6 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
meest verkocht
Paardrijden en sauna in Camargue (vanaf 2 nachten) - 3*
Paardrijden en sauna in Camargue (vanaf 2 nachten) - 3* - 2
Paardrijden en sauna in Camargue (vanaf 2 nachten) - 3* - 3
Paardrijden en sauna in Camargue (vanaf 2 nachten) - 3* - 4
Paardrijden en sauna in Camargue (vanaf 2 nachten) - 3* - 5
Paardrijden en sauna in Camargue (vanaf 2 nachten) - 3* (Ref. 307881)
Saintes Maries de la Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Tour + Welkomstdrankje Geniet in een prachtig Frans landschap van een heerlijk weekend weg of korte vakantie in Hôtel Mas de La Grenouillère. Je verblijft in een authentieke Provençaalse boerderij met manege middenin het natuurpark De Camarque. Je kamer is voorzien van een landelijk interieur met een kleurrijke uitstraling. Met het openen van de terrasdeuren stap je op je eigen terras om heerlijk te relaxen met uitzicht op de tuin. Vanuit Hôtel Mas de la Grenouillère verken je al wandelend de omgeving of huur je een fiets om langere afstanden af te leggen. Of je maakt een tocht te paard. Verder maak je een uitstapje naar de stranden die op drie kilometer afstand zijn gelegen en verken je op je gemak het gezellige centrum van Saintes Maries de la Mer. Iedere ochtend sta je uitgerust op en begin je de dag bij mooi weer met een ontbijt op het terras. Voor de lunch en het diner zoek je een gezellig restaurant uit in de omgeving van het hotel. Ontspannen in een prachtige omgeving gaat hier vanzelf, maar het is ook heerlijk als je even relaxt bij het zwembad en af en toe een verfrissende duik neemt.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 163 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Natuuruitstapje in Camargue - 3* - 1
Natuuruitstapje in Camargue - 3* - 2
Natuuruitstapje in Camargue - 3* - 3
Natuuruitstapje in Camargue - 3* - 4
Natuuruitstapje in Camargue - 3* - 5
Natuuruitstapje in Camargue - 3* (Ref. 304387)
Saintes Maries de la Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Welkomstdrankje Geniet in een prachtig Frans landschap van een heerlijk weekend weg of korte vakantie in Hôtel Mas de La Grenouillère. Je verblijft in een authentieke Provençaalse boerderij met manege middenin het natuurpark De Camarque. Je kamer is voorzien van een landelijk interieur met een kleurrijke uitstraling. Met het openen van de terrasdeuren stap je op je eigen terras om heerlijk te relaxen met uitzicht op de tuin. Vanuit Hôtel Mas de la Grenouillère verken je al wandelend de omgeving of huur je een fiets om langere afstanden af te leggen. Of je maakt een tocht te paard. Verder maak je een uitstapje naar de stranden die op drie kilometer afstand zijn gelegen en verken je op je gemak het gezellige centrum van Saintes Maries de la Mer. Iedere ochtend sta je uitgerust op en begin je de dag bij mooi weer met een ontbijt op het terras. Voor de lunch en het diner zoek je een gezellig restaurant uit in de omgeving van het hotel. Ontspannen in een prachtige omgeving gaat hier vanzelf, maar het is ook heerlijk als je even relaxt bij het zwembad en af en toe een verfrissende duik neemt.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 68 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Natuuruitstapje in een superior kamer van een hotel-paardensportcentrum in Camargue - 3* - 1
Natuuruitstapje in een superior kamer van een hotel-paardensportcentrum in Camargue - 3* - 2
Natuuruitstapje in een superior kamer van een hotel-paardensportcentrum in Camargue - 3* - 3
Natuuruitstapje in een superior kamer van een hotel-paardensportcentrum in Camargue - 3* - 4
Natuuruitstapje in een superior kamer van een hotel-paardensportcentrum in Camargue - 3* - 5
-12%
Natuuruitstapje in een superior kamer van een hotel-paardensportcentrum in Camargue - 3* (Ref. 302599)
Saintes Maries de la Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Privilege tweepersoonskamer + Ontbijt + Welkomstdrankje Geniet in een prachtig Frans landschap van een heerlijk weekend weg of korte vakantie in Hôtel Mas de La Grenouillère. Je verblijft in een authentieke Provençaalse boerderij met manege middenin het natuurpark De Camarque. Je kamer is voorzien van een landelijk interieur met een kleurrijke uitstraling. Met het openen van de terrasdeuren stap je op je eigen terras om heerlijk te relaxen met uitzicht op de tuin. Vanuit Hôtel Mas de la Grenouillère verken je al wandelend de omgeving of huur je een fiets om langere afstanden af te leggen. Of je maakt een tocht te paard. Verder maak je een uitstapje naar de stranden die op drie kilometer afstand zijn gelegen en verken je op je gemak het gezellige centrum van Saintes Maries de la Mer. Iedere ochtend sta je uitgerust op en begin je de dag bij mooi weer met een ontbijt op het terras. Voor de lunch en het diner zoek je een gezellig restaurant uit in de omgeving van het hotel. Ontspannen in een prachtige omgeving gaat hier vanzelf, maar het is ook heerlijk als je even relaxt bij het zwembad en af en toe een verfrissende duik neemt.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-12%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 92 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 105
Bekijk
Ontdek het natuurpark van de Camargue met je gezin! - 4* - 1
Ontdek het natuurpark van de Camargue met je gezin! - 4* - 2
Ontdek het natuurpark van de Camargue met je gezin! - 4* - 3
Ontdek het natuurpark van de Camargue met je gezin! - 4* - 4
Ontdek het natuurpark van de Camargue met je gezin! - 4* - 5
Ontdek het natuurpark van de Camargue met je gezin! - 4* (Ref. 302980)
Saintes Maries de la Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard driepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt In het hart van de Camargue en volledig in harmonie met de natuur ligt ons charmante hotel Les Arnelles. Het is een heerlijke plaats voor ontspanning maar zeer zeker ook voor allerlei ontdekkingen en ontmoetingen. Eenmaal geland in het hotel hoef je je nergens meer druk om te maken. De eigenaren zijn altijd aanwezig en staan klaar om advies te geven. Eigenlijk functioneert het hotel een beetje als een maison d'hôte. Een verademing voor ontspanning ver van alle stadsgeluiden waar je zeer goed op adem en rust kunt komen. De flamingo's, meerkoeten, reigers, wilde eenden en zwaluwen vliegen in alle rust langs je heen. Het hotel telt 15 individuele kamers die je allen kunt bereiken per houten ponton. De kamers beschikken over prachtige houten terrassen die door elegante heidegordijnen gescheiden worden. De sereniteit van het hotel trekt helemaal door tijdens het diner en in het bar gedeelte. De mooie houten vloeren en wanden, zowel buiten als binnen vallen heel goed samen met het zand rondom, evenals met de inrichting zelf. De eetkamer, met haar prachtige uitzicht over het moeras heeft een intiem, gezellig en warm karakter. De eetkamer is geopend voor het diner als voor het ontbijt en kan tot 40 personen ontvangen. Tijdens het mooie weer is het terras uiteraard geopend.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 190 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Verblijf op basis van halfpension in een charmant hotel in het hart van de Camargue - 4* - 1
Verblijf op basis van halfpension in een charmant hotel in het hart van de Camargue - 4* - 2
Verblijf op basis van halfpension in een charmant hotel in het hart van de Camargue - 4* - 3
Verblijf op basis van halfpension in een charmant hotel in het hart van de Camargue - 4* - 4
Verblijf op basis van halfpension in een charmant hotel in het hart van de Camargue - 4* - 5
Verblijf op basis van halfpension in een charmant hotel in het hart van de Camargue - 4* (Ref. 307751)
Saintes Maries de la Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Diner inbegrepen In het hart van de Camargue en volledig in harmonie met de natuur ligt ons charmante hotel Les Arnelles. Het is een heerlijke plaats voor ontspanning maar zeer zeker ook voor allerlei ontdekkingen en ontmoetingen. Eenmaal geland in het hotel hoef je je nergens meer druk om te maken. De eigenaren zijn altijd aanwezig en staan klaar om advies te geven. Eigenlijk functioneert het hotel een beetje als een maison d'hôte. Een verademing voor ontspanning ver van alle stadsgeluiden waar je zeer goed op adem en rust kunt komen. De flamingo's, meerkoeten, reigers, wilde eenden en zwaluwen vliegen in alle rust langs je heen. Het hotel telt 15 individuele kamers die je allen kunt bereiken per houten ponton. De kamers beschikken over prachtige houten terrassen die door elegante heidegordijnen gescheiden worden. De sereniteit van het hotel trekt helemaal door tijdens het diner en in het bar gedeelte. De mooie houten vloeren en wanden, zowel buiten als binnen vallen heel goed samen met het zand rondom, evenals met de inrichting zelf. De eetkamer, met haar prachtige uitzicht over het moeras heeft een intiem, gezellig en warm karakter. De eetkamer is geopend voor het diner als voor het ontbijt en kan tot 40 personen ontvangen. Tijdens het mooie weer is het terras uiteraard geopend.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 220 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Familieverblijf met halfpension in het hart van de Camargue - 4* - 1
Familieverblijf met halfpension in het hart van de Camargue - 4* - 2
Familieverblijf met halfpension in het hart van de Camargue - 4* - 3
Familieverblijf met halfpension in het hart van de Camargue - 4* - 4
Familieverblijf met halfpension in het hart van de Camargue - 4* - 5
Familieverblijf met halfpension in het hart van de Camargue - 4* (Ref. 302981)
Saintes Maries de la Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard driepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Diner inbegrepen In het hart van de Camargue en volledig in harmonie met de natuur ligt ons charmante hotel Les Arnelles. Het is een heerlijke plaats voor ontspanning maar zeer zeker ook voor allerlei ontdekkingen en ontmoetingen. Eenmaal geland in het hotel hoef je je nergens meer druk om te maken. De eigenaren zijn altijd aanwezig en staan klaar om advies te geven. Eigenlijk functioneert het hotel een beetje als een maison d'hôte. Een verademing voor ontspanning ver van alle stadsgeluiden waar je zeer goed op adem en rust kunt komen. De flamingo's, meerkoeten, reigers, wilde eenden en zwaluwen vliegen in alle rust langs je heen. Het hotel telt 15 individuele kamers die je allen kunt bereiken per houten ponton. De kamers beschikken over prachtige houten terrassen die door elegante heidegordijnen gescheiden worden. De sereniteit van het hotel trekt helemaal door tijdens het diner en in het bar gedeelte. De mooie houten vloeren en wanden, zowel buiten als binnen vallen heel goed samen met het zand rondom, evenals met de inrichting zelf. De eetkamer, met haar prachtige uitzicht over het moeras heeft een intiem, gezellig en warm karakter. De eetkamer is geopend voor het diner als voor het ontbijt en kan tot 40 personen ontvangen. Tijdens het mooie weer is het terras uiteraard geopend.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 270 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk