3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Reisje met spa in Carnac - 4*
Reisje met spa in Carnac - 4* - 2
Reisje met spa in Carnac - 4* - 3
Reisje met spa in Carnac - 4* - 4
Reisje met spa in Carnac - 4* - 5
Reisje met spa in Carnac - 4* (Ref. 302204)
Carnac, Bretagne
We weten dat het u gaat bevallen :
Standaard tweepersoons kamer + Met zeezicht + Ontbijt + Toegang tot de spa Aan de rand van het strand van Carnac verwelkomt Le Churchill je met uitzicht op zee, om je een ontspannen verblijf te bieden. Trakteer jezelf op deze ontspannen vakantie in het hart van de spa en in het buitenzwembad. Ontdek de charmes van de kust van Bretagne en breng een aangename dag door in het water.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 71 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Camping Côté O Carnac, 4* - 1
Camping Côté O Carnac, 4* - 2
Camping Côté O Carnac, 4* - 3
Camping Côté O Carnac, 4* - 4
Camping Côté O Carnac, 4* - 5
-24%
Camping Côté O Carnac, 4* (Ref. 270691)
Carnac, Bretagne
We weten dat het u gaat bevallen :
Ideaal gelegen in Carnac en op slechts 3000m van het strand, verwelkomt camping Côté-O Carnac u in een familiale en gezellige sfeer. U kunt genieten van een zwemparadijs van 640 m2 dat bestaat uit een groot buitenbad, verschillende glijbanen, een pierenbad en een verwarmd binnenbad met een whirlpool. Tijdens de schoolvakanties in het voorjaar en de zomer hoeft u zich geen moment te vervelen tussen de activiteiten overdag en de avondanimaties. Kinderen van 4 tot 11 jaar kunnen zich aansluiten bij de miniclubs waar ze een ruime keuze hebben aan recreatieve en ludieke activiteiten. Alle diensten staan tot uw beschikking. Of u nu met uw gezin uit eten wilt gaan of in uw accommodatie wilt koken, u heeft de keuze: restaurant, take-away, snackbar en minimarkt. INFO COVID-19: Vanaf 30 juni: Alle diensten op onze campings zullen onbeperkt geopend zijn.
Wifi Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam kindvriendelijk Sportveld
-24%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 93 / verblijf , 3D / 2N in plaats van 123
Bekijk
Camping la Grande Métairie, 5* - 1
Camping la Grande Métairie, 5* - 2
Camping la Grande Métairie, 5* - 3
Camping la Grande Métairie, 5* - 4
Camping la Grande Métairie, 5* - 5
Camping la Grande Métairie, 5* (Ref. 272074)
Carnac, Bretagne
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping La Grande Métairie ligt in het zuiden van Bretagne, tegenover de prestigieuze plaats van de prehistorische linies van Kermario en Carnac. Het heeft een ongelooflijk waterpark met 4 zwembaden (waarvan 1 overdekt), een peuterbad en een jacuzzi. Talrijke activiteiten wachten op u: tennis, voetbal, minigolf, boomklimmen...! Kinderen kunnen ook de dieren in de mini-boerderij ontdekken. In het amfitheater van camping La Grande Métairie worden 's avonds verschillende evenementen georganiseerd: concerten, cabaret, voorstellingen, dansavonden en karaoke. Ter plaatse vindt u: restaurant, gezellige bar, eetgelegenheid, wasserette.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Sauna - Hammam
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 114 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk