7 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
meest verkocht
Paardrijden en sauna in Camargue (vanaf 2 nachten) - 3*
Paardrijden en sauna in Camargue (vanaf 2 nachten) - 3* - 2
Paardrijden en sauna in Camargue (vanaf 2 nachten) - 3* - 3
Paardrijden en sauna in Camargue (vanaf 2 nachten) - 3* - 4
Paardrijden en sauna in Camargue (vanaf 2 nachten) - 3* - 5
Paardrijden en sauna in Camargue (vanaf 2 nachten) - 3* (Ref. 307881)
Saintes Maries de la Mer, Côte d'Azur, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Tour Geniet in een prachtig Frans landschap van een heerlijk weekend weg of korte vakantie in Hôtel Mas de La Grenouillère. Je verblijft in een authentieke Provençaalse boerderij met manege middenin het natuurpark De Camarque. Je kamer is voorzien van een landelijk interieur met een kleurrijke uitstraling. Met het openen van de terrasdeuren stap je op je eigen terras om heerlijk te relaxen met uitzicht op de tuin. Vanuit Hôtel Mas de la Grenouillère verken je al wandelend de omgeving of huur je een fiets om langere afstanden af te leggen. Of je maakt een tocht te paard. Verder maak je een uitstapje naar de stranden die op drie kilometer afstand zijn gelegen en verken je op je gemak het gezellige centrum van Saintes Maries de la Mer. Iedere ochtend sta je uitgerust op en begin je de dag bij mooi weer met een ontbijt op het terras. Voor de lunch en het diner zoek je een gezellig restaurant uit in de omgeving van het hotel. Ontspannen in een prachtige omgeving gaat hier vanzelf, maar het is ook heerlijk als je even relaxt bij het zwembad en af en toe een verfrissende duik neemt.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 174 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Natuuruitstapje in Camargue - 3* - 1
Natuuruitstapje in Camargue - 3* - 2
Natuuruitstapje in Camargue - 3* - 3
Natuuruitstapje in Camargue - 3* - 4
Natuuruitstapje in Camargue - 3* - 5
Natuuruitstapje in Camargue - 3* (Ref. 304387)
Saintes Maries de la Mer, Côte d'Azur, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de fitnessruimte Geniet in een prachtig Frans landschap van een heerlijk weekend weg of korte vakantie in Hôtel Mas de La Grenouillère. Je verblijft in een authentieke Provençaalse boerderij met manege middenin het natuurpark De Camarque. Je kamer is voorzien van een landelijk interieur met een kleurrijke uitstraling. Met het openen van de terrasdeuren stap je op je eigen terras om heerlijk te relaxen met uitzicht op de tuin. Vanuit Hôtel Mas de la Grenouillère verken je al wandelend de omgeving of huur je een fiets om langere afstanden af te leggen. Of je maakt een tocht te paard. Verder maak je een uitstapje naar de stranden die op drie kilometer afstand zijn gelegen en verken je op je gemak het gezellige centrum van Saintes Maries de la Mer. Iedere ochtend sta je uitgerust op en begin je de dag bij mooi weer met een ontbijt op het terras. Voor de lunch en het diner zoek je een gezellig restaurant uit in de omgeving van het hotel. Ontspannen in een prachtige omgeving gaat hier vanzelf, maar het is ook heerlijk als je even relaxt bij het zwembad en af en toe een verfrissende duik neemt.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 72 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Ontdek het natuurpark van de Camargue met je gezin! - 4* - 1
Ontdek het natuurpark van de Camargue met je gezin! - 4* - 2
Ontdek het natuurpark van de Camargue met je gezin! - 4* - 3
Ontdek het natuurpark van de Camargue met je gezin! - 4* - 4
Ontdek het natuurpark van de Camargue met je gezin! - 4* - 5
Ontdek het natuurpark van de Camargue met je gezin! - 4* (Ref. 302980)
Saintes Maries de la Mer, Côte d'Azur, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard driepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt In het hart van de Camargue en volledig in harmonie met de natuur ligt ons charmante hotel Les Arnelles. Het is een heerlijke plaats voor ontspanning maar zeer zeker ook voor allerlei ontdekkingen en ontmoetingen. Eenmaal geland in het hotel hoef je je nergens meer druk om te maken. De eigenaren zijn altijd aanwezig en staan klaar om advies te geven. Eigenlijk functioneert het hotel een beetje als een maison d'hôte. Een verademing voor ontspanning ver van alle stadsgeluiden waar je zeer goed op adem en rust kunt komen. De flamingo's, meerkoeten, reigers, wilde eenden en zwaluwen vliegen in alle rust langs je heen. Het hotel telt 15 individuele kamers die je allen kunt bereiken per houten ponton. De kamers beschikken over prachtige houten terrassen die door elegante heidegordijnen gescheiden worden. De sereniteit van het hotel trekt helemaal door tijdens het diner en in het bar gedeelte. De mooie houten vloeren en wanden, zowel buiten als binnen vallen heel goed samen met het zand rondom, evenals met de inrichting zelf. De eetkamer, met haar prachtige uitzicht over het moeras heeft een intiem, gezellig en warm karakter. De eetkamer is geopend voor het diner als voor het ontbijt en kan tot 40 personen ontvangen. Tijdens het mooie weer is het terras uiteraard geopend.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 133 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Verblijf op basis van halfpension in een charmant hotel in het hart van de Camargue - 4* - 1
Verblijf op basis van halfpension in een charmant hotel in het hart van de Camargue - 4* - 2
Verblijf op basis van halfpension in een charmant hotel in het hart van de Camargue - 4* - 3
Verblijf op basis van halfpension in een charmant hotel in het hart van de Camargue - 4* - 4
Verblijf op basis van halfpension in een charmant hotel in het hart van de Camargue - 4* - 5
Verblijf op basis van halfpension in een charmant hotel in het hart van de Camargue - 4* (Ref. 307751)
Saintes Maries de la Mer, Côte d'Azur, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Diner inbegrepen In het hart van de Camargue en volledig in harmonie met de natuur ligt ons charmante hotel Les Arnelles. Het is een heerlijke plaats voor ontspanning maar zeer zeker ook voor allerlei ontdekkingen en ontmoetingen. Eenmaal geland in het hotel hoef je je nergens meer druk om te maken. De eigenaren zijn altijd aanwezig en staan klaar om advies te geven. Eigenlijk functioneert het hotel een beetje als een maison d'hôte. Een verademing voor ontspanning ver van alle stadsgeluiden waar je zeer goed op adem en rust kunt komen. De flamingo's, meerkoeten, reigers, wilde eenden en zwaluwen vliegen in alle rust langs je heen. Het hotel telt 15 individuele kamers die je allen kunt bereiken per houten ponton. De kamers beschikken over prachtige houten terrassen die door elegante heidegordijnen gescheiden worden. De sereniteit van het hotel trekt helemaal door tijdens het diner en in het bar gedeelte. De mooie houten vloeren en wanden, zowel buiten als binnen vallen heel goed samen met het zand rondom, evenals met de inrichting zelf. De eetkamer, met haar prachtige uitzicht over het moeras heeft een intiem, gezellig en warm karakter. De eetkamer is geopend voor het diner als voor het ontbijt en kan tot 40 personen ontvangen. Tijdens het mooie weer is het terras uiteraard geopend.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 178 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Le Clos du Rhône, 4* - 1
Camping Le Clos du Rhône, 4* - 2
Camping Le Clos du Rhône, 4* - 3
Camping Le Clos du Rhône, 4* - 4
Camping Le Clos du Rhône, 4* - 5
Camping Le Clos du Rhône, 4* (Ref. 274782)
Saintes Maries de la Mer, Côte d'Azur, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Le Clos du Rhône ligt aan de Middellandse-Zeekust in de Camargue SUNELIA. Het ontvangt u in een uitzonderlijke en beschermde omgeving voor vakanties op maat. De camping beschikt over een groot zwemparadijs met zwembad, kikkerbad, glijbanen en ook hydro-massagejets. Een ontspanningsruimte met spa is ook beschikbaar. De vakantiegangers hebben ook rechtstreeks toegang tot het zandstrand. Tijdens de zomermaanden biedt de camping een vol programma van activiteiten en animatie om een gezellige familiesfeer te creëren. Er wordt onder andere elke zondagavond een welkomstcocktail gehouden. Kies uit sportieve activiteiten op het strand, waaronder fitness, aquagym en ontspanning. s Avonds worden alle kampeerders uitgenodigd voor verschillende vrijetijdsactiviteiten. U vindt er shows van verschillende talenten, cabaret en muzikale shows. Een Kids Club en een Teenagers Club zijn ook beschikbaar voor leuke en creatieve activiteiten. Wat de service betreft, hoeft u nergens heen voor eten en drinken, de camping beschikt over een restaurant-bar. Er is een kruidenierswinkel met brood en gebak voor uw ontbijt of uw dagelijkse boodschappen. De camping beschikt over een wasserette, een babykit, een barbecue en een wifi-aansluiting.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Sauna - Hammam Fitnesszaal Kindvriendelijk Parking
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 179 / verblijf , 4D / 3N
Bekijk
Betaal in 3X*
Familieverblijf met halfpension in het hart van de Camargue - 4* - 1
Familieverblijf met halfpension in het hart van de Camargue - 4* - 2
Familieverblijf met halfpension in het hart van de Camargue - 4* - 3
Familieverblijf met halfpension in het hart van de Camargue - 4* - 4
Familieverblijf met halfpension in het hart van de Camargue - 4* - 5
Familieverblijf met halfpension in het hart van de Camargue - 4* (Ref. 302981)
Saintes Maries de la Mer, Côte d'Azur, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard driepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Diner inbegrepen In het hart van de Camargue en volledig in harmonie met de natuur ligt ons charmante hotel Les Arnelles. Het is een heerlijke plaats voor ontspanning maar zeer zeker ook voor allerlei ontdekkingen en ontmoetingen. Eenmaal geland in het hotel hoef je je nergens meer druk om te maken. De eigenaren zijn altijd aanwezig en staan klaar om advies te geven. Eigenlijk functioneert het hotel een beetje als een maison d'hôte. Een verademing voor ontspanning ver van alle stadsgeluiden waar je zeer goed op adem en rust kunt komen. De flamingo's, meerkoeten, reigers, wilde eenden en zwaluwen vliegen in alle rust langs je heen. Het hotel telt 15 individuele kamers die je allen kunt bereiken per houten ponton. De kamers beschikken over prachtige houten terrassen die door elegante heidegordijnen gescheiden worden. De sereniteit van het hotel trekt helemaal door tijdens het diner en in het bar gedeelte. De mooie houten vloeren en wanden, zowel buiten als binnen vallen heel goed samen met het zand rondom, evenals met de inrichting zelf. De eetkamer, met haar prachtige uitzicht over het moeras heeft een intiem, gezellig en warm karakter. De eetkamer is geopend voor het diner als voor het ontbijt en kan tot 40 personen ontvangen. Tijdens het mooie weer is het terras uiteraard geopend.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 213 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Betaal in 3X*
Natuuruitstapje in een superior kamer van een hotel-paardensportcentrum in Camargue - 3* - 1
Natuuruitstapje in een superior kamer van een hotel-paardensportcentrum in Camargue - 3* - 2
Natuuruitstapje in een superior kamer van een hotel-paardensportcentrum in Camargue - 3* - 3
Natuuruitstapje in een superior kamer van een hotel-paardensportcentrum in Camargue - 3* - 4
Natuuruitstapje in een superior kamer van een hotel-paardensportcentrum in Camargue - 3* - 5
Natuuruitstapje in een superior kamer van een hotel-paardensportcentrum in Camargue - 3* (Ref. 302599)
Saintes Maries de la Mer, Côte d'Azur, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Privilege tweepersoonskamer + Ontbijt + Tour + Toegang tot de fitnessruimte Geniet in een prachtig Frans landschap van een heerlijk weekend weg of korte vakantie in Hôtel Mas de La Grenouillère. Je verblijft in een authentieke Provençaalse boerderij met manege middenin het natuurpark De Camarque. Je kamer is voorzien van een landelijk interieur met een kleurrijke uitstraling. Met het openen van de terrasdeuren stap je op je eigen terras om heerlijk te relaxen met uitzicht op de tuin. Vanuit Hôtel Mas de la Grenouillère verken je al wandelend de omgeving of huur je een fiets om langere afstanden af te leggen. Of je maakt een tocht te paard. Verder maak je een uitstapje naar de stranden die op drie kilometer afstand zijn gelegen en verken je op je gemak het gezellige centrum van Saintes Maries de la Mer. Iedere ochtend sta je uitgerust op en begin je de dag bij mooi weer met een ontbijt op het terras. Voor de lunch en het diner zoek je een gezellig restaurant uit in de omgeving van het hotel. Ontspannen in een prachtige omgeving gaat hier vanzelf, maar het is ook heerlijk als je even relaxt bij het zwembad en af en toe een verfrissende duik neemt.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 273 all-in / persoon , 3D / 2N
Bekijk
Betaal in 3X*