5 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Mayotte Vacances, 5*
Camping Mayotte Vacances, 5* - 2
Camping Mayotte Vacances, 5* - 3
Camping Mayotte Vacances, 5* - 4
Camping Mayotte Vacances, 5* - 5
Camping Mayotte Vacances, 5* (Ref. 271182)
Landes - Biscarrosse, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De Mayotte Vacances camping ligt in een groene omgeving, aan de rand van een privé-strand aan het meer van Biscarrosse. U vindt er een prachtig waterpark met 4 zwembaden, waaronder een peuterbad, een balneoruimte met een bubbelbad en een wilde rivier, waterspelletjes voor de kleintjes, 1 overdekt en verwarmd zwembad, 4 glijbanen die de kinderen zullen bevallen! Kom en ontspan in de SPA in een zen-sfeer... Verdeeld over de verschillende leeftijdsgroepen begeleiden de animatoren uw kinderen bij de verschillende aangeboden activiteiten. Elke week organiseren ze samen shows, tot groot genoegen van iedereen. Om uw verblijf aangenamer te maken, vindt u een bar, een crêperie, een ijssalon, een snackbar en een minisupermarkt met een hot point.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 90 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Campéole Navarrosse, 4* - 1
Camping Campéole Navarrosse, 4* - 2
Camping Campéole Navarrosse, 4* - 3
Camping Campéole Navarrosse, 4* - 4
Camping Campéole Navarrosse, 4* - 5
Camping Campéole Navarrosse, 4* (Ref. 281319)
Landes - Biscarrosse, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Geniet van de geneugten van de Landes in een behouden en natuurlijke omgeving. Camping Navarosse '4 sterren' biedt u directe toegang tot een zandstrand van het meer van Cazaux-Sanguinet en een haven met meer dan 100 plaatsen voor zeilboten en boten. Tijdens de zomerschoolvakanties biedt de camping dag- en avondanimatie voor het hele gezin, zoals een kinderclub (4-12 jaar), een tienerclub en gezinsanimatie zoals het grote spel dat één keer per week plaatsvindt. U vindt er ook een bar en een snackbar om af te spreken met uw vrienden. De wifi-verbinding van de camping stelt u in staat om al uw goede momenten te delen.
Wifi Restaurant Kindvriendelijk Sportveld TV Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 122 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Campéole Plage Sud, 4* - 1
Camping Campéole Plage Sud, 4* - 2
Camping Campéole Plage Sud, 4* - 3
Camping Campéole Plage Sud, 4* - 4
Camping Campéole Plage Sud, 4* - 5
Camping Campéole Plage Sud, 4* (Ref. 309605)
Landes - Biscarrosse, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Plage Sud ligt op slechts 800 meter van de stranden van de badplaats Biscarrosse-Plage en heet u welkom in het hart van een pijnboombos voor een gezellige gezinsvakantie. Het hele seizoen door kunt u genieten van het prachtige zwemparadijs met verwarmde buitenzwembaden en een peuterbad met leuke spelletjes voor de kleintjes. De talrijke fietspaden in de omgeving bieden u de kans om een mooie tocht te maken. Tijdens de zomerschoolvakanties biedt het campingteam overdag een heel programma van sportieve activiteiten en 's avonds gezellige avonden om de dag in een goed humeur af te sluiten. Kinderen en tieners die dat wensen, kunnen zich aansluiten bij de clubs waar activiteiten worden aangeboden die aan hun leeftijd zijn aangepast. Er zijn ook tal van ontspanningsmogelijkheden. Wat de dienstverlening betreft, vindt u ter plaatse een snackbar met gerechten om op het terras te nuttigen of om mee te nemen, al naargelang uw wensen. Een bakkerij van half juni tot eind september zal de gulzigaards bekoren. Voor degenen die verbonden willen blijven, is er wifi beschikbaar (tegen betaling) op de hele camping.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Vakantie met tieners Sportveld
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 128 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Campéole Le Vivier, 4* - 1
Camping Campéole Le Vivier, 4* - 2
Camping Campéole Le Vivier, 4* - 3
Camping Campéole Le Vivier, 4* - 4
Camping Campéole Le Vivier, 4* - 5
Camping Campéole Le Vivier, 4* (Ref. 281325)
Landes - Biscarrosse, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Aan de ingang van Biscarrosse-Plage ligt de 4* camping Campéole Le Vivier op een paradijselijke plek in het hart van een majestueus pijnboombos en op 800 m van het strand. Van eind mei tot half september (afhankelijk van het weer) kunt u genieten van een prachtig verwarmd buitenzwembad en een pierenbadje voor de kleintjes. In juli en augustus worden er animaties voor kinderen en tieners van 4-17 jaar en thema-avonden voor het hele gezin georganiseerd. U kunt ook gebruik maken van de sportfaciliteiten (jeu de boules, multisportterrein, tafeltennis). Wat de dienstverlening betreft, vindt u een snackbar die het hele seizoen geopend is, evenals een vers brood- en gebakswinkeltje. Op de hele camping is tegen betaling wifi beschikbaar.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Kindvriendelijk Vakantie met tieners Sportveld Wasserette
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 144 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*
Residentie Lagrange Les Balcons de L'Océan 3* - 1
Residentie Lagrange Les Balcons de L'Océan 3* - 2
Residentie Lagrange Les Balcons de L'Océan 3* - 3
Residentie Lagrange Les Balcons de L'Océan 3* - 4
Residentie Lagrange Les Balcons de L'Océan 3* - 5
-47%
Residentie Lagrange Les Balcons de L'Océan 3* (Ref. 21318)
Landes - Biscarrosse, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
BISCARROSSE ligt op 80 km van Bordeaux en 30 km van Arcachon. De troeven zijn er de Oceaan en de fijnezandstranden, de meren voor alle watersporten en de dennenbossen voor wandelingen of fietstochten.
Te midden van dit heuvelachtig landschap nodigen wandel-, fiets-, en ruiterspaden uit om de wondermooie natuur te verkennen waar vogels, herten, reeën, verschillende kleine zoogdieren en knaagdieren samenleven.
Uitsgestrekt tussen de stranden en het meer heeft het maritiem bos van BISCARROSSE alle troeven van een natuurreservaat.
Inbegrepen in de prijs :
Maaltijd Volgens beschrijving Verblijf Zwembad
-47%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 159 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 303
Bekijk
Betaal in 3X*