3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Weekendje weg aan de kust in Concarneau - 4*
Weekendje weg aan de kust in Concarneau - 4* - 2
Weekendje weg aan de kust in Concarneau - 4* - 3
Weekendje weg aan de kust in Concarneau - 4* - 4
Weekendje weg aan de kust in Concarneau - 4* - 5
-18%
Weekendje weg aan de kust in Concarneau - 4* (Ref. 301146)
Concarneau, Bretagne, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Met stadszicht + Ontbijt + Thalasso + Welkomstdrankje Als u nog niet bekend bent met het westen van Bretagne, kies dan voor een weekend in Concarneau en ontdek de regio Finistère met zijn prachtige ongerepte landschap. U bent van harte welkom in deze stad die rijk is aan culturele en historische bezienswaardigheden, of laat u verleiden door één van de vele wellnessbehandelingen in de aan zee gelegen centra voor thalassotherapie. Op nog geen 50 meter van het strand van Concarneau ligt het Thalasso Concarneau Spa Marin Resort, een modern hotel met een pure inrichting. De zeer comfortabele kamers beschikken over alle voorzieningen die u nodig heeft voor een plezierig verblijf. U heeft gratis beschikking over badjassen en verzorgingsproducten. Geniet vanuit het terras bij uw kamer van het uitzicht op het park, de zee en de stad met zijn bosrijke omgeving. Etenstijd? Neem dan plaats in het eetzaal van het restaurant, waar de chef-kok u de lekkerste culinaire specialiteiten voorzet. Voor een compleet gevoel van ontspanning en wellness kunt u gebruikmaken van de spa, die is voorzien van een sauna, bains à remous, hamam en een relaxruimte. Of neem een verfrissende duik in het binnenbad en buitenbad. De gezonde zeelucht zal u zeker goed doen, boek dus snel een weekend of langer in het Thalasso Concarneau Spa Marin Resort in Concarneau!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-18%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 102 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 125
Bekijk
Ontspanning en diner op een paar stappen van de zee in Concarneau - 4* - 1
Ontspanning en diner op een paar stappen van de zee in Concarneau - 4* - 2
Ontspanning en diner op een paar stappen van de zee in Concarneau - 4* - 3
Ontspanning en diner op een paar stappen van de zee in Concarneau - 4* - 4
Ontspanning en diner op een paar stappen van de zee in Concarneau - 4* - 5
-12%
Ontspanning en diner op een paar stappen van de zee in Concarneau - 4* (Ref. 301874)
Concarneau, Bretagne, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Met stadszicht + Ontbijt + Diner inbegrepen + Thalasso + Welkomstdrankje Als u nog niet bekend bent met het westen van Bretagne, kies dan voor een weekend in Concarneau en ontdek de regio Finistère met zijn prachtige ongerepte landschap. U bent van harte welkom in deze stad die rijk is aan culturele en historische bezienswaardigheden, of laat u verleiden door één van de vele wellnessbehandelingen in de aan zee gelegen centra voor thalassotherapie. Op nog geen 50 meter van het strand van Concarneau ligt het Thalasso Concarneau Spa Marin Resort, een modern hotel met een pure inrichting. De zeer comfortabele kamers beschikken over alle voorzieningen die u nodig heeft voor een plezierig verblijf. U heeft gratis beschikking over badjassen en verzorgingsproducten. Geniet vanuit het terras bij uw kamer van het uitzicht op het park, de zee en de stad met zijn bosrijke omgeving. Etenstijd? Neem dan plaats in het eetzaal van het restaurant, waar de chef-kok u de lekkerste culinaire specialiteiten voorzet. Voor een compleet gevoel van ontspanning en wellness kunt u gebruikmaken van de spa, die is voorzien van een sauna, bains à remous, hamam en een relaxruimte. Of neem een verfrissende duik in het binnenbad en buitenbad. De gezonde zeelucht zal u zeker goed doen, boek dus snel een weekend of langer in het Thalasso Concarneau Spa Marin Resort in Concarneau!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-12%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 142 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 162
Bekijk
Ontspannend uitje voor twee in een van de mooiste steden van Bretagne! - 4* - 1
Ontspannend uitje voor twee in een van de mooiste steden van Bretagne! - 4* - 2
Ontspannend uitje voor twee in een van de mooiste steden van Bretagne! - 4* - 3
Ontspannend uitje voor twee in een van de mooiste steden van Bretagne! - 4* - 4
Ontspannend uitje voor twee in een van de mooiste steden van Bretagne! - 4* - 5
-12%
Ontspannend uitje voor twee in een van de mooiste steden van Bretagne! - 4* (Ref. 301396)
Concarneau, Bretagne, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Diner inbegrepen + Thalasso + Welkomstdrankje Als u nog niet bekend bent met het westen van Bretagne, kies dan voor een weekend in Concarneau en ontdek de regio Finistère met zijn prachtige ongerepte landschap. U bent van harte welkom in deze stad die rijk is aan culturele en historische bezienswaardigheden, of laat u verleiden door één van de vele wellnessbehandelingen in de aan zee gelegen centra voor thalassotherapie. Op nog geen 50 meter van het strand van Concarneau ligt het Thalasso Concarneau Spa Marin Resort, een modern hotel met een pure inrichting. De zeer comfortabele kamers beschikken over alle voorzieningen die u nodig heeft voor een plezierig verblijf. U heeft gratis beschikking over badjassen en verzorgingsproducten. Geniet vanuit het terras bij uw kamer van het uitzicht op het park, de zee en de stad met zijn bosrijke omgeving. Etenstijd? Neem dan plaats in het eetzaal van het restaurant, waar de chef-kok u de lekkerste culinaire specialiteiten voorzet. Voor een compleet gevoel van ontspanning en wellness kunt u gebruikmaken van de spa, die is voorzien van een sauna, bains à remous, hamam en een relaxruimte. Of neem een verfrissende duik in het binnenbad en buitenbad. De gezonde zeelucht zal u zeker goed doen, boek dus snel een weekend of langer in het Thalasso Concarneau Spa Marin Resort in Concarneau!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-12%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 153 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 175
Bekijk