3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Le Pansard, 4*
Camping Le Pansard, 4* - 2
Camping Le Pansard, 4* - 3
Camping Le Pansard, 4* - 4
Camping Le Pansard, 4* - 5
Camping Le Pansard, 4* (Ref. 272143)
La Londe les Maures, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Le Pansard is gelegen in een sprookjesachtige omgeving in een dennenbos, met directe toegang tot het strand. Vanaf de camping lopen fietspaden die u kunt gebruiken en in de buurt zijn talrijke watersportactiviteiten. In juli en augustus worden er overdag en 's avons familieactiviteiten georganiseerd. Het animatieteam biedt activiteiten aan voor kinderen van 5 t/m 10 jaar op de kinderclub. De camping beschikt over verscheidene faciliteiten: cafetaria, afhaalmaaltijden, winkels, bakkers, speelzaal en krantenverkoop.
Wifi Restaurant kindvriendelijk Sportveld Wasserette Beddengoed Handdoeken
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 108 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Parc Valrose, 4* - 1
Camping Parc Valrose, 4* - 2
Camping Parc Valrose, 4* - 3
Camping Parc Valrose, 4* - 4
Camping Parc Valrose, 4* - 5
Camping Parc Valrose, 4* (Ref. 272077)
La Londe les Maures, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Op Camping Parc Valrose, een etablissement van de stad La Londe-les-Maures, kunt u alleen maar genieten van een welverdiende vakantie in de Var. Laat u verleiden door de Provence-Alpes-Côte d'Azur (Frankrijk) en haar wonderen. De zee ligt op slechts 6 km afstand van de camping. Om volop te kunnen genieten van momenten van ontspanning met uw geliefden, kunt u een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad, dat alleen in de zomer toegankelijk is voor vakantiegangers, zonder dat u zich ook maar buiten de camping hoeft te begeven. De talrijke diensten en voorzieningen van de camping behoren tot de sterke punten van de plaats en zullen uw verblijf dus veraangenamen. U vindt er onder meer een wasserette, diverse tv-zenders en WiFi. Er is ook een brooddepotdienst, een uitleendienst voor boeken, een uitleendienst voor gezelschapsspelen en ligstoelen. De camping heeft ook een kruidenierswinkel/snackbar, een restaurant en een bar (onder andere). Wat uw leeftijd ook is, u vindt altijd iets wat bij u past op Camping Parc Valrose in La Londe-les-Maures. Het hele seizoen door biedt de camping onder andere tafelvoetbal, biljart en tafeltennis, voor absolute ontspanning. De kleintjes putten soms je energie uit. Maar jij bent ook op vakantie! Op deze camping kunt u zich ontspannen met de verschillende kinderactiviteiten die worden aangeboden op Camping Parc Valrose. Ze kunnen komen spelen met vriendjes in de speeltuin, die het hele seizoen open is. Bovendien is er alleen in de zomer een kinderclub en een pierenbad voor de jonge bezoekers. Als u wilt reserveren, profiteer dan van onze exclusieve aanbiedingen op campings.com!
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Sauna - Hammam kindvriendelijk
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 138 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping La Brulade, 4* - 1
Camping La Brulade, 4* - 2
Camping La Brulade, 4* - 3
Camping La Brulade, 4* - 4
Camping La Brulade, 4* - 5
Camping La Brulade, 4* (Ref. 282147)
La Londe les Maures, Riviera
We weten dat het u gaat bevallen :
Gelegen in La Londe-les-Maures, tussen Hyères en Le Lavandou en op slechts 1 kilometer van de mooiste stranden van de Var, verwelkomt Camping La Brulade u in een bloemrijke tuin met zoete mediterrane geuren om een mooie vakantie door te brengen in een rustige en familiale sfeer. Ter plaatse vindt u een groot buitenzwembad om in te zwemmen of te zonnebaden. Om het hele gezin te vermaken, biedt de camping in het hoogseizoen een paar petanquetoernooien aan, evenals twee of drie keer per week avondanimatie in het barrestaurant. Ideaal gelegen om de Var en de kustlijn te ontdekken, vergeet uw auto en vertrek direct vanaf de camping om de omgeving per fiets of te voet te bezoeken. De camping wordt bediend door fietspaden. Tot slot heeft u gratis toegang tot WIFI op de hele camping, een bar-restaurant om te eten en een brooddepot.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Sportveld Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 174 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk