3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Club Famille Lou Pignada, 5*
Camping Club Famille Lou Pignada, 5* - 2
Camping Club Famille Lou Pignada, 5* - 3
Camping Club Famille Lou Pignada, 5* - 4
Camping Club Famille Lou Pignada, 5* - 5
-50%
Camping Club Famille Lou Pignada, 5* (Ref. 270723)
Landes - Messanges, Zuid Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
Deze camping ligt op 1,5 km van het zandstrand en verwelkomt u voor uw vakantie in een comfortabele accommodatie en biedt u een volledig getemperd watergebied van ongeveer 25 graden met zwembaden (waarvan 1 overdekt en verwarmd), 2 kinderbaden, 3 waterglijbanen. U zult genieten van vele sportfaciliteiten: tennis, multisportterrein. Hier is alles gepland voor uw welzijn en comfort: sauna in het seizoen, spa, whirlpool, dag- en avondanimatie in juli en augustus voor jong en oud. Op het gebied van diensten staan een bar, restaurant en pizzeria tot uw beschikking om uw zomeravonden te verlengen! Profiteer van een minimarkt om uw basisinkopen op de camping te doen.
Wifi Zwembad Waterpark Sauna - Hammam Fitnesszaal kindvriendelijk Sportveld
-50%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 93 / verblijf , 3D / 2N in plaats van 188
Bekijk
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 1
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 2
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 3
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 4
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 5
-58%
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* (Ref. 271187)
Landes - Messanges, Zuid Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Vieux Port ligt in de Landes streek met directe toegang tot het strand. Deze camping ligt vlak bij het stadscentrum en is ideaal voor een ontspannende gezinsvakantie. Ter plaatse kunt u genieten van een waterpark van 7.000 m2, volledig getemperd op 25 graden, met verschillende baden, waarvan één overdekt, glijbanen, bubbelbaden en een peuterbad. Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen en tieners deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door de clubs, die activiteiten aanbieden die geschikt zijn voor kinderen van 4 tot 17 jaar. U kunt ook gebruik maken van de animatie voor het hele gezin die overdag en 's avonds wordt georganiseerd. Ter plaatse zijn talrijke diensten beschikbaar om uw verblijf aangenamer te maken: minimarkt, snackbar, meeneemmaaltijden, restaurant, brood- en banketbakkerij, boetiekjes, enz.
Wifi Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam kindvriendelijk Sportveld
-58%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 93 / verblijf , 3D / 2N in plaats van 222
Bekijk
Camping Domaine de la Marina, 4* - 1
Camping Domaine de la Marina, 4* - 2
Camping Domaine de la Marina, 4* - 3
Camping Domaine de la Marina, 4* - 4
Camping Domaine de la Marina, 4* - 5
Camping Domaine de la Marina, 4* (Ref. 270724)
Landes - Messanges, Zuid Atlantische Oceaan
We weten dat het u gaat bevallen :
Gelegen in de Landes tussen Messanges en Vieux Boucau, op minder dan 1 km van de oceaan, het strand ligt op ongeveer 600m van de camping. Profiteer van het zwemparadijs van de camping met een verwarmd binnenzwembad. Kinderen zullen de aquaspeeltuin in de openlucht op prijs stellen, die geopend is in juli en augustus. Wat het vermaak betreft, heeft u gratis toegang tot de camping Vieux Port, die op 200 meter afstand ligt. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan de activiteiten van de kinderclub, terwijl tieners hun eigen programma kunnen samenstellen met de activiteitenbegeleiders. Voor degenen die zich willen vermaken zonder deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten, zijn er talrijke faciliteiten ter plaatse: jeu de boules, tafeltennis, speelzaal, enz. Heel praktisch vindt u op de camping in juli en augustus een snackbar met meeneemmaaltijden of om ter plaatse te nuttigen. Op 300 m van de camping bevindt zich een minimarkt, waar u gemakkelijk en snel terecht kunt.
Wifi Binnenzwembad kindvriendelijk TV Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 192 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk