3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Domaine de la Marina, 4*
Camping Domaine de la Marina, 4* - 2
Camping Domaine de la Marina, 4* - 3
Camping Domaine de la Marina, 4* - 4
Camping Domaine de la Marina, 4* - 5
Camping Domaine de la Marina, 4* (Ref. 270724)
Landes - Messanges, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Gelegen in de Landes tussen Messanges en Vieux Boucau, op minder dan 1 km van de oceaan, het strand ligt op ongeveer 600m van de camping. Profiteer van het zwemparadijs van de camping met een verwarmd binnenzwembad. Kinderen zullen de aquaspeeltuin in de openlucht op prijs stellen, die geopend is in juli en augustus. Wat het vermaak betreft, heeft u gratis toegang tot de camping Vieux Port, die op 200 meter afstand ligt. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan de activiteiten van de kinderclub, terwijl tieners hun eigen programma kunnen samenstellen met de activiteitenbegeleiders. Voor degenen die zich willen vermaken zonder deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten, zijn er talrijke faciliteiten ter plaatse: jeu de boules, tafeltennis, speelzaal, enz. Heel praktisch vindt u op de camping in juli en augustus een snackbar met meeneemmaaltijden of om ter plaatse te nuttigen. Op 300 m van de camping bevindt zich een minimarkt, waar u gemakkelijk en snel terecht kunt.
Wifi Binnenzwembad kindvriendelijk TV Parking
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 183 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Camping Lou Pignada, 5* - 1
Camping Lou Pignada, 5* - 2
Camping Lou Pignada, 5* - 3
Camping Lou Pignada, 5* - 4
Camping Lou Pignada, 5* - 5
Camping Lou Pignada, 5* (Ref. 270723)
Landes - Messanges, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Lou Pignada ligt aan de rand van de Atlantische Oceaan, in Messanges, en biedt een comfortabele en gezellige vakantie. De camping beschikt over een balneozwembad en een wellnessruimte met sauna, hammam en hot tub. Er is ook een verwarmd zwembad met kikkerbaden en glijbanen voor plezier en verfrissing. Een solarium is ook beschikbaar. Camping Lou Pignada doet er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Kinderen kunnen genieten van een leuke dag op de mini-boerderij op het terrein. Een Kids Club is ook klaar om hen te verwelkomen voor plezier en spelletjes. Oudere kinderen kunnen genieten van het mooie fietspad door het bos. U kunt ook naar het strand gaan voor ontspannende en luie momenten. Aan het eind van de dag worden er shows en avondevenementen georganiseerd om u te vermaken en uw verblijf aangenamer te maken. Wat de diensten betreft, biedt camping Lou Pignada een groot aantal faciliteiten. Lunch en diner zijn beschikbaar. Een restaurant en een pizzeria zijn ook beschikbaar op het terrein als u een hapje wilt eten. De bar is een geweldige plek om van een koud drankje te genieten. In de minimarkt van de camping kunt u terecht voor al uw boodschappen.
Wifi Zwembad Waterpark Sauna - Hammam Fitnesszaal kindvriendelijk Sportveld
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 183 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 1
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 2
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 3
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 4
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* - 5
Camping Village Resort et Spa Le Vieux Port, 5* (Ref. 271187)
Landes - Messanges, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Vieux Port ligt in de Landes streek met directe toegang tot het strand. Deze camping ligt vlak bij het stadscentrum en is ideaal voor een ontspannende gezinsvakantie. Ter plaatse kunt u genieten van een waterpark van 7.000 m2, volledig getemperd op 25 graden, met verschillende baden, waarvan één overdekt, glijbanen, bubbelbaden en een peuterbad. Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen en tieners deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door de clubs, die activiteiten aanbieden die geschikt zijn voor kinderen van 4 tot 17 jaar. U kunt ook gebruik maken van de animatie voor het hele gezin die overdag en 's avonds wordt georganiseerd. Ter plaatse zijn talrijke diensten beschikbaar om uw verblijf aangenamer te maken: minimarkt, snackbar, meeneemmaaltijden, restaurant, brood- en banketbakkerij, boetiekjes, enz.
Wifi Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam kindvriendelijk Sportveld
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 196 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk