5 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Camping Acqua E Sole, 4*
Camping Acqua E Sole, 4* - 2
Camping Acqua E Sole, 4* - 3
Camping Acqua E Sole, 4* - 4
Camping Acqua E Sole, 4* - 5
Camping Acqua E Sole, 4* (Ref. 272591)
Porto Vecchio, Corsica
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Acqua e Sole op Corisca ligt vlakbij Porto-Vecchio en op slechts 3000 m van de allermooiste stranden van het eiland. Van 2 april tot 2 oktober kunt u genieten van het buitenzwembad en de twee glijbanen. Tijdens de zomervakantie worden er gezinsactiviteiten georganiseerd en ontvangt de kinderclub kinderen van 5 tot 12 jaar met een gevarieerd activiteitenprogramma. Natuurlijk hoort een spelletje tafeltennis of jeu de boules er ook bij. Wat de diensten betreft, vindt u op de camping een bar-restaurant met afhaalservice, een minimarkt en bakker. Er is wifi tegen betaling en barbecue verhuur.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Waterpark kindvriendelijk Sportveld
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 98 / verblijf , 3D / 2N
Bekijk
Camping Campo di Mare, 3* - 1
Camping Campo di Mare, 3* - 2
Camping Campo di Mare, 3* - 3
Camping Campo di Mare, 3* - 4
Camping Campo di Mare, 3* - 5
-18%
Camping Campo di Mare, 3* (Ref. 318176)
Porto Vecchio, Corsica
We weten dat het u gaat bevallen :
De appartementen liggen op slechts 150 meter van het kleine strand van Pezza Cardo en op een paar minuten van Porto-Vecchio en de jachthaven. Het vakantiecomplex ligt in een uitzonderlijke omgeving midden in een eikenbos, waar de natuur nog bewaard is gebleven. U bevindt zich op maar 15 minuten afstand van de mooiste stranden van de regio. Op het complex is er een zwembad met ligstoelen, zodat u heerlijk kunt ontspannen onder de zon van Corsica. Voor kinderen is er een reusachtige opblaasbare giraf om op te spelen (15/6 tot 15/9). U heeft gratis wifi bij de receptie en bij het zwembad. Er is een televisieruimte die geopend is tijdens de openingstijden van de receptie.
Wifi Zwembad Buitenzwembad
-18%
3 dagen / 2 nachten vanaf vanaf 187 / verblijf , 3D / 2N in plaats van 230
Bekijk
Camping Arutoli, 4* - 1
Camping Arutoli, 4* - 2
Camping Arutoli, 4* - 3
Camping Arutoli, 4* - 4
Camping Arutoli, 4* - 5
Camping Arutoli, 4* (Ref. 326540)
Porto Vecchio, Corsica
We weten dat het u gaat bevallen :
Op 12 km van de mooiste stranden van Corsica, in een groene en rustige omgeving van 5 hectare, blijft Camping Arutoli, gelegen op 1,5 km van het stadscentrum van Porto-Vecchio, verleiden. Profiteer van een prachtig zwembad om te ontspannen. Voor uw vermaak wordt er in het hoogseizoen elke avond een concert gegeven in het restaurant. Een speeltuin verwelkomt jong en oud met een schommel, tafeltennis, volleybalveld en petanqueterrein. Om uw verblijf te veraangenamen kunt u genieten van het restaurant met vrij uitzicht op het zwembad waar vele gerechten worden aangeboden. U heeft toegang tot een barbecueplaats voor uw barbecue-avonden.
Wifi Restaurant Zwembad Buitenzwembad Parking
5 dagen / 4 nachten vanaf vanaf 214 / verblijf , 5D / 4N
Bekijk
Camping Pezza Cardo, 3* - 1
Camping Pezza Cardo, 3* - 2
Camping Pezza Cardo, 3* - 3
Camping Pezza Cardo, 3* - 4
Camping Pezza Cardo, 3* - 5
Camping Pezza Cardo, 3* (Ref. 275410)
Porto Vecchio, Corsica
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping Pezza Cardo ligt in Porto Vecchio. Alle charme van Corsica op één plek voor een geweldige vakantie. Het strand ligt op slechts 350 meter van de camping en de camping heeft ook een zwembad, zodat u kunt afwisselen tussen zwemmen in zee en in zoet water voor een zonnige vakantie! De camping beschikt over een tafeltennistafel en een kinderspeelplaats. U kunt wandelen langs de omliggende wandelpaden om te genieten van de prachtige landschappen. Wat diensten betreft, is een bar-restaurant geopend van 01/06 tot 01/09. U vindt een wasserette ter plaatse (betalend).
Wifi Zwembad Buitenzwembad Parking
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 424 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk
Camping L'Oso, 3* - 1
Camping L'Oso, 3* - 2
Camping L'Oso, 3* - 3
Camping L'Oso, 3* - 4
Camping L'Oso, 3* - 5
Camping L'Oso, 3* (Ref. 270734)
Porto Vecchio, Corsica
We weten dat het u gaat bevallen :
Camping L'OSO is gelegen in Porto-Vecchio in het zuiden van Corsica, wat u zon en ontspanning zal brengen, voor een kort verblijf of voor een langere familievakantie. Het ligt op 1,5 km van de zee. De kinderen worden veroverd door de voor hen gereserveerde speeltuin. Op de camping kunnen de gasten hun kleren in de wasmachine wassen en ook genieten van het gebruik van een strijkruimte. Rondom de camping kan het hele gezin gebruik maken van de natuurlijke omgeving om watersporten te beoefenen zoals zeilen, kanoën, zeilen, vissen of gewoon zwemmen.
Wifi Zwembad Buitenzwembad Sportveld Parking
8 dagen / 7 nachten vanaf vanaf 444 / verblijf , 8D / 7N
Bekijk