7 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
meest verkocht
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3*
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 2
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 3
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 4
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* - 5
-26%
Weekend in Saint-Cyr-sur-Mer - 3* (Ref. 329731)
Saint Cyr sur Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Parkeergarage Waar komt u beter tot rust dan in de buurt van Cassis, op de wijnroute van Bandol. Grand Hôtel des Lecques ligt in een park van drie hectare vol bloemen en bomen aan de hoge kust van de Middellandse Zee met uitzicht over de Var. U wordt ontvangen in de hal met fresco's, zuilen en koepels uit vroeger tijden en met meubilair in de zonnige kleuren van de Provence. De ruime kamers zijn ingericht in de heldere kleuren die kenmerkend zijn voor de regio. In restaurant Le Parc geniet u van een overheerlijke Provençaalse keuken. Het terras biedt een adembenemend panorama op het park en de Baie des Lecques. Neem een verfrissende pauze aan het overlopende buitenzwembad. De receptie is geopend van 9.00 tot 17.00 u. Als u buiten deze openingsuren aankomt, gelieve het hotel hiervan dan te verwittigen.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-26%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 47 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 64
Bekijk
Ontdekkingsuitje in Saint-Cyr-sur-Mer met wijnproeverij - 3* - 1
Ontdekkingsuitje in Saint-Cyr-sur-Mer met wijnproeverij - 3* - 2
Ontdekkingsuitje in Saint-Cyr-sur-Mer met wijnproeverij - 3* - 3
Ontdekkingsuitje in Saint-Cyr-sur-Mer met wijnproeverij - 3* - 4
Ontdekkingsuitje in Saint-Cyr-sur-Mer met wijnproeverij - 3* - 5
-20%
Ontdekkingsuitje in Saint-Cyr-sur-Mer met wijnproeverij - 3* (Ref. 309757)
Saint Cyr sur Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Bezoek aan wijnkelder + Proeverij + Parkeergarage Waar komt u beter tot rust dan in de buurt van Cassis, op de wijnroute van Bandol. Grand Hôtel des Lecques ligt in een park van drie hectare vol bloemen en bomen aan de hoge kust van de Middellandse Zee met uitzicht over de Var. U wordt ontvangen in de hal met fresco's, zuilen en koepels uit vroeger tijden en met meubilair in de zonnige kleuren van de Provence. De ruime kamers zijn ingericht in de heldere kleuren die kenmerkend zijn voor de regio. In restaurant Le Parc geniet u van een overheerlijke Provençaalse keuken. Het terras biedt een adembenemend panorama op het park en de Baie des Lecques. Neem een verfrissende pauze aan het overlopende buitenzwembad. De receptie is geopend van 9.00 tot 17.00 u. Als u buiten deze openingsuren aankomt, gelieve het hotel hiervan dan te verwittigen.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-20%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 51 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 64
Bekijk
Uitje met zicht op zee in het hooggelegen Bandol - 4* - 1
Uitje met zicht op zee in het hooggelegen Bandol - 4* - 2
Uitje met zicht op zee in het hooggelegen Bandol - 4* - 3
Uitje met zicht op zee in het hooggelegen Bandol - 4* - 4
Uitje met zicht op zee in het hooggelegen Bandol - 4* - 5
-17%
Uitje met zicht op zee in het hooggelegen Bandol - 4* (Ref. 304405)
Saint Cyr sur Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Deluxe tweepersoonskamer + Met zeezicht + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte Breng een ontspannend weekend door onder de Provençaalse zon op enkele kilometers van Bandol, in 4-sterrenhotel Dolce Frégate Provence. U kijkt hier uit over de Middellandse Zee en bevindt zich temidden van wijngaarden en olijfbomen: de ideale bestemming om even helemaal tot uzelf te komen. De ruime kamers in zachte pasteltinten kijken uit over een groot terras met uitzicht over de Middellandse Zee. Prikkel uw smaakpapillen tijdens een gezellig diner in het restaurant voor fijnproevers: Le Mas des Vignes. Geniet van de door chef-kok Gilles Demaure bereide subtiele en geraffineerde gerechten. Binnen of op het terras, met een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee, kunt u in Le Mas des Vignes heerlijk culinair genieten. In de brasserie La Restanque bent u van harte welkom in de salon of op het terras, met een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de Middellandse Zee, en een seizoenskaart met dagmenu's, gerechten voor fijnproevers en andere lichte en gevarieerde suggesties. Ter ontspanning kunt u bij mooi weer gebruik maken van de drie in elkaar overlopende zwembaden, met een speciaal bad voor de allerkleinsten. Geniet van het verwarmde binnenbad, de sauna's, de bains à remous en de wellnessruimte met verschillende gezichts-, lichaams- en haarbehandelingen. Voor sportliefhebbers beschikt het hotel over twee golfbanen, ontworpen door Ronald Fream: een 9-holes oefenparcours voor beginners en een 18-holes parcours voor de geoefende golfer. Hier kunt u zich vergapen aan het prachtige panoramische uitzicht over de Middellandse Zee. Huisdieren tot maximaal 8 kg zijn toegestaan in het hotel. Bij de receptie zijn gezelschapsspelletjes te leen. De kidsclub is tijdens bepaalde schoolvakanties geopend (toeslag van euros15 per dag per kind tussen de 4 en 12 jaar, ter plaatse te betalen).
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-17%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 78 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 94
Bekijk
Met je gezin op pad naar Bandol (vanaf 2 nachten) - 4* - 1
Met je gezin op pad naar Bandol (vanaf 2 nachten) - 4* - 2
Met je gezin op pad naar Bandol (vanaf 2 nachten) - 4* - 3
Met je gezin op pad naar Bandol (vanaf 2 nachten) - 4* - 4
Met je gezin op pad naar Bandol (vanaf 2 nachten) - 4* - 5
Met je gezin op pad naar Bandol (vanaf 2 nachten) - 4* (Ref. 333980)
Saint Cyr sur Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard appartement + Met zeezicht + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte Breng een ontspannend weekend door onder de Provençaalse zon op enkele kilometers van Bandol, in 4-sterrenhotel Dolce Frégate Provence. U kijkt hier uit over de Middellandse Zee en bevindt zich temidden van wijngaarden en olijfbomen: de ideale bestemming om even helemaal tot uzelf te komen. De ruime kamers in zachte pasteltinten kijken uit over een groot terras met uitzicht over de Middellandse Zee. Prikkel uw smaakpapillen tijdens een gezellig diner in het restaurant voor fijnproevers: Le Mas des Vignes. Geniet van de door chef-kok Gilles Demaure bereide subtiele en geraffineerde gerechten. Binnen of op het terras, met een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee, kunt u in Le Mas des Vignes heerlijk culinair genieten. In de brasserie La Restanque bent u van harte welkom in de salon of op het terras, met een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de Middellandse Zee, en een seizoenskaart met dagmenu's, gerechten voor fijnproevers en andere lichte en gevarieerde suggesties. Ter ontspanning kunt u bij mooi weer gebruik maken van de drie in elkaar overlopende zwembaden, met een speciaal bad voor de allerkleinsten. Geniet van het verwarmde binnenbad, de sauna's, de bains à remous en de wellnessruimte met verschillende gezichts-, lichaams- en haarbehandelingen. Voor sportliefhebbers beschikt het hotel over twee golfbanen, ontworpen door Ronald Fream: een 9-holes oefenparcours voor beginners en een 18-holes parcours voor de geoefende golfer. Hier kunt u zich vergapen aan het prachtige panoramische uitzicht over de Middellandse Zee. Huisdieren tot maximaal 8 kg zijn toegestaan in het hotel. Bij de receptie zijn gezelschapsspelletjes te leen. De kidsclub is tijdens bepaalde schoolvakanties geopend (toeslag van euros15 per dag per kind tussen de 4 en 12 jaar, ter plaatse te betalen).
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 100 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Weekend met diner bij Bandol - 4* - 1
Weekend met diner bij Bandol - 4* - 2
Weekend met diner bij Bandol - 4* - 3
Weekend met diner bij Bandol - 4* - 4
Weekend met diner bij Bandol - 4* - 5
Weekend met diner bij Bandol - 4* (Ref. 303101)
Saint Cyr sur Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Toegang tot de ontspanningsruimte Breng een ontspannend weekend door onder de Provençaalse zon op enkele kilometers van Bandol, in 4-sterrenhotel Dolce Frégate Provence. U kijkt hier uit over de Middellandse Zee en bevindt zich temidden van wijngaarden en olijfbomen: de ideale bestemming om even helemaal tot uzelf te komen. De ruime kamers in zachte pasteltinten kijken uit over een groot terras met uitzicht over de Middellandse Zee. Prikkel uw smaakpapillen tijdens een gezellig diner in het restaurant voor fijnproevers: Le Mas des Vignes. Geniet van de door chef-kok Gilles Demaure bereide subtiele en geraffineerde gerechten. Binnen of op het terras, met een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee, kunt u in Le Mas des Vignes heerlijk culinair genieten. In de brasserie La Restanque bent u van harte welkom in de salon of op het terras, met een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de Middellandse Zee, en een seizoenskaart met dagmenu's, gerechten voor fijnproevers en andere lichte en gevarieerde suggesties. Ter ontspanning kunt u bij mooi weer gebruik maken van de drie in elkaar overlopende zwembaden, met een speciaal bad voor de allerkleinsten. Geniet van het verwarmde binnenbad, de sauna's, de bains à remous en de wellnessruimte met verschillende gezichts-, lichaams- en haarbehandelingen. Voor sportliefhebbers beschikt het hotel over twee golfbanen, ontworpen door Ronald Fream: een 9-holes oefenparcours voor beginners en een 18-holes parcours voor de geoefende golfer. Hier kunt u zich vergapen aan het prachtige panoramische uitzicht over de Middellandse Zee. Huisdieren tot maximaal 8 kg zijn toegestaan in het hotel. Bij de receptie zijn gezelschapsspelletjes te leen. De kidsclub is tijdens bepaalde schoolvakanties geopend (toeslag van euros15 per dag per kind tussen de 4 en 12 jaar, ter plaatse te betalen).
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 127 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Ontspanningsweekend op een steenworp afstand van Bandol - 4* - 1
Ontspanningsweekend op een steenworp afstand van Bandol - 4* - 2
Ontspanningsweekend op een steenworp afstand van Bandol - 4* - 3
Ontspanningsweekend op een steenworp afstand van Bandol - 4* - 4
Ontspanningsweekend op een steenworp afstand van Bandol - 4* - 5
-18%
Ontspanningsweekend op een steenworp afstand van Bandol - 4* (Ref. 303096)
Saint Cyr sur Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte Breng een ontspannend weekend door onder de Provençaalse zon op enkele kilometers van Bandol, in 4-sterrenhotel Dolce Frégate Provence. U kijkt hier uit over de Middellandse Zee en bevindt zich temidden van wijngaarden en olijfbomen: de ideale bestemming om even helemaal tot uzelf te komen. De ruime kamers in zachte pasteltinten kijken uit over een groot terras met uitzicht over de Middellandse Zee. Prikkel uw smaakpapillen tijdens een gezellig diner in het restaurant voor fijnproevers: Le Mas des Vignes. Geniet van de door chef-kok Gilles Demaure bereide subtiele en geraffineerde gerechten. Binnen of op het terras, met een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee, kunt u in Le Mas des Vignes heerlijk culinair genieten. In de brasserie La Restanque bent u van harte welkom in de salon of op het terras, met een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de Middellandse Zee, en een seizoenskaart met dagmenu's, gerechten voor fijnproevers en andere lichte en gevarieerde suggesties. Ter ontspanning kunt u bij mooi weer gebruik maken van de drie in elkaar overlopende zwembaden, met een speciaal bad voor de allerkleinsten. Geniet van het verwarmde binnenbad, de sauna's, de bains à remous en de wellnessruimte met verschillende gezichts-, lichaams- en haarbehandelingen. Voor sportliefhebbers beschikt het hotel over twee golfbanen, ontworpen door Ronald Fream: een 9-holes oefenparcours voor beginners en een 18-holes parcours voor de geoefende golfer. Hier kunt u zich vergapen aan het prachtige panoramische uitzicht over de Middellandse Zee. Huisdieren tot maximaal 8 kg zijn toegestaan in het hotel. Bij de receptie zijn gezelschapsspelletjes te leen. De kidsclub is tijdens bepaalde schoolvakanties geopend (toeslag van euros15 per dag per kind tussen de 4 en 12 jaar, ter plaatse te betalen).
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-18%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 149 all-in / persoon , 3D / 2N in plaats van 183
Bekijk
Welzijn en romantiek met champagne in een oud Provençaals landhuis (vanaf 2 nachten) - 3* - 1
Welzijn en romantiek met champagne in een oud Provençaals landhuis (vanaf 2 nachten) - 3* - 2
Welzijn en romantiek met champagne in een oud Provençaals landhuis (vanaf 2 nachten) - 3* - 3
Welzijn en romantiek met champagne in een oud Provençaals landhuis (vanaf 2 nachten) - 3* - 4
Welzijn en romantiek met champagne in een oud Provençaals landhuis (vanaf 2 nachten) - 3* - 5
-11%
Welzijn en romantiek met champagne in een oud Provençaals landhuis (vanaf 2 nachten) - 3* (Ref. 303166)
Saint Cyr sur Mer, Riviera, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Ontbijt + Massage + Parkeergarage Waar komt u beter tot rust dan in de buurt van Cassis, op de wijnroute van Bandol. Grand Hôtel des Lecques ligt in een park van drie hectare vol bloemen en bomen aan de hoge kust van de Middellandse Zee met uitzicht over de Var. U wordt ontvangen in de hal met fresco's, zuilen en koepels uit vroeger tijden en met meubilair in de zonnige kleuren van de Provence. De ruime kamers zijn ingericht in de heldere kleuren die kenmerkend zijn voor de regio. In restaurant Le Parc geniet u van een overheerlijke Provençaalse keuken. Het terras biedt een adembenemend panorama op het park en de Baie des Lecques. Neem een verfrissende pauze aan het overlopende buitenzwembad. De receptie is geopend van 9.00 tot 17.00 u. Als u buiten deze openingsuren aankomt, gelieve het hotel hiervan dan te verwittigen.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-11%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 167 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 189
Bekijk