3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping De Locouarn
Camping De Locouarn - 2
Camping De Locouarn - 3
Camping De Locouarn - 4
Camping De Locouarn - 5
Camping De Locouarn (Ref. 286368)
Finistere - Clohars Carnoet, Bretagne, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De Camping de Locouarn, gelegen in Clohars-Carnoët bij Concarneau, is een 3,6 hectare groot terrein dat wordt beheerd door Hervé Butault. Het biedt u de verhuur van stacaravans met 3, 2 of 1 slaapkamers, allemaal uitgerust met een gedeeltelijk of volledig overdekt terras voor uw vakantie. De Camping de Locouarn is in 2017 gekocht bij de familie die hem dertig jaar geleden heeft opgericht en is een plek waar vriendelijkheid, ontspanning en comfort, met het grootste respect voor de natuur, voorop staan. Na een professionele reconversie en zijn terugkeer naar huis, deelt Hervé Butault met u zijn passie voor de natuur en de regio en verzekert hij u van een persoonlijk onthaal. Het is binnen zijn ecologische 2-sterrencamping dat hij u de mogelijkheid biedt om bijzondere momenten door te brengen met uw dierbaren in het hart van groene standplaatsen, gescheiden door natuurlijke hagen en bloemen. Van 11.00 tot 18.00 uur kunt u ook genieten van het zwembad en het kikkerbad, beide met zonneverwarming en ligstoelen tot uw beschikking.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 94 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Flower Camping le Kergariou, 3* - 1
Flower Camping le Kergariou, 3* - 2
Flower Camping le Kergariou, 3* - 3
Flower Camping le Kergariou, 3* - 4
Flower Camping le Kergariou, 3* - 5
Flower Camping le Kergariou, 3* (Ref. 274281)
Finistere - Clohars Carnoet, Bretagne, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
In een zeer familiale sfeer ontvangt camping Le Kergariou u in een park van 3 hectare, op 1500m van de zee. Aan de rand van Zuid-Finistère en Morbihan kunt u genieten van de kleine haven van Doëlan, de stranden van Le Pouldu op 1,5 km en de winkels van Clohars Carnoet. De camping heeft een mooi verwarmd binnenzwembad. In juli en augustus kunt u genieten van de animatie. Verschillende uitrustingen zullen het hele gezin plezieren: tafelvoetbal, petanque, volleybal, voetbal, badminton, trampoline, buitenspelen, binnenspeelruimte. Om uw verblijf te vergemakkelijken, vindt u een snackbar met meeneemgerechten en een brooddepot in het seizoen.
Wifi Zwembad Binnenzwembad Beddengoed Parking
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 103 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Paradis du Quinquis, 4* - 1
Camping Paradis du Quinquis, 4* - 2
Camping Paradis du Quinquis, 4* - 3
Camping Paradis du Quinquis, 4* - 4
Camping Paradis du Quinquis, 4* - 5
Camping Paradis du Quinquis, 4* (Ref. 518745)
Finistere - Clohars Carnoet, Bretagne, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
In Clohars-Carnoët in Bretagne, in Zuid-Finistère, ligt Camping Paradis Quinquis in een bebost park van 8,8 hectare, op slechts 1,5 km van de zee, die vanaf het 3-sterrenhotel snel te bereiken is via een wandelpad. Je bent ideaal gelegen om de badplaats Le Pouldu te ontdekken, met zijn fijne zandstranden, of de mooie steden Pont-Aven en Quimperlé. Op het gebied van activiteiten is er een groot zwembad met 3 verwarmde buitenzwembaden, waarvan een overloopzwembad, en een kinderbad. Er is ook voetbal, tafeltennis, petanque en tal van watersporten en natuuractiviteiten in de buurt (fietsen, kanoën, vissen, golf, enz.). En op het gebied van animatie vind je alle kenmerken van Camping Paradis: blauwe polo's, buggy's, Piki Club, Paradis des Stars, Fiesta boom boom, etc. Camping Paradis Quinquiscomporte 163 accommodaties midden in de natuur, met verschillende soorten verhuur: staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, stacaravans, tent lodges, tipi's, etc. Het zuiden van Bretagne, de ideale regio voor dagjes uit die rust en culturele rijkdom combineert, is ook de ideale plek om te genieten van uw Camping Paradis ervaring en veel herinneringen te maken.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Parking
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 148 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk