3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Ker Vella, 3*
Camping Ker Vella, 3* - 2
Camping Ker Vella, 3* - 3
Camping Ker Vella, 3* - 4
Camping Ker Vella, 3* - 5
Camping Ker Vella, 3* (Ref. 270620)
Plomodiern, Bretagne, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
De camping Ker-Vella is ideaal gelegen in de baai van Douarnenez, op slechts 500 meter van een prachtig zandstrand en verwelkomt u in een gezellige en familiale sfeer. Vanaf de paasvakantie kunt u profiteren van een prachtig overdekt zwembad, verwarmd tot 27 graden. Voor maximale ontspanning is vanaf half juni een bubbelbad geopend. Ideaal gelegen om de regio te ontdekken, profiteer van de vele wandelingen die vanaf de camping beginnen. U verblijft op een groene en bloemrijke camping waar een rustige en ontspannende sfeer heerst. Tijdens de zomerschoolvakanties wordt er 's avonds gezinsanimatie aangeboden. Voor uw vrije tijd zijn er faciliteiten beschikbaar: sportterreinen, minigolf... In juli en augustus vindt u, om uw verblijf aangenamer te maken, elke ochtend bij de receptie een kruidenierswinkel, ijsjes en een brooddepot.
Wifi Binnenzwembad TV Parking Dieren toegelaten
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 128 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Paradis Mer d'Iroise, 4* - 1
Camping Paradis Mer d'Iroise, 4* - 2
Camping Paradis Mer d'Iroise, 4* - 3
Camping Paradis Mer d'Iroise, 4* - 4
Camping Paradis Mer d'Iroise, 4* - 5
-11%
Camping Paradis Mer d'Iroise, 4* (Ref. 271893)
Plomodiern, Bretagne, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping La Mer d'Iroise is ideaal om de Finistère te verkennen met zijn 11 km lange kustlijn met afwisselend fijne zandstranden, bergtoppen, rotsachtige kreken om te vissen en zeegrotten. Geniet tijdens uw verblijf van een prachtig zwemparadijs. Vertrek vanaf de camping, ontdek de rijkdommen van Bretagne en geniet van de vele activiteiten en vrijetijdsactiviteiten die in de regio worden aangeboden. Een grote verscheidenheid aan landschappen om te ontdekken langs de wandelpaden voor lange wandelingen, (vertrek van een GR op 100m), de familiesport bij uitstek. Om u het leven gemakkelijker te maken, biedt de camping u wifi, een minimarkt, een snackrestaurant...
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Binnenzwembad Waterpark Kindvriendelijk
-11%
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 204 / verblijf , 8D / 7N in plaats van 231
Bekijk
Camping Pors Ar Vag - 1
Camping Pors Ar Vag - 2
Camping Pors Ar Vag - 3
Camping Pors Ar Vag - 4
Camping Pors Ar Vag - 5
Camping Pors Ar Vag (Ref. 279369)
Plomodiern, Bretagne, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Pors Ar Vag verwelkomt u in een rustige en gastvrije sfeer in het zuiden van de Finistère, tussen Crozon en de baai van Douarnenez. Via de trappen bent u zo op het fijne familiestrand waar u rustig kunt zwemmen. In het hoogseizoen is er een badmeesters aanwezig. De camping beschikt over een sportveld, jeu de boulesbaan, speeltuin, tafeltennistafel en recreatieruimte. In juli en augustus worden thema-avonden georganiseerd voor het hele gezin. Bovendien is er Wifi-toegang, een bakker en zijn er afhaalgerechten verkrijgbaar.
Wifi Sportveld TV Parking
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 249 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk