3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Siblu Les Dunes De Contis, 3*
Camping Siblu Les Dunes De Contis, 3* - 2
Camping Siblu Les Dunes De Contis, 3* - 3
Camping Siblu Les Dunes De Contis, 3* - 4
Camping Siblu Les Dunes De Contis, 3* - 5
Camping Siblu Les Dunes De Contis, 3* (Ref. 271715)
Landes - Saint-Julien-en-Born, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Dunes de Contis ligt in het hart van de Landes, op 4 km van de stranden en biedt u een zeldzame en behouden omgeving. Ter plaatse kunt u genieten van een prachtig verwarmd buitenzwembad met glijbanen en een waterspeelplaats voor kinderen. Tijdens de zomerschoolvakanties wordt 's avonds gezinsanimatie aangeboden en de kinderen kunnen zich aansluiten bij de verschillende clubs die activiteiten organiseren die geschikt zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. Deel leuke momenten met uw familie dankzij de sportvelden op de camping. Wat de diensten betreft, staan tijdens uw verblijf een restaurant-bar, fietsverhuur en een kruidenierswinkel tot uw beschikking. Alle comfort is aanwezig op de camping om u het leven te vergemakkelijken. Fietsroutes bij de poorten van de camping brengen u naar Contis en in juli en augustus is er een gratis pendelbus naar het strand. De "FUN PASS" die toegang geeft tot de activiteiten, animaties, kinderclubs en het zwemparadijs, ZIJN BETAALBAAR OP MAAND Reserveer uw Funs Pass via internet (48 uur voor het begin van uw verblijf) en u krijgt 20% korting (kind 28,50 euro en volwassene 56 euro).
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Sportveld
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 218 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Camping Domaine du Vieux Moulin, 2* - 1
Camping Domaine du Vieux Moulin, 2* - 2
Camping Domaine du Vieux Moulin, 2* - 3
Camping Domaine du Vieux Moulin, 2* - 4
Camping Domaine du Vieux Moulin, 2* - 5
Camping Domaine du Vieux Moulin, 2* (Ref. 272588)
Landes - Saint-Julien-en-Born, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Domaine du Vieux Moulin heeft zijn authentieke charme behouden om u een ontspannende en verkwikkende vakantie te bieden. Het is gelegen in Saint-Julien-en-Born, op enkele kilometers van de oceaan. U zult vooral genieten van het buitenzwembad met pierenbad. De camping Domaine du Vieux Moulin geeft u direct toegang tot het fietspad. Met een paar pedaalslagen bent u op het strand en kunt u genieten van alle geneugten van de zee. Tussen twee keer zwemmen door kunt u genieten van andere sportieve of ontspannende activiteiten: accrobranche, surflessen, bezoeken aan de streek, enz. Er is een gratis pendelbus beschikbaar om u naar de stranden te brengen. Alle winkels zijn ook beschikbaar in de buurt van de camping. Om een aangenaam verblijf te garanderen, biedt de camping Domaine du Vieux Moulin gratis toegang tot goed onderhouden sanitaire voorzieningen, een wasserette en babyspullen. In het hoogseizoen zijn er foodtrucks.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Sportveld Parking
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 329 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Camping Les Dunes de Contis 3* - 1
Camping Les Dunes de Contis 3* - 2
Camping Les Dunes de Contis 3* - 3
Camping Les Dunes de Contis 3* - 4
Camping Les Dunes de Contis 3* - 5
Camping Les Dunes de Contis 3* (Ref. 278033)
Landes - Saint-Julien-en-Born, Zuid Atlantische Oceaan, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Dunes de Contis ligt in het hart van de Landes streek, op 4 km van de stranden en biedt u een zeldzame en bewaarde leefomgeving. Ter plaatse kunt u genieten van een prachtig verwarmd buitenzwembad met waterglijbanen en een waterspeeltuin voor de kinderen. Tijdens de zomerschoolvakanties wordt 's avonds familievermaak aangeboden en kunnen de kinderen zich aansluiten bij de verschillende clubs die activiteiten organiseren die geschikt zijn voor kinderen vanaf 1 jaar. Deel goede tijden met uw gezin dankzij het sportterrein op de camping. Wat de diensten betreft, vindt u tijdens uw verblijf: restaurantbar, fietsverhuur, kruidenierswinkel... Op de camping is alle comfort aanwezig om u het leven te vergemakkelijken. Fietspaden aan de poorten van de camping leiden u naar Contis en in juli en augustus is er een pendeldienst naar het strand. Voor de toegang tot het zwembadcomplex, de activiteiten, de vrijetijdsvoorzieningen, de animatie en de verschillende kinder- en tienerclubs, de catering en de diensten op de camping is de aankoop van een Fun Pass verplicht voor elke persoon (volwassenen en kinderen). * De Fun Pass is de toegangskaart tot bijna alle infrastructuren van de camping.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark Kindvriendelijk Parking
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 404 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk