6 aanbiedingen voldoen aan je zoekopdracht
Culinair genieten aan de poorten van Parijs - 3*
Culinair genieten aan de poorten van Parijs - 3* - 2
Culinair genieten aan de poorten van Parijs - 3* - 3
Culinair genieten aan de poorten van Parijs - 3* - 4
Culinair genieten aan de poorten van Parijs - 3* - 5
-12%
Culinair genieten aan de poorten van Parijs - 3* (Ref. 306277)
Roissy en France, Ile de France, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Superior tweepersoonskamer + Met zicht op binnenplaats + Ontbijt + Diner inbegrepen + Parkeergarage Het Hotel Campanile Roissy ligt naast het vliegveld CDG, roissy-en-France, op 40 minuten van het centrum van Parijs. Je overnacht in een zeer gastvrije en moderne kamer met alle comfort en je zult genieten van een perfect verblijf. Je kunt genieten van een heerlijk 3-gangendiner in het restaurant van het hotel, ideaal om een dag vol ontdekkingen af te sluiten.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-12%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 67 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 77
Bekijk
Ontspanningsweekend op 30 min van Parijs vandaan - 4* - 1
Ontspanningsweekend op 30 min van Parijs vandaan - 4* - 2
Ontspanningsweekend op 30 min van Parijs vandaan - 4* - 3
Ontspanningsweekend op 30 min van Parijs vandaan - 4* - 4
Ontspanningsweekend op 30 min van Parijs vandaan - 4* - 5
Ontspanningsweekend op 30 min van Parijs vandaan - 4* (Ref. 301110)
Roissy en France, Ile de France, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Klassieke tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Parkeergarage In Provence-Alpes-Côte d'Azur, tussen Nice, cannes en de Middellandse Zee, ligt Parc Marineland, waar u een weekend lang van harte welkom bent! Het Marineland Resort Hotel is een mooi hotel in het hart van het dieren-attractiepark van Antibes, waar u kunt genieten van een compleet en uniek dagje uit in de wereld van Marineland. De kamers van het hotel zijn ingericht in dierenthema en beschikken over airco, een bureau en een flatscreen-tv, evenals tal van andere voorzieningen die zorgen voor optimale ontspanning en comfort. U heeft bovendien beschikking over een buitenzwembad met terras, om even heerlijk af te koelen tijdens warme dagen, evenals een modern restaurant. Geniet van een onvergetelijke ervaring en reserveer snel uw verblijf in het Marineland Resort Hotel!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 71 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk
Ontspanningsweekend in het hartje van Parijs - 4* - 1
Ontspanningsweekend in het hartje van Parijs - 4* - 2
Ontspanningsweekend in het hartje van Parijs - 4* - 3
Ontspanningsweekend in het hartje van Parijs - 4* - 4
Ontspanningsweekend in het hartje van Parijs - 4* - 5
-35%
Ontspanningsweekend in het hartje van Parijs - 4* (Ref. 323684)
Roissy en France, Ile de France, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Familie vierpersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Parkeergarage In Provence-Alpes-Côte d'Azur, tussen Nice, cannes en de Middellandse Zee, ligt Parc Marineland, waar u een weekend lang van harte welkom bent! Het Marineland Resort Hotel is een mooi hotel in het hart van het dieren-attractiepark van Antibes, waar u kunt genieten van een compleet en uniek dagje uit in de wereld van Marineland. De kamers van het hotel zijn ingericht in dierenthema en beschikken over airco, een bureau en een flatscreen-tv, evenals tal van andere voorzieningen die zorgen voor optimale ontspanning en comfort. U heeft bovendien beschikking over een buitenzwembad met terras, om even heerlijk af te koelen tijdens warme dagen, evenals een modern restaurant. Geniet van een onvergetelijke ervaring en reserveer snel uw verblijf in het Marineland Resort Hotel!
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
-35%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 75 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 116
Bekijk
Ontspanningsweekend in de buurt van Parijs - 4* - 1
Ontspanningsweekend in de buurt van Parijs - 4* - 2
Ontspanningsweekend in de buurt van Parijs - 4* - 3
Ontspanningsweekend in de buurt van Parijs - 4* - 4
Ontspanningsweekend in de buurt van Parijs - 4* - 5
-16%
Ontspanningsweekend in de buurt van Parijs - 4* (Ref. 302558)
Roissy en France, Ile de France, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Comfort tweepersoonskamer + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Parkeergarage Dit weekend? Richting Franse hoofdstad om wat cultuur op te snuiven en te shoppen voordat u Chantilly bezoekt, de koninklijke cité du Cheval. Het nieuwe hotel Oceania Paris Roissy CDG ontvangt u in een zen en hedendaags kader, het resultaat van een chique en pure decoratie die in het hele etablissement de toon zet. Logeer in een ruime kamer die bovendien perfect geluiddicht is zodat u geen last heeft van de vliegtuigen. Nip aan een glas in de lounge bar of op het terras waar u volop van de zon kunt genieten. Het hotel stelt bovendien een schitterende wellnessruimte ter beschikking met een verwarmd binnenzwembad, een bubbelbad en hamams. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in de fitnessruimte waar de allernieuwste toestellen op u wachten. Bezoek dit weekend de hoofdstad met haar vele onverwachte ontdekkingen en hippe boetieks. Wij raden u ook aan om een bezoekje te brengen aan Chantilly, beroemd om zijn fantastische hippodroom en het Condé-museum, maar ook om het museum van het paard, zijn tuinen en kasteel.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt Slaapkamer
-16%
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 77 all-in / persoon , 2D / 1N in plaats van 92
Bekijk
Ontspanningsweekend voor de hele familie in de buurt van Parijs - 4* - 1
Ontspanningsweekend voor de hele familie in de buurt van Parijs - 4* - 2
Ontspanningsweekend voor de hele familie in de buurt van Parijs - 4* - 3
Ontspanningsweekend voor de hele familie in de buurt van Parijs - 4* - 4
Ontspanningsweekend voor de hele familie in de buurt van Parijs - 4* - 5
Ontspanningsweekend voor de hele familie in de buurt van Parijs - 4* (Ref. 321473)
Roissy en France, Ile de France, Frankrijk
We weten dat het u gaat bevallen :
Familie suite + Ontbijt + Toegang tot de ontspanningsruimte + Parkeergarage Dit weekend? Richting Franse hoofdstad om wat cultuur op te snuiven en te shoppen voordat u Chantilly bezoekt, de koninklijke cité du Cheval. Het nieuwe hotel Oceania Paris Roissy CDG ontvangt u in een zen en hedendaags kader, het resultaat van een chique en pure decoratie die in het hele etablissement de toon zet. Logeer in een ruime kamer die bovendien perfect geluiddicht is zodat u geen last heeft van de vliegtuigen. Nip aan een glas in de lounge bar of op het terras waar u volop van de zon kunt genieten. Het hotel stelt bovendien een schitterende wellnessruimte ter beschikking met een verwarmd binnenzwembad, een bubbelbad en hamams. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in de fitnessruimte waar de allernieuwste toestellen op u wachten. Bezoek dit weekend de hoofdstad met haar vele onverwachte ontdekkingen en hippe boetieks. Wij raden u ook aan om een bezoekje te brengen aan Chantilly, beroemd om zijn fantastische hippodroom en het Condé-museum, maar ook om het museum van het paard, zijn tuinen en kasteel.
Inbegrepen in de prijs :
Ontbijt
2 dagen / 1 nacht vanaf vanaf 179 all-in / persoon , 2D / 1N
Bekijk