3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Verblijf in een appartement in het vorstendom Monaco - 3*
Verblijf in een appartement in het vorstendom Monaco - 3* - 2
Verblijf in een appartement in het vorstendom Monaco - 3* - 3
Verblijf in een appartement in het vorstendom Monaco - 3* - 4
Verblijf in een appartement in het vorstendom Monaco - 3* - 5
Verblijf in een appartement in het vorstendom Monaco - 3* (Ref. 301829)
Alpes-Maritimes - Beausoleil, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard appartement + Ontbijt De residentie van "high standing" is geïnstalleerd in de buurt van Monaco, stranden en handel Geclassifieerd als "Klimaat resort" dankzij een constante zonneschijn het hele jaar door, beausoleil geniet een aangename sfeer in de zomer of winter Ideaal uitgangspunt om het Vorstendom Monaco, monte Carlo, de Franse Rivièra, het achterland van Nice of Italië te ontdekken.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 74 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Uitje in het Prinsdom Monaco - 4* - 1
Uitje in het Prinsdom Monaco - 4* - 2
Uitje in het Prinsdom Monaco - 4* - 3
Uitje in het Prinsdom Monaco - 4* - 4
Uitje in het Prinsdom Monaco - 4* - 5
Uitje in het Prinsdom Monaco - 4* (Ref. 301713)
Alpes-Maritimes - Beausoleil, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Met zeezicht + Ontbijt Het 3-sterren hotel Columbus Monte Carlo is ideaal gelegen tussen de rozentuin, de haven, de winkelzone van Fontvieille en het prinselijk paleis. Het hotel beschikt over 181 van alle comfort voorziene kamers. In het restaurant heet chef Xavier Burelle u welkom om kennis te komen maken met zijn smakelijke en vindingrijke gerechten uit de zuidelijke keuken of uit de keuken van de Riviera waarin de Provençaalse en Italiaanse keuken samenkomen. Door hartveroverende combinaties met gerechten van elders heeft hij zijn eigen culinaire identiteit weten te bepalen. Graag deelt hij met u zijn liefde voor een zich voortdurend vernieuwende keuken. Voor uw ontspanning gaat u naar het zwembad voor een siësta, of naar de sportzaal voor een trainingssessie. In het Columbus Monte Carlo geniet u elk moment opnieuw van een ontspannend en plezierig verblijf. Het zwembad is afhankelijk van de weersomstandigheden van mei tot oktober geopend van 8.00 u. tot 20.00 u. In verband met reiniging is het zwembad op donderdagmorgen gesloten.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 134 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Weekend in Monaco - 4* - 1
Weekend in Monaco - 4* - 2
Weekend in Monaco - 4* - 3
Weekend in Monaco - 4* - 4
Weekend in Monaco - 4* - 5
Weekend in Monaco - 4* (Ref. 303714)
Alpes-Maritimes - Beausoleil, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Met zeezicht + Ontbijt Het 3-sterren hotel Columbus Monte Carlo is ideaal gelegen tussen de rozentuin, de haven, de winkelzone van Fontvieille en het prinselijk paleis. Het hotel beschikt over 181 van alle comfort voorziene kamers. In het restaurant heet chef Xavier Burelle u welkom om kennis te komen maken met zijn smakelijke en vindingrijke gerechten uit de zuidelijke keuken of uit de keuken van de Riviera waarin de Provençaalse en Italiaanse keuken samenkomen. Door hartveroverende combinaties met gerechten van elders heeft hij zijn eigen culinaire identiteit weten te bepalen. Graag deelt hij met u zijn liefde voor een zich voortdurend vernieuwende keuken. Voor uw ontspanning gaat u naar het zwembad voor een siësta, of naar de sportzaal voor een trainingssessie. In het Columbus Monte Carlo geniet u elk moment opnieuw van een ontspannend en plezierig verblijf. Het zwembad is afhankelijk van de weersomstandigheden van mei tot oktober geopend van 8.00 u. tot 20.00 u. In verband met reiniging is het zwembad op donderdagmorgen gesloten.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 144 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk