4 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Weekend in de Ile de France regio - 4*
Weekend in de Ile de France regio - 4* - 2
Weekend in de Ile de France regio - 4* - 3
Weekend in de Ile de France regio - 4* - 4
Weekend in de Ile de France regio - 4* - 5
-22%
Weekend in de Ile de France regio - 4* (Ref. 307117)
Val-d'oise - Saint-Witz, Ile de France, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Toegang tot de fitnessruimte + Zwembad + Welkomstdrankje Op slechts een paar minuten van Parijs en attractiepark Astérix wacht u een weekend vol ontspanning en wellness. Novotel Survilliers Saint Witz ligt in de buurt van Parijs, expositiepark Villepinte en Parc Astérix. U verblijft in een ruime, smaakvol en modern ingerichte kamer. Geniet van traditionele Franse maaltijden in het design restaurant; bij mooi weer kunt u zelfs op het terras aan het buitenzwembad eten (toegankelijk tijdens het zomerseizoen) of onder de lichte veranda. Ter ontspanning kunt u gebruik maken van het buitenzwembad van het hotel, evenals het mooie bosrijke park van 1,7 hectare. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op de sportvelden, inclusief materiaal dat het hotel u ter beschikking stelt om te badmintonnen, volleyballen, tafeltennissen en jeu de boulen. Op slechts vijf minuten rijden van het hotel ligt attractiepark Astérix, voor een dag vol doldwaze pret voor jong en oud! Breng eveneens een bezoek aan de stad Chantilly met zijn kasteel en de nabijgelegen abdij van Royaumont.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-22%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 49 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 63
Bekijk
Betaal in 3X*
Romantisch verblijf met champagne in een 4* hotel - 4* - 1
Romantisch verblijf met champagne in een 4* hotel - 4* - 2
Romantisch verblijf met champagne in een 4* hotel - 4* - 3
Romantisch verblijf met champagne in een 4* hotel - 4* - 4
Romantisch verblijf met champagne in een 4* hotel - 4* - 5
-20%
Romantisch verblijf met champagne in een 4* hotel - 4* (Ref. 309070)
Val-d'oise - Saint-Witz, Ile de France, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Fles champagne + Zwembad + Late check-out Op slechts een paar minuten van Parijs en attractiepark Astérix wacht u een weekend vol ontspanning en wellness. Novotel Survilliers Saint Witz ligt in de buurt van Parijs, expositiepark Villepinte en Parc Astérix. U verblijft in een ruime, smaakvol en modern ingerichte kamer. Geniet van traditionele Franse maaltijden in het design restaurant; bij mooi weer kunt u zelfs op het terras aan het buitenzwembad eten (toegankelijk tijdens het zomerseizoen) of onder de lichte veranda. Ter ontspanning kunt u gebruik maken van het buitenzwembad van het hotel, evenals het mooie bosrijke park van 1,7 hectare. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op de sportvelden, inclusief materiaal dat het hotel u ter beschikking stelt om te badmintonnen, volleyballen, tafeltennissen en jeu de boulen. Op slechts vijf minuten rijden van het hotel ligt attractiepark Astérix, voor een dag vol doldwaze pret voor jong en oud! Breng eveneens een bezoek aan de stad Chantilly met zijn kasteel en de nabijgelegen abdij van Royaumont.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-20%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 61 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 77
Bekijk
Betaal in 3X*
Plezier met het hele gezin met toegang tot attractiepark Mer de Sable - 4* - 1
Plezier met het hele gezin met toegang tot attractiepark Mer de Sable - 4* - 2
Plezier met het hele gezin met toegang tot attractiepark Mer de Sable - 4* - 3
Plezier met het hele gezin met toegang tot attractiepark Mer de Sable - 4* - 4
Plezier met het hele gezin met toegang tot attractiepark Mer de Sable - 4* - 5
-40%
Plezier met het hele gezin met toegang tot attractiepark Mer de Sable - 4* (Ref. 312881)
Val-d'oise - Saint-Witz, Ile de France, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Ontbijt + Pretpark + Toegang tot de fitnessruimte + Zwembad Kom en geniet van een dagje in het park La Mer de Sable. Gelegen op minder dan 20 minuten van het hotel, in een unieke natuurlijke omgeving, nodigt La Mer de Sable je uit om een groot avontuur te leven. Plezier gegarandeerd!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-40%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 67 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 113
Bekijk
Betaal in 3X*
Gastronomisch uitje met diner in een 4*-hotel - 4* - 1
Gastronomisch uitje met diner in een 4*-hotel - 4* - 2
Gastronomisch uitje met diner in een 4*-hotel - 4* - 3
Gastronomisch uitje met diner in een 4*-hotel - 4* - 4
Gastronomisch uitje met diner in een 4*-hotel - 4* - 5
-18%
Gastronomisch uitje met diner in een 4*-hotel - 4* (Ref. 304928)
Val-d'oise - Saint-Witz, Ile de France, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met tuinzicht + Ontbijt + Diner inbegrepen + Late check-out Op slechts een paar minuten van Parijs en attractiepark Astérix wacht u een weekend vol ontspanning en wellness. Novotel Survilliers Saint Witz ligt in de buurt van Parijs, expositiepark Villepinte en Parc Astérix. U verblijft in een ruime, smaakvol en modern ingerichte kamer. Geniet van traditionele Franse maaltijden in het design restaurant; bij mooi weer kunt u zelfs op het terras aan het buitenzwembad eten (toegankelijk tijdens het zomerseizoen) of onder de lichte veranda. Ter ontspanning kunt u gebruik maken van het buitenzwembad van het hotel, evenals het mooie bosrijke park van 1,7 hectare. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op de sportvelden, inclusief materiaal dat het hotel u ter beschikking stelt om te badmintonnen, volleyballen, tafeltennissen en jeu de boulen. Op slechts vijf minuten rijden van het hotel ligt attractiepark Astérix, voor een dag vol doldwaze pret voor jong en oud! Breng eveneens een bezoek aan de stad Chantilly met zijn kasteel en de nabijgelegen abdij van Royaumont.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Dineren
-18%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 73 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 90
Bekijk
Betaal in 3X*