3 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Porto-Vecchio 3*
Camping Porto-Vecchio 3* - 2
Camping Porto-Vecchio 3* - 3
Camping Porto-Vecchio 3* - 4
Camping Porto-Vecchio 3* - 5
Camping Porto-Vecchio 3* (Ref. 276473)
Corse du Sud - Porto Vecchio, Corsica, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Porto-Vecchio (voorheen Cupulatta) ligt in Porto-Vecchio, in het zuiden van Corsica, en is een aangename plek om uw vakantie door te brengen met uw gezin of met vrienden. De camping beschikt over een zwembad met pierenbad Profiteer van alle activiteiten en animaties die op de camping worden aangeboden. Camping Porto Vecchio beschikt over een zwembad met pierenbad, spelletjes voor kinderen, een petanqueterrein, maar ook een tafelvoetbal en een TV-hoek. Of u nu besluit boodschappen te doen in de kruidenierswinkel van de camping om in uw accommodatie te koken of dat u besluit buiten de deur te eten, alles is mogelijk dankzij de snackbar en afhaalservice ter plaatse.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Sportveld Parking Dieren toegelaten
4 dagen / 3 nachten vanaf vanaf 257 / verblijf , 4D / 3N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping L'Oso, 3* - 1
Camping L'Oso, 3* - 2
Camping L'Oso, 3* - 3
Camping L'Oso, 3* - 4
Camping L'Oso, 3* - 5
Camping L'Oso, 3* (Ref. 270734)
Corse du Sud - Porto Vecchio, Corsica, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping L'OSO is gelegen in Porto-Vecchio in het zuiden van Corsica, wat u zon en ontspanning zal brengen, voor een kort verblijf of voor een langere familievakantie. Het ligt op 1,5 km van de zee. De kinderen worden veroverd door de voor hen gereserveerde speeltuin. Op de camping kunnen de gasten hun kleren in de wasmachine wassen en ook genieten van het gebruik van een strijkruimte. Rondom de camping kan het hele gezin gebruik maken van de natuurlijke omgeving om watersporten te beoefenen zoals zeilen, kanoën, zeilen, vissen of gewoon zwemmen.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Sportveld Parking
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 416 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Betaal in 3X*
Camping Pezza Cardo, 3* - 1
Camping Pezza Cardo, 3* - 2
Camping Pezza Cardo, 3* - 3
Camping Pezza Cardo, 3* - 4
Camping Pezza Cardo, 3* - 5
Camping Pezza Cardo, 3* (Ref. 275410)
Corse du Sud - Porto Vecchio, Corsica, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Pezza Cardo ligt in Porto Vecchio. Alle charme van Corsica op één plek voor een geweldige vakantie. Het strand ligt op slechts 350 meter van de camping en de camping heeft ook een zwembad, zodat u kunt afwisselen tussen zwemmen in zee en in zoet water voor een zonnige vakantie! De camping beschikt over een tafeltennistafel en een kinderspeelplaats. U kunt wandelen langs de omliggende wandelpaden om te genieten van de prachtige landschappen. Wat diensten betreft, is een bar-restaurant geopend van 01/06 tot 01/09. U vindt een wasserette ter plaatse (betalend).
Wifi Zwembad Buitenzwembad Parking
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 570 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Betaal in 3X*