna
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-46%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 61 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 114
Bekijk
Familievakantie in Pornichet - 3* - 1
Familievakantie in Pornichet - 3* - 2
Familievakantie in Pornichet - 3* - 3
Familievakantie in Pornichet - 3* - 4
Familievakantie in Pornichet - 3* - 5
Familievakantie in Pornichet - 3* (Ref. 307459)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior vierpersoonskamer + Ontbijt Natuur, oceaan en Zuid-Bretoens erfgoed staan op het menu tijdens dit weekend in de charmante badplaats Pornichet. Escale Océania Pornichet La Baule, in het centrum van Pornichet, is ideaal gelegen om de stad te verkennen en de stranden te ontdekken. Het hotel, tegenover het marktplein en op enkele meters van het strand Les Libraires en de jachthaven, biedt ruime kamers met moderne uitgepuurde decoratie en nobele materialen. Het hotel stelt een fitnesszaal ter beschikking en een loungebar waar u ook iets kunt eten. Trekt u liever de stad in om streekgerechten op basis van vis en zeevruchten te ontdekken, aarzel dan niet om het personeel van het hotel te vragen naar de beste adresjes in de omgeving. Niet ver hier vandaan bevindt zich de stad Saint-Nazaire met de Escal'Atlantic, het Sous-Marin Espadon, een boeiend ecomuseum, scheepswerven en de fabriek van Airbus. Maak ook eens een ommetje naar Guérande, een middeleeuwse stad met label Ville d'Art et d'Histoire en bekend om zijn zoutpannen.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 78 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Verblijf met het gezin en bezoek aan het aquarium van Croisic in La Baule - 3* - 1
Verblijf met het gezin en bezoek aan het aquarium van Croisic in La Baule - 3* - 2
Verblijf met het gezin en bezoek aan het aquarium van Croisic in La Baule - 3* - 3
Verblijf met het gezin en bezoek aan het aquarium van Croisic in La Baule - 3* - 4
Verblijf met het gezin en bezoek aan het aquarium van Croisic in La Baule - 3* (Ref. 304389)
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior vierpersoonskamer + Ontbijt + Aquarium + Oceanium Oceanium van Croisic, gelegen aan de haven van Croisic, op 400 meter van de zee, is een van de grootste particuliere Franse aquaria. Op een oppervlakte van 1700 m² stelt het meer dan 4 000 dieren tentoon die worden verdeeld in de 55 aquaria.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 92 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Spa momenten in de Loire Vallei - 3* - 1
Spa momenten in de Loire Vallei - 3* - 2
Spa momenten in de Loire Vallei - 3* - 3
Spa momenten in de Loire Vallei - 3* - 4
Spa momenten in de Loire Vallei - 3* - 5
-17%
Spa momenten in de Loire Vallei - 3* (Ref. 302604)
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Welkomstdrankje Natuur, oceaan en Zuid-Bretoens erfgoed staan op het menu tijdens dit weekend in de charmante badplaats Pornichet. Escale Océania Pornichet La Baule, in het centrum van Pornichet, is ideaal gelegen om de stad te verkennen en de stranden te ontdekken. Het hotel, tegenover het marktplein en op enkele meters van het strand Les Libraires en de jachthaven, biedt ruime kamers met moderne uitgepuurde decoratie en nobele materialen. Het hotel stelt een fitnesszaal ter beschikking en een loungebar waar u ook iets kunt eten. Trekt u liever de stad in om streekgerechten op basis van vis en zeevruchten te ontdekken, aarzel dan niet om het personeel van het hotel te vragen naar de beste adresjes in de omgeving. Niet ver hier vandaan bevindt zich de stad Saint-Nazaire met de Escal'Atlantic, het Sous-Marin Espadon, een boeiend ecomuseum, scheepswerven en de fabriek van Airbus. Maak ook eens een ommetje naar Guérande, een middeleeuwse stad met label Ville d'Art et d'Histoire en bekend om zijn zoutpannen.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer Wifi
-17%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 116 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 140
Bekijk